2014 m. gruodžio 15 d., pirmadienis

Deiraaa_ sužadėtuvių vakarėlis

Na, pripažinkime - esame žiauriai kieta kompanija ir visi vakarėliai mūsų trokšta :D


Taigi sekmadienį daugelis susitikome pas Deiraaa_. 

Iš ne visada viską apimančios Lunos perspektyvos turiu du rimtus komplimentus ir vieną rimtą.. atvirkščią dalyką (kaip tai pavadinti?).

Visų pirma, kurios išbuvome bent 5 misijų valandas, pastebėjome kaip dažnai ir kaip meistriškai keitėsi vakarėlio aplinka. Nė vienas "kambarys" nebuvo perkrautas ir neskoningas. Tas automobilis ant jūros kranto, galbūt kiek pernelyg akivaizdus perspaustas puikavimasis, tačiau visa kita... 
Susižavėjimas iš tiesų kaitoliojosi su aikčiojimu, jergau, kiek visa tai kainavo? Be to, pamačiau ir iki tol kitur nematytų vakarėlio aplinkų. Jau maniau, kad ten beviltiškai nėra iš ko rinktis...


Antras rimtasis komplimentas - nuotraukų apgalvojimas. Akivaizdu, jog Deiraaa_ kruopščiai parinko spalvines gamas sau ir sužadėtiniui bei klubų merginoms, su kuriomis fotografavosi. Nors ne visos jos įvykdė jos prašymus, daugelis nuotraukų vakarėlio galerijoje iš ties įspūdingos. Nors kai stovi penkios panos su vienodomis baltomis sukniomis, tuo pačiu ir kiek liūdna, tačiau bendras vaizdas vis tiek išlieka.. toks "wow". Idėja šauni ir šauniai išpildyta.


Na, o trečias į atmintį įsirėžęs aspektas - vakarėlio svečiai. Taip, kai jų daug marmalynė pokalbių kambaryje neišvengiama, o ir skaityti ten tikrai ne viską verta. Juo labiau rašyti (juk nekažin kas perskaitys). Tačiau taip gausiai ignoruojamų panelių sąrašą jau seniai bepildžiau...

Tarp šiaip įprastų spam'intojų, rėkautojų vykdyti misijas, skaičiuotojų kiek liko iki misijos pabaigos (nes aš tikrai nemoku skaičiuoti iki 10) ar šiaip klausinėtojų, kiek kam metų, itin įsiminė du atvejai.

Atvejis a) spam'ino kažkieno prisijungimo duomenis, t.y. el. paštą ir slaptažodį (kuris šiaip jau nustebino savo originalumu). Nežinia kieno jie, tačiau tikrai abejoju, ar pačio atvejo a), kaip ji teigė.
Tokio atvejo dar nebuvau užmačiusi.

Atvejis b) išsiskyrė tarp kitų aiškintojų vykdyti misijas. Sutinku, jog penkios valandos misijų įvykdymui nežmogiškai daug ir šiuo atveju gerokai susimovėme, tačiau vis tiek niekaip nesuprantu pykti, pasiųsti peklon ar močiutiškai palinguoti galvą, kai atsiranda tokių vadovautojų. Taigi. Įsivaizduokite. Viena mieliausių misijų - pralaimėti dvikovas Mados arenoje. Liko gal 20 ar 30 minučių iki jos pabaigos. Ir išnyra miss 23 lygis, kuri tik vieną kartą pralaimėjusias, ar iš vis nė karto neradusias kam pralaimėti išvadino tinginėmis ir neišmanėlėmis. Nepažodžiui. Tačiau perkeltine prasme tikrai taip. Jos manymu tokios panelės vieną kartą pabando rasti didesnių statistikų panelę, nepavyksta ir daugiau net nebando. Kokios nevykėlės... kokios neatsakingos...

Žinot, tikrai užvirė smilkiniai nuo kraujo. Ignoravimas atrodė per maža pasipiktinimo išraiška.
JAU TOKIA VIŠTA!!! Daugiau šiuo klausimu neturiu ko pasakyti. Juk daugelis mūsų puikiai žino ką reiškia per visą valandą nepagauti nė vieno "laimikio" ir kaip nuo to pirštus sutraukia mėšlungis.

Betgi-visgi-vėlgi, šiuo metu Deiraaa_ ramiausiai įsitaisė pirmoje mėnesio vakarėlio lentelės vietoje, tad su tuo ją ir pasisveikinkime.


Iki kitų susitikimų,
- Lunalight

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.