2014 m. gruodžio 29 d., pirmadienis

Derinių Top5, gruodžio 22-28 d.

Na, ką, Kūčiukai - mažiukai. Tikiuosi pirmąjį švenčių raundą puikiai atlaikėte. Visi pilvukai vietose, visos galvelės vietoje ir nė viena dovana nedulkės po lova. O Luna grįžta pasidalinti šios keistos, išplaukusios savaitės įspūdžiais, kuriuos padarė Jūsų deriniai. Šįkart jų lygiai penki ir Kalėdų juose (dažnai) mažai, tačiau kviečiu žvilgtelėti, už ko gi savaitės bėgyje užkliuvo Lunos akis. 


Šalta elegancija stingdantis derinys. Šalta romantika, šaltas charakteris. Viskas taip dėkingai, taip grakščiai sudėliota, jog bendrame vaizde tarsi aptraukta plonyte, visa jungiančia ledo plėvele. Šį įspūdi itin paryškina kojų ir plazdančio šleivo blizgesys. Apskritai sutramdyti tokį rūbą, kaip šisis suknelės "trečdalis" nėra paprasta, o čia pabrėžtos visos jos stipriosios pusės. Apšerkšniję neriniai ir virš žemės pakylėjantis "sijonas". Žavu. Gėlės plaukuose bei makiažas taip pat gąsdinančiai pasiutusiai puikiai atrodo. Tokiomis akimis galima mažių mažiausiai valdyti pasaulį. 







Dione derinys stebina savotišku dvilypumu. Iš vienos pusės derinys gana paprastas ir kasdienis, iš kitos - ji turi kažką tokio fantastinio.
Visų pirma patraukia nedažna spalvinė gama. Samanų žalia ir sodraus mėlio (tarp tamsaus ir šviesaus) duetas retas svečias. Visų pirma, juk samaninio žalumo rūbų ne tiek ir daug. O čia, regis, surinkti įspūdingiausi. Šis triko buvo pirmasis perliukas, kurį Luna laimėjo pirkdama dovanas. Be galo pati juo džiaugiuosi, o dar labiau pamačiusi kitų deriniuose. Įdomiausia tai, jog čia Dione puikiai sužaidė su drabužio forma ir prie jos pritaikė šiaip gana sunkiai kam tinkantį diržą. Su batais kadaise taip pat velniškai pasisekė. Šie yra... verčiantys iš amo. Nors žalia nėra pati palankiausia spalva, tačiau gerokai geriau nei rožinė (pirštais nerodysim, iš ko taip negailėstingai pasijuokė tos pačios dovanos >.<). 

Kitas ryškus ir derinio temą kuriantis aksesuaras... tas ant galvos. Nežinau, ar tai kepurė, ar karūna, ar kaip kitaip jį vadinti, tačiau jis be abejonės tapo derinio ašimi ir suteikia jam kažin ką tokio magiško. Tokio karališkai "paukštiško", tačiau tik pačia geriausia prasme, kad ir kaip keistai skambėtų.

Tokiu būdu mėlyna tampa tarsi jungtimi tarp stiprių žalių akcentų ir tai padaryta labai subtiliai. Žavu.
Pabaigai norisi atkreipti dėmesį į tą gana kuklų žiedelį, kuris tarsi atveria akis, jog ir balti akcentai išdėlioti labai apgalvotai ir visa apjungiančiai :)) 



Mano mieliausioji Kittie. Kitaip tariant, bičas su Hariu Poteriu "avatare". Nežinau, arkada minėjau kaip vien tai mane džiugina! ^^

Taigi derinys, Jis turi kelis dalykėlius, kuriuos itin vertina Luna:

1) panaudota idiotiška, niekur nepanaudojama suknia ir ji atrodo puikiai!

2) panaudoti tokie Lunos asmeniškai mėgstami dalykėliai kaip odinė striukytė, tas skrybėliukas ir bateliai;

3) panaudotas (pavadinkim) netikėtumo faktorius. Šiuo atveju - balionėliai, kurie galbūt ir gana paprastą derinį paverčia į itin nepaprastą.

Taip pat šiuo atveju labai patinka panelės veidas ir plaukai. Kurie taip pat tampa netikėtumo faktoriaus dalimi. Strazdanos čia atrodo labai natūraliai ir žaismingai. Vario raudonio plaukai taip pat. Tikrai nesu pastebėjusi, jog Kittie būtų išsiskyrusiu kaip nuolatinė raudonplaukė strazdanė, tačiau Dumbuldoras mato, greitai taptum lengvai atpažįstama visose sužadėtuvių vakarėlių nuotraukose kaip tamsta Liamba :))


Taip... panelė More ir jos itin pasiutęs velniūkštis. Daug komentarų šis derinys nereikalauja. Galbūt tokį pamačius ir norisi kuo  greičiau perjungti vaizdą ekrane (kad mama nepamatytų, ar koks virusas į kompą nuo viso šio velniškumo neįsimestų), tačiau tuo jis man ir patinka.

Nuo pat pradžių su Liamba dejavome, jog MA visut viskas subalansuota barbėms ir kitokio plauko pasaulio bamboms. Pūstos suknios, blizgučiai ir aukštakulniai. Žiemos kolekcija batų požiūriu buvo tikra palaima Lunos spintai. 

Žinoma, Liamba visada sėkmingai kūrė gotiško melodingumo derinius ir su visais blizgučiais, ir aukštakulniais, tačiau šis More derinys puikus įrodymas, jog ir šioje žaidimo versijoje įmanoma visut viskas.

Ypač patinka tasis už visa ko užkištas avangardinis paltas (nors kiek pamenu spintoje jis būna prie suknelių). Susidaro įspūdis, jog velniūkštis išlipo iš prasiskleidusio rožės žiedo.
Kitaip tariant - in your face, Coliuke. 



Orchidėja

O pabaigai, matyt, žemiškiausiais, nors taip pat siuto nestokonatis derinys. Tiek More, tiek Orchidėja savo deriniais tikrai nustebino. Vis matydavau jas pasiruošusias šauti į kokį prabangų vakarėlį, o prieš šventes pagaliau pamačiau ir kiek kitokias jų puses.

Taigi - Orchidėja. Medžiagų, ornamentų, detalių, spalvų įvairovė ir gausa galėtų nustebinti ir originaliosios kartos hipį. Nuoširdžiai. Tiek visko daug, tačiau akivaizdu jog viskas ir reikalinga. Viskas savo vietoje, suderinta su kažin kokia, kad ir menka detale. Itin patinka, kaip spalviškai aukštakulnių kulnai dera prie palaidinės ornamentų. Kelnės prie švarko kniedžių, o vėrinio juoda akis įsiterpia į tos pačios palaidinės margumą. Ir labai keista, kaip susijungia jūreivystė ir aviacija. Tas diržas man visada asocijavosi su kažkuo tokiu lakūniško, tad prie šios kepurės labai įdomiai atrodo.

Apibendrinimas - sveikinu įėjus į rokenrolo istoriją, miela Orchidėja :))




Pabaigai prisiminiau, jog įvadiniame "rubrikos" įraše taip ir nepasiaiškinau, jog iš visų jėgų vengsiu čia kelti Liambos ir Forbelos derinius. Mielosios, Jūs juk žinote kaip man patinkate ir žavite. Galėčiau vien judviejų derinių analizėms sukurti dar dvi atskiras "rubrikas". Tad tikrai tikrai labai stengsiuosi tik išskirtiniais atvejais jus čia išliaupsinti ^^

Šįkart tiek žinių.
Su geriausiasi linkėjimais,

- Lunalight

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.