2014 m. gruodžio 14 d., sekmadienis

Dione sužadėtuvių vakarėlis

Jau atšventėme visai nemažai klubo panelių sužadėtuvių vakarėlių. Vien gruodžio mėnesį ypatingai laukėme trijų švenčių, viena iš jų visai šviežia, tad vis dėlto dar išsakysiu apie ją mintis. 


Pirmas dalykas sužavėjęs Lunos akį įžengus į Dione vakarėlio erdvę - tasis besitaškąs gitaristas. Pirmą kartą apskritai mačiau jį vakarėlyje, kaip pagrindinį muzikantą ir tai labai pradžiugino :) 

Antras sužavėjęs dalykas - svečių skaičius. Kai pamačiau, jog pakviesta tik kiek daugiau nei 150 svečių, palaimingai atsidusau - pagaliau! Jau į Renesmee vakarėlį ėjau su didžiuliu jauduliu. Manėme, jog bus tik 50 svečių, tačiau... o šįkart galiausiai buvo galima pasimėgauti itin šilta, jaukia atmosfera, perskaityti ir suprasti visus pokalbius, pasidžiaugti greitai įvykdomomis net sunkiausiomis misijomis (misija "Pralaimėk x dvikovų prieš kitas paneles Mados arenoje" įvykdyta rekordiniu greičiu. Garantuoju, net neatlikusi jokio mokslinio tyrimo), galimybe pasvarstyti ką dovanoti bei įspūdinga vakarėlio nuotraukų galerija. Turbūt pirmą kartą vakarėlio metu niekas negavo ignoro už išsidirbinėjimą ar šiaip bjauriaus charakterio demonstravimą. Nors šioje vietoje laikas prisipažinti, jog negalėjau viso dėmesio sukoncentruoti į vakarėlį, tad labai gali būti, jog ką nors tokio nemalonaus ir praleidau :)

Trečias punktelis, kuriuo noriu pasidžiaugti, jau minėtos vakarėlio nuotraukos.
Miela, Dione, tu net neįsivaizduoji kaip Luna sukrykštė iš džiaugsmo, kai pamatė, jog pagaliau turės vakarėlio nuotrauką kartu su Liamba ir Forbela. Žinoma, tai apskritai antra Lunos vakarėlio nuotrauka, tačiau vis tiek džiugesys neišpasakotas ^^ Na, o asmeninės kiekvienos klubo narės nuotraukos su sužadėtinių pora, taip pat nepaprastai miela dovana kiekvienai iš mūsų :))

Tad susireikšminusiai visų vardu dėkoju už tokį rūpestingumą ^^


Tokia toji Lunos odė Dione sužadėtuvių vakarėliui.
Dėkui, mieloji, jog pagaliau leidai pasimėgauti tikra švente. 
Buvo garbė būti jos dalimi :))

- Lunalight

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.