2014 m. gruodžio 22 d., pirmadienis

Derinių TOP5, gruodžio 14-21 d.

Visų pirma Luna jaučia nepaprastą pareigą atsiprašyti už kiekvieną daugybių kartų, kai neatsako į skubias žinutes... Ypač .Melany. ir .Rolinos., kurioms neatsakiau vakar... Tiesiog labai dažnai palieku Luną rinkti smaragdų ar tiesiog pamirštu, išjungti žaidimą ir veikiu ką reikia veikti. Tačiau nors dažnai neatsakau į žinutes ir komentarus, nors beveik niekada pati jų nerašau, galite būti tikros, jog visas aplankau kiekvieną mielą dieną ir bent 4 dienas iš 7 sulaukiu, kol užkraus kiekvieną derinį. Kad tai įrodyčiau, pabandysiu paleisti į pasaulį rubriką "savaitės TOP deriniai". 

Jokiu būdu neskirstysiu derinių į tas penkias nuoseklias vietas. Būtų per daug sunku. Užtenka ir to, jog nusistačiau penkių derinių ribą, kai šiuo metu turiu išsisaugojusi devynis puikiausius derinius... tad tiesiog taikysiu alfabetinę tvarką. Bandykime pradėti ^^ 

.Austė.

Didingas, gigantiškas derinys. Karališkas. O svarbiausia, jog iš pirmo žvilgsnio, net nepastebi, jog tai toji pati "Ledo šalies" suknelė, iš kurios atrodo nieko padoraus ir įdomaus neįmanoma "išlaužti". Ypač patinka, kaip patobulintas suknelės sijonas. Ir tas skeptras toks žaismingas. Visada jis man toks truputį juokingas atrodė, tačiau šiuo atveju šis žaismingumas turi ir grėsmės poskonį. Juk su Ledo karaliene menki juokai ^^ Be visa ko, Austė ne tik perdirbo pabodusią suknelę, tačiau ir foną. Tas neproporcingai didelis berniukas fone mane taip pat jau nervino nardant per begales panelių profilių, o čia jo beveik nematyti. Ir bendrame vaizde tai taip pat buvo keista. :)





Visiška priešingybė ką tik matytam vaizdeliui. Afrikos karštis, senovės Egipto prabanga ir liūto akys. Angel-a visada pasižymėjo rafinuotais, neperkrautais deriniais. Ir nors čia turime detalių iš beveik kiekvieno spintos "skyriaus", daugybė nepridengtos odos tai puikiai atsveria. Smagu ir tai, jog derinyje vyrauja trys spalvos. Ir nė viena nepalikta vieniša. Smagu ir tai, jog su juoda sužaista taip, jog ji neperkerta derinio pusiau (o tai pasitaiko gana dažnai). Plaukų garbanos šiuo atveju puikus sprendimas. O ir tos garbanos man nelabai matytos... tad taip pat atskirai užburia.

Apibendrinus - tai buvo nustebinęs savo šiluma ir puikiai perteikta karališka didybe derinys. 





Turbūt labiausiai šis derinys nustebino tuo, jog nėra kurtas Liambos :D
Iš tiesų viskas labai tvarkinga ir atitinka metalinės mergaitės formulę - oda ir kniedės, blyški oda ir dramatiškas makiažas, varno plaukai ir truputis permatomi plazdesio. Toji skrybėlė tikra palaima šiame žaidime... juo labiau, jog buvo pirmojoje žaidimo lentelėje... Tačiau kas man itin čia patinka, tai palaidinė ilgu kaklu. Ji nubraukia dalį seksualumo (kuris beveik be išimčių lydi tokius derinius), tačiau prideda jaukumo ir tikrumo. To tikrumo, kuris rodo, jog viskas natūralu ir nesuvaidinta. Arba kitaip tariant, gotams irgi šalta ^^  ir todėl šis Deco derinys nukonkuravo kitą, kuris nukeliavo į garbės lentą :))







Nesunku atspėti, jog šiame derinyje Luną pirmiausia pritrenkė suknelės transformacija. Tačiau daug svarbiau nei tai, yra kiek senobinių ir visai modernių drabužių apjungimas. Išlaikytas vientisas stilius. Jei "Ledo šalis" (vadinasi ir ši suknelė) laikomi norvegiškais, stebina ir ta nepaaiškinama pietietišku temperamentu alsuojanti aura. Trečioji derinyje matoma priešybė - sijono banto, rožės, garbanų romantika ir ryškių akių, piktokų antakių agresyvumas. Įspūdis tikrai efektyvus ir ilgai nepaleidžiantis. Ir kuo daugiau analizuoju, tuo labiau mane žavi šis derinys ^^

Nors teisybės dėlei galima pridurti, jog perkrovimo nepavyko išvengti - manau, be kojos apyrankės ir netgi rankos apyrankės derinys būtų labiau išgrynintas. Tačiau galbūt tai pietietiškas "šarkos" bruožas? :)





Šįkart mūsų abėcėlė baigiasi ties J. Šis derinys... jį pamačiusi taip ir suraukiau kaktytę: "aš irgi tokio noriu savo galerijoje"... Jei kiti deriniai žavi visu tuo, ko trūksta Lunai, tai šis priešingai - labai savas, artimas. Didžiausi komplimentai vėlgi keliauja odinių rūbų suderinimui su jaukiomis ir minkštomis medžiagomis. Tie marškiniai ir megztinis jau savaime man tokie meniški, tokie atitolę nuo madų vaikymosi ir priartėję prie buvimo savimi. Toji skrybėlė tai tik paryškina. Kryželis ant kaklo prideda kiek dramos, o lūpų raudonis aistros. Ir galime šitaip liaupsinti iki nukritimo. Dar labai patinka, kaip subtiliai tarpusavyje susišaukia kelnių gili žaluma (tokia tarsi perskiesta juodu šydu) ir kiek deformuota megztinio šviesi žalsva. O kur dar raštų ir formų niuansai, kuriuos palieku išsinarplioti pačioms ;)

Vienintelė pastabėlė - ar tikrai čia netiko jos žiedelis? Manau, tie sparniukai iš karnavalo "Mados mašinos" būtų pats tas ;)

bacdGarbės lenta, arba grožio niekada nebūna per daug bacd
Šie deriniai taip pat maloniai nudžiugino ir nebuvo gaila tos minutėlės, kad juos išsisaugoti. 
Mariusia, tas triukas su pirštinėmis tiesiog tobulas! 

Dak0ta
Deco
Lasmija
Marusia
Tiek šiam kartui. Tikiuosi susitiksime po savaitės :) 
Su geriausiais pirmadienio ryto linkėjimais, 
- Lunalight

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.