2015 m. birželio 4 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (20)

Sveiki visi, užsukę į šį, galima sakyti, jubiliejinį, 20-ą, "Panoramos" įrašą!

O jubiliejiniam įrašui, kaip ir priklauso, bus, palyginus su kitomis savaitėmis, nemažai sveikinimų.
Pirmas ir pats pagrindinis šios savaitės forbių laimėjimas - Monės iškovota pergalė FTV podiume. 
Siunčiame Monei šilčiausius, didžiausius ir nuoširdžiausius sveikinimus laimėjus FTV podiumo bronzinį trofėjų bei karūną... ir keliame taures!
Kaip jau spėjote pastebėti,  nei nuovargis, nei kasdienė rutina žaidime Monei nesutrukdė kurti tokių pačių puikių bei žavių derinių, kurie žavi ne vieną žaidėją, todėl dabar visą mėnesį galėsime gėrėtis puikiu vaizdu FTV podiume ^^  Tariame didelį ačiū Monei už ryžtą, valią ir galiausiai suteiktą progą pamatyti dar vieną forbietę podiume, nes, bent jau aš, nepamenu kada galėjome pasigirti tokiu pasiekimu ^^


Kitas sveikinimas, už kurį keliu taurę - antradieninis forumo konkursas pavadinimu "Blondinių paradas". 
Šį kartą jame Fortūna šypsojosi penkioms dalyvėms...na, keturioms, kad ir kaip bebūtų apmaudu, vienai forbietei  paskutinę akimirką Fortūna nusprendė atsukti nugarą.
O buvo taip: eimantele, kaip žinote, laimėjo konkurse pagrindinį prizą - 200 smaragdų, tačiau tą vakarą, kai visos laimėtojos gavo prizus, eimantelę, rodos, visi pamiršo, ji niekaip nesulaukė savo pelnyto prizo, todėl, nieko nelaukus, kreipėsi į administratorius. Pasirodo, eimantele per neapsižiūrėjimą ištrynė iš savo galerijos konkursinę nuotrauką, su kuria dalyvavo "Blondinių parade" ir kuri jai lėmė pergalę. To pasekoje ji ir negavo už savo laimėjimą jokio prizo, liaudiškai tariant, "liko ant ledo". Administratorių paaiškinimas buvo toks: "Jei foto nebus, prizo taip pat nebus. Neina kitaip patikrinti, ar nuotrauką patalpino tikrai ta panelė." Iš vienos pusės žiūrint, lyg ir teisinga, taip apsisaugojama nuo pasisavintų kitų panelių derinių, tačiau šiuo atveju visos tvirtai žinome, kad ten tikrai buvo eimanteles derinys ir liūdna, kad ji negavo prizo...tačiau, šiaip ar taip, eimantele bet kokiu atveju yra laimėtoja ir sveikiname ją ^^ Taip pat sveikiname ir kitas keturias "Blondinių parado" laimėtojas:
Iš kairės: eimantele, Lunalight, Liamba, Kittie ir Dak0ta

Taip pat, šią savaitę dar nutiko keletas dalykėlių, aktualių ne tik Forbes klubo merginoms.

Visos puikiai žinome, kad šį pirmadienį buvo Tarptautinė vaikų gynimo diena, kurios proga visos žaidėjos, prisijungusios tą dieną prie Mados arenos, gavo dovanų rožinę kiaulaitę, kuri tarnaus mums kaip būsto papuošimas. Iš dalies smagu, kad gavome dovanų, tačiau pastebėjau, kad ši kiaulaitė nepridėjo kūrybiškumo statistikai populiarumo taškų...na, ne veltui kiaulę čia mums pakišo.
Tačiau, tikriausiai, kūrėjams buvo svarbu tik pakelti nuotaiką žaidėjoms, juk vaikams svarbiausia, kad juos prisimena nors ir įteikdami kokią nors menkutę dovanėlę, vaikai moka džiaugtis ir mažiausiais dalykais...galbūt dabar ir yra kitaip, tačiau mano vaikystės laikais buvo būtent taip, pamačius dovanėlę iš toli šviesdavo šypsena, kurią įrėmindavo du putlūs žandai...ech, geri seni laikai.


Antradienį sulaukėme ir naujos kolekcijos pavadinimu "Drakonų karalienė". Ši kolekcija susilaukė daug komplimentų ir liaupsių. Žaidėjų simpatijas, manau, lėmė itin šaunių drakonų pasirodymas parduotuvėje. Kas atsisakytų laikyti tokius mielus gyvūnėlius savo drabužinėje?




Na, ir galiausiai atkeliavome iki ketvirtadienio - "Laimės rato" atsiradimo dienos. Daugelis žaidėjų jo nekantriai laukė nuo tos akimirkos, vos tik KašmyroMafija forume užsiminė apie jį.
Manau, tai puiki naujiena toms, kurios prie Mados arenos žaidimo leidžia prisijungti sau kasdien. Kaip supratote iš nuotraukos, bėgant laikui, atsirakina vis geresni prizai, tačiau neprisijungus nors vieną dieną, teks laimės ratą sukti iš naujo - nuo pirmos dienos. Taip pat gera žinia ta, jog jei nepraleisite nei vienos prisijungimo dienos, laimės ratas niekada nesianuliuos, t.y. niekur nedings geriausi prizai, taip juos laimėti bus daugiau šansų. Dar susižinojau, jog 30-ą dieną atsirakinančioje dovanoje bus galima laimėti arba 10 energijų, arba 20 smaragdų arba 5 safyrus.
Man šis atnaujinimas labai patiko, itin smagu tai, jog galime turėti galimybę laimėti čia safyrų, kaip kad turėjome galimybę Superpanelėje laimėti nemokamai deimantų, kurie buvo safyrų atitikmenys.
O toms, kurios liūdi dėl kasdienių užduočių - neliūdėkit, jos ir vėl atsiras :)

Taigi, šiai savaitei naujienų tiek, atrodo, nieko nepamiršau paminėti.
Smagaus jums ateinančio penktadienio bei šiltų ir sausų orų savaitgalį ;)

4 komentarai:

  1. Norėjau paklausti apie tą konkursą, jeigu pavyzdžiui visas derinys yra padarytas fotoshopu tai atlygio negausi ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jei ir rūbai suklijuoti, žinoma ne. Derinys visų pirma turi būti panelės galerijoje, o vėliau jį jau kaip išmanai galima ir tobulinti programomis :)

      Panaikinti
  2. Nai nai!.. ( 3 A jau Monės ir 5-uko foto gražumas, originalumas!.. SUPER, kas darė! <333 ;**

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.