2015 m. birželio 10 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (21)

Sveiki visi, užklydę į naują forbių "Panoramos" įrašą :)

Kaip jau tapo įprasta mums, gyvename labai ramiai ir nesiaučiame sužadėtuvių vakarėliuose... o gaila, bent jau Liambai, vakarėliai labai patiko. Paskaičiavau, kad iš visų mūsiškių sužadėtuvių vakarėlius surengė maždaug pusė (22-i, jei neapsirikau) iš visų forbių. Tataigi, mielosios forbietės, labai laukiam likusių sužadėtuvių vakarėlių.
Kažkaip labai neliksma gaida aš pradėjau šį įrašą...tiksliau, pasidariau visiška bambeklė, atleiskite, reikia taisyti padėtį. Ir greitai.

Taigi, antradienį pasibaigęs forumo konkursas pavadinimu "Miela iškylautoja" lėmė pergalę trims Forbes klubo narėms. Esame be galo dėkingos visoms balsavusioms už mūsų šauniųjų iškylautojų derinius. 
O štai čia laimėjusių forbiečių derinių bendra nuotrauka:
Iš kairės: .Melany. ir Stephan'as, eimantele, Liamba

O dabar apžvalgą tęsime kiek platesniu aspektu - aptarsime visos Mados arenos bei forumo įvykius.

Pirmadienį Mados arenos žaidime vyko aukcionas, kuriame galėjome nusipirkti dailią vasarišką suknelę bei gėlėtus aukštakulnius. Trečiadienį turėjome progą kitame aukcione įsigyti taip pat suknelę, tik šį kartą puošnesnę, ne tokią kasdienišką ir kreminės spalvos batus su aukštu platforminiu padu.
Pirmadienio aukcionas
Trečiadienio aukcionas



Labirintas
Antradienį kūrėjai ir vėl mus nustebino įkeldami naują žaidimą - "Kelionė į Romą". Jis pasirodė esąs ganėtinai primiršto žaidimo tipo - labirinto. Net neatsimenu, kada turėjome žaidime progą, keliauti labirintu, o jūs?
Aprangos
Grįžtant prie paties žaidimo, jame mūsų laukia penkios skirtingos picerijos su įvairiais prizais - stilingomis aprangomis, išskirtiniais būsto papuošimais bei nauju profilio fonu. 
 
Kam smalsu, kurioje picerijoje kokie prizai laukia, galite paspausti ant tolimesnių nuorodų:
P.s. Kai kurios aprangos nėra tikslios, nes dėliotos dar prieš atsirandant žaidimui. Taip pat surinkdama visus antros picerijos drabužius negavau tapetų, matyt, administratorė apsiriko nurodydama prizus.


Na, o dabar siūlau įsivelti į tikrą dramą, kurią forume sukėlė merginos. 
Vienos forumietės pradėjo piktintis tuo, kad neoficialioje Mados arenos versijoje atsirado kardinaliai pasikeitę vaikinai(kas dar to nepastebėjo, galite naujų vaikinų išvaizdą pamatyti ir vakarykščiame įraše, kurį rasite paspaudusios čia) ir jau iš anksto reikalavo kompensacijos už oficialioje (mūsų) versijoje išleistus safyrus, perkant šukuosenas/barzdas. Kitos piktinosi, kad administratorė truputį per aštriai išsireiškė, jog niekas paprastų mirtingųjų nekvietė į neoficialią MA versiją. Trečios piktinosi tuo, kad žadama išvis išmesti velniop visas mirtingąsias iš neoficialios versijos. Ketvirtos suvertė kaltę ant tos, kuri pati pirmoji paviešino nuorodą. Penktos grasino vis tiek susirasti neoficialią versiją tuo atveju, jei kas išmestų velniop. Šeštos, neradusios neoficialios versijos, aiškiai džiaugiasi kitų nelaime. Na, o septintos...septintos iš šios dramos sau pasidarė pramogą. Ir jūs taip darykite, nes:

Tam, kad nepūstumėte dar didesnio burbulo ir paklausytumėte protingo dėdės patarimo, pabandysiu paaiškinsiu racionaliai. Visų pirma, kol mūsų Mados arenoje nėra įdiegti vaikinų atnaujinimai, neprašinėkit jokių kompensacijų iš administracijos, nes dabar situacija gaunasi tokia: "kas būtų jeigu būtų". Mūsų versijoje dar net nekalbama apie vaikinų atnaujinimus, o administracijai(ir ne tik mūsų) aiškiai nepatinka (ir nenaudinga), kai iš anksto surandame būsimus atnaujinimus. Taip pat manau, kad administratoriai ir taip per dieną sulaukia n žinučių, į kurias turi atsakyti, o dar čia gavo pasipiktinusį laišką, kuriame reikalaujama kažko neaiškaus. Administracijoje irgi dirba žmonės, todėl ir jie kartais supyksta ar susierzina ir tai yra normalu. Ir ši žinutė: "Į testinę versiją registruotis apskritai niekam leidimas nebuvo teikiamas. Tad nederėtų kišti nosies, kur neleista" yra velniškai teisinga. Supraskit, kad ta versija buvo sukurta ne mums žaisti, o atnaujinimams testuoti ir kūrėjai tikrai negalėjo numatyti, kad pareis masiška lietuvaičių banga į neoficialią versiją. Galų gale, jei neoficialioje versijoje bus daug žaidėjų, galime pačios sukelti trukdžius. Todėl ir sulaukėm kitos tokios administracijos žinutės: "Tik nenustebkit, jei po kurio laiko visos panelės ir investuoti safyrai neoficialioje versijoje anuliuosis".  Aišku, turėtų būtų gaila toms, kurios pirko safyrus, bet jos turėjo numatyti, kad taip gali nutikti, visgi, tai neoficiali versija ir niekas nėra niekuo apdraustas joje.

Taigi, tiek žinių šią savaitę :)
Gražaus ir šilto Jums artėjančio vakaro ;)

8 komentarai:

  1. O kurioje forumo skiltyje buvo sukeltos tos dramos?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Akcijų temoje... kurgi daugiau :D

      Panaikinti
    2. Wat ? Lamba iš tavęs to nesitikėjau, ką dabar čia papasakojau apie tą drama tai pusė netiesa !

      Panaikinti
    3. O kam jūs priimat taip rimtai šį tekstą, apie forumo dramą? Juk aiškiai viską su ironija rašiau. Na, bent jau pirmą jo dalį, prieš gif'ą :)

      Panaikinti
  2. Norėjau paklausti kodėl nėra savaitgaliu su Vyshnia ir Kitte ir apie laimingasias kortas aprašymo ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Savaitgaliai su Vyšnia ir Kittie daro pertrauką iki rudens :)
      O apie laimingąsias kortas nieko negaliu pasakyt, pamenu tik, kad buvo aprašymas ir parodyta, ką laimėti galima bus :)

      Panaikinti
  3. Kaip tu paneliu ten gali nedaugeti jei Meih savo profilyje demonstruoja nuoroda i ta versija:(

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na jau nebe, bet vis tiek daug paneliu butent is jos ir suzinojo

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.