2015 m. birželio 17 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (22)

Sveiki visi, išgyvenę iki dar vieno savaitės vidurio :)


Iš karto nuoširdžiai sveikiname ir džiaugiamės už eimantelės pelnytą pergalę, kurią ji iškovojo konkurse "Stiliaus ikona". Tai nepaprastai moteriškas, rafinuotas, elegantiškas, paslaptingas, šaltas, tačiau tuo pačiu ir švelnus derinys.
eimantele konkurse "Stiliaus ikona"
O bet tačiau, ar pastebėjote, kad šiame konkurse buvo tikrai daug tokių pačių puošnių suknelėtų derinių? Bent jau mane tai nuliūdino, maniau, kad konkurse išvysiu daugiau įvairių stiliaus pakraipų, ne vien balinių suknelių...Juk tiek daug įdomių  stilių buvo gaima pasirinkti...ir šiuo metu madingasis boho stilius ir gatvės stilius ir neformalizmas ir t.t. Tai, ką išvardinau tik mažytė dalis visos įvairovės, kurią galima buvo pademonstruoti. Matyt, daugelį supainiojo tas perdėm pompastiškas žodis "ikona", kuris, nori nenori, siejasi su prabanga, praeitojo amžiaus pabaigos kino/mados žvaigždėmis, kurios iki šių dienų yra tikros ikonos, visam pasauliui įsūdytas etalonas.


Kalbant apie žaidimo reikalus, penktadienį kūrėjai mus nustebino dar vienu aukcionu, kuriame galima buvo nusipirkti/laimėti auskarus bei apyrankę: 
Penktadienio aukcionas



 O ketvirtadienį kūrėjai ir vėl palepino mūsų sužadėtinius, įkeldami į Mados areną laikiną kolekciją, skirtą mūsų vyrukams, skatindami mus nepamiršti jų, keliaujant po Romą. Jei neklystu, praeitą savaitę buvo ir 50% nuolaida romantiškai kelionei. 
Tad, galiu drąsiai teigti, kad mūsų sužadėtiniai dabar visi laimingi iki vieno, juk ir pakeliavo ir gavo naujų drabužių...ko daugiau jiems reikia? O štai mums galėtų kūrėjai jau ir gyvūnėlių naujų sukurti ir gyvūnėlių drabužių, ar bent baldų, teip?





Mano manymu, "Kelionė į Romą" kolekcija kaip niekada brangi. Iš penkiolikos galimų pirkti drabužių modelių, vos trys už dolerius, o už safyrus netgi šeši. Apie smaragdinius išvis nekalbu, turbūt daugelis dabar įsijungę taupymo rėžimą, todėl nieko neperka už juos, visai kaip ir aš.

Kalbant apie pačią sužadėtinių drabužių kolekciją, ši mane nuvylė. Nemačiau nei vieno dėmesio verto drabužio, apart to džinsinio švarko, kabančio ant peties, su nauja poza. Žiūrisi išties šauniai deriniuose, tačiau ar tikrai jis vertas tiek safyrų? 
Na, dar ir skrybėlė miela, tačiau mano Justinas kategoriškai atsisakė ją dėvėti, neva jam būtų gėda su tokia skrybėle rodytis viešumoje.
O aš pati su mielu noru priglausčiau tą skrybėliuką į savo drabužinę.

Kaip visada, eilinį kartą, mūsų sužadėtiniai gauna per daug moteriškus drabužius, kuriuos tik ir norisi permesti į moteriškų drabužių skyrių arba išvis juos sudeginti (man priimtinesnis antras variantas). Nors, ši kolekcija, palyginus, kas laukia kiek vėliau, dar pusė velnio. Jei pamiršote likusius drabužius, kuriuos radome ir kurių dar neįkėlė į mūsų žaidimą, užsukite į ŠĮ įrašą. 
Kol ieškojome su Vyšnia drabužių, prisijuokėme iš jų lyg soties. Vieni priminė močiučių pantalonus, kiti tiesiog yolo swag stiliuko, kuris galbūt ir patinka jaunesnei žaidimo auditorijai...labai jaunesnei. Na, o toms, kurios yra šiek tiek konservatyvesnės arba mėgstančios rimtesnį stilių, teks palaukti kitų kolekcijų, galbūt ir mums pasiseks sulaukti dėmesio vertų drabužių. O kol kas apibūdinti šiems drabužiams turiu puikų paveiksliuką:


Dar vienas atnaujinimas, kuris mūsų Mados areną pasiekė vakar, šiek tiek susijęs ir su tik ką aptarta kolekcija - "NEW" ikonėlė. Nuo šiol naujas kolekcijas matysime iš karto, tik prisijungusios prie žaidimo ir patogiau jas pasieksime, vos vienu paspaudimu atsidursime mums reikiamoje vietoje - naujoje kolekcijoje.

Taip pat pastebėjau ir tai, kad kūrėjai pakeitė viso žaidimo foną, kad ir kur benueitumėm, nuo šiol matysime tik naująjį tiltą.
Nežinau kaip jums, tačiau man šis fonas atrodo keistai, matyt, reikės laiko prie jo priprasti. Tačiau dar keisčiau tai, kad neatsimenu kaip atrodė prieš tai buvęs fonas, tai tik įrodo, kad tai itin nereikšmingas atnaujinimas. Beeet galime pasidžiaugti tuo, kad gavome dar du naujus nemokamus profilio fonus, tiesa, labai panašius į jau prieš tai mums dovanotus.
Nauji fonai kairėje
Na, o šios "Panoramos" įrašui, kaip ir dera pabaigai - "Nekenčiu reklamos" :D
Mūsų SunnyBunny Jus kviečia į svečius, tiesiogine to žodžio prasme. Užsukite pasisvečiuoti į jos puikų būstą, jame rasite visko, ko tik širdis geidžia: nuo jaukios svetainės iki modernaus baseino su įvairiomis vaišėmis :)

Smagios likusios savaitės ;)

8 komentarai:

  1. Zinot ka?
    Paskutines 5 minutes Jus atejot i ta konkursa ir numinusavot visas,kad forbietes patektu i 10-uka..
    As buvau gal 5-oj vietoj,atejot Jus ir nelaimejau nei vieno smaragdo...
    Nusivyliau Jumis...Daugiau nei tikejausi...Labai slykstu is Jusu puses...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir į dešimtuką pateko vienintelė eimantele, jei nepastebėjai, kuri nuo pat pradžių jame ir buvo. O kad trys Morinos klubo merginos per dvi savaites buvusios neaišku, kuriame puslapyje pagal balsavimą, nepastebėjai??? Įdomu... dėkui už palaikymą ir "teisingą" bei "logišką" vertinimą...

      Panaikinti
    2. Taip,gal ji ir pateko,bet Liamba,pora dienu pries ji buvo berots pries paskutineme puslapyje,tad brangi gudrocia paakyk man ,kaip ji per 5 minutes uzkope i 13-15 vieta?Kur 5-es zvaigzdutes gauti labai sunku...

      Panaikinti
    3. Ir vėl dėl visko kalta Liamba :)
      Miela Domante, šiame konkurse, tavo žiniai, dalyvauja ne tik forbių klubas, tačiau ir begalės kitų žmonių, žaidžiančių ne tik Mados areną, o ir tų, kurie turi anketas draugas.lt puslapyje. Ir niekas nežino, kas ir kaip kam balsuoja.
      Ir išvis kokią turi teisę kažką šmeižti, jei neturi jokių įrodymų? Juokinga visa tai. Ir į jokias diskusijas nežadu su tavimi veltis kaip visos kitos. Jei turi savo nuomonę nepagrįstą, tai ir pasilaikyk ją sau.
      Geros dienos.

      Panaikinti
    4. Nesakau,kad kalta tu...
      Btw,tai kaip galejot Jus kur tik laimetoja buvo 10-uke pakilti i aukstesnes vietas kur bala zino kur buvote pries diena...
      Gerai,saykime,sito pokalbio nebuvo,uzmirsime.Pasnekesime tuomet kai turesiu irodymu,kad Jus pasielgete nedorai...
      Tikiuosi,kad daugiau tokio dalyko nebus ir neteks Jumis nusivilti ne tik man,bet ir kitoms.
      Geros dienos gerbiamos Forbes club nares.

      Panaikinti
  2. http://pazintys.draugas.lt/foto/konkursai/nuotrauka.cfm?id=67739&rusiavimas=3

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.