2015 m. gruodžio 23 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (48)

Sveiki, blog'o skaitytojai! :)

Kaip jau kelias prieš tai buvusias savaites iš eilės, taip ir šios savaitės "Panorama" neturi jums labai daug naujienų. Šį kartą pasveikinsime kelias Forbes klubo nares, aptarsime vieną naujieną, kuri mus pasiekė vakar bei žvilgtelėsime į kelis žaidimo baldų atitikmenis realybėje.
Klubo šventės

Marusia

Pirmiausia, po gan ilgo laiko tarpo, norėtumėme pasveikinti forumo konkurse "Miesto dabita" prizinę vietą pelniusią forbietę. Šį kartą ja tapo panelė Marusia. Tiesa, Marusiai tai iš vis pirmas laimėjimas forume rengiamame konkurse, kadangi juose ji dalyvauti pradėjo visai neseniai, todėl ir sveikinimai jai priklauso dvigubai didesni bei šiltesni :) Linkime ir toliau tokios pačios sėkmės dalyvaujant juose, Marusia ^^

juste84








Taip pat šią savaitę turime naują forbietę - podiumietę ^^ Tai - panelė juste84.  Pirmadienį ji gavo savo pirmąjį būsto trofėjų, užėmusi būsto konkurse trečiąją vietą. Sveikinimai, mieloji!
 Šią savaitę juste84 taip pat tikisi jūsų visų palaikymo :) Justės profilyje atsidursite paspaudę ant bet kurio paveikslėlio (rinkitės tą, kuris jums labiau patinka:D), esančio dešinėje pusėje :) Ačiū!



Žaidimo naujienos

Vakar Mados arenos žaidėjai sulaukė itin džiugių ir visai netikėtų dovanų iš žaidimo kūrėjų komandos. Tikriausiai nesuklysiu pasakydama, kad tokių dosnių dovanų dar nesame gavusios nei Superpanelėje, nei Mados arenoje. Juk čia jums ne pliušinis paršiukas - būsto dekoracija, gauta birželio pirmą dieną, ar eilinės suknelės - tortai, gaunami per reikšmingesnes šventas. Čia - cielas grožio salono papildymas su 15-a skirtingų bruožų, 5-iomis skirtingomis antakių formomis bei 5-iomis naujomis šukuosenomis. Drįsčiau teigti, jog tokia stambi kūrėjų dovana atperka jų visus šių metų nusigrybavimus ir visus mūsų kantrybės bandymus su amžinais serverio strigimais^^

 Sakoma, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūrima...na, bet juk visos mes čia susirinkusios skleisti grožį mažame Mados arenos pasaulėlyje, taip? Taigi, klausimas: kiek to grožio naujuosiuose veido bruožuose?
Nežinau kaip jums, tačiau man naujieji veido bruožai visaaai nepatiko. Nuskubėjusi į grožio saloną ir perbėgusi akimis ekrano vaizdą nieko gero nenuskenavau. Nusivyliau. Antrą kartą žiūrinėdama bruožus "matavausi" juos ant savęs. O gal tiks? Na, ką galiu pasakyti... ir atrodžiau kaip gražuolis Grinčas ir bumbėjau kaip Grinčas:


Po šių savo nesėkmingų eksperimentų nusprendžiau aplankyti klubietes, pasižvalgyti, ar ir joms, kaip ir man, nepatiko nauji bruožai, o gal, visgi, viskas joms įtiko ir tiko:)
Kviečiu ir jus kartu su manim pažiūrėti į 16 pačių drąsiausių, naujovių nesibaidančių merginų, kurios jau patį pirmą vakarą išdrįso ''pasimatuoti'' ne tik šukuosenas ar antakius, bet ir veido bruožus:



O dabar eilinį kartą grįžkime prie advento kalendoriaus...:D
Noriu su jumis pasidalinti keliais rastais realiais advento kalendoriaus baldais. Benaršant internete akys užkliuvo už šiuo metu populiaraus weheartit paveiksliuko - jaukios svetainės su mūsų jau turima žaidime egle, pintame krepšyje, ir jau turimu krėslu ^^ Taip pat interneto platybėse atradau ir kelis realių pagalvių atitikmenis realybėje. Viena dekoratyvinė pagalvė su "home sweet home" užrašu, kurią jau šiandien galime pasiimti advento kalendoriuje, o kita - su eglučių siluetais, kurią gausime tik sulaukusios Kalėdų ryto.












 Irrr galiausiai vakar ir mūsų, lietuviška versija sulaukė pradinio puslapio atnaujinimo, ir mes gavome tą pačią lempučių girliandą, kurią jau seniai turi daugelis Mados arenos versijų :)

  Taigi, tiek naujienų šį kartą. Iki kitų susitikimų kituose įrašuose! :)

8 komentarai:

  1. Jūs labai tobulai viską čia rašot aš skaitau kiekvieną dieną myliu jus :*

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritariu - veido bruožai ir man visiškaaai nepatiko. Matavausi,derinau,bet su visais atrodžiau... baisiai. Na,o šukuosenos tai labai gražios^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš nepritariu. Man pritiko lūpos. Ir šiaip gražių variantų pas kitas prisižiūrėjau. Nors šiaip iš dalies ir pritariu - akys visos žvairos, antakių dauguma per stori (vieni tik gražūs, asmeniškai man), šukuosenos neišbaigtos, nosys beveik vienodos (bet pritaikomos), o lūpos.. Visos gražios ir panaudojamos. Manau, kad iš visų turimų bruožų dabar tikrai galima sukurt savitą lėlę, bet faktas, kad dauguma baidosi pokyčių :))
      Mano nuomonė labai dvejopa šįkart :))

      Panaikinti
  3. Mažutė pastabikė tokia: Liamba, perėjusi prie būsto furniturijos tenais turbūt turėjai omeny tą mielą tinklapį 'We heart it', ane? :)
    Nes suliejusi raider visgi su 1-a klaidike parašei: 'weheratit' - jei taisysi, tereiktų 5 ir 6-ą raideles sukeist vietom; čia greičiausiai kad per skubėjimą ar šiaip pirštukai berašant įsijautus, būna, susipina. :D Visiems pasitaiko. ;) ;D

    P.S. ramaus, šilto ir jaukaus šventų Kūčių vakaro jūsų kolektyvui. ( 3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia jau mano bėda-gėda - aš klaidas taisiau prieš skelbiant įrašą, bet nieko nepastebėjau :D

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.