2015 m. gruodžio 14 d., pirmadienis

Blog'ui 1 metukai!

Vakar - 2015 m. gruodžio 13 d. - buvo pirmasis forbes-club.blogspot.com gimtadienis :)

Tačiau kadangi vakar, po savaitės intensyvaus darbo su Forbių iššūkiais, blog'o komanda atrodė maždaug kaip tie trys žiovuliukai, įrašą skirtą mūsų gimtadieniui perkėlėme į šiandieną ^^


Sunku jau ir prisiminti tą vakarą, kai dėliojau tekstuką vieno mėnesio "gimtadieniui", tačiau nuolat svarsčiau, o kas bus kai sueis metai? Koks tai jausmas, kokios mintys, kokia nuotaika apims?

O jausmas išties keistas. Viena vertus neįtikėtina skaičiuoti mintyse žmogučius, kurie vienu ar kitu metu prisidėjo prie šio blog'o kūrybos. Tai LiambaVyshnia.KittieKristale.Imusic, žinoma, ir pati Forbela...

Kita vertus dar neįtikėčiau skaičiuoti blog'o pagalbininkus - paneles padėjusias su akcijų kambarių ir panašių reikalų fotografijomis, papildžiusias mūsų įrašuose atskleistas nuogirdas ir gandus platesne informacija, padėjusias su realių drabužių paieškomis, taisiusias klaideles ir tiesiog kėlusias rašytojų dvasią savo pagyrimais ir komplimentais. Kiekviena iš jūsų esate neįkainojamas turtas ir prisidedate prie šio blog'o gyvavimo :) Dėkui Jums!

⚓ Blog'o statistika 
Vieno mėnesio sukakties įraše apžvelgiau įdomiąją (ir nelabai) blog'o statistiką. Trupučiu jos norisi pasidalinti ir šiandien :)

Rašant pirmojo mėnesio įrašą mus aplankę buvo 1078 lankytojai. Šiuo metu (2015 m. gruodžio 13 d., 20:20 val.) skaitliukas "Mus aplankė" iškilmingai rodo 280854 apsilankymus! Patikėkit, suvokti, jog jau perkopėme ketvirčio milijono ribą yra kažkas labai neįtikėtino! Ačiū!

Paprastai labai dienos peržiūrų nesekame. Žinome, jog vidutiniškai per dieną blog'as aplankomas apie 1000 iki 2000 kartų, tačiau vieną dieną Liambai labai užkliuvo už akies įspūdingas skaičius prie "puslapio peržiūrų vakar". 2015 m. spalio 21 d. sulaukėme daugiau 6000 peržiūrų per vienui vieną dieną! Buvo neįtikėtina matyti tą skaičiuką. Ačiū!



 Per metus parašėme 257 įrašus. Dar 6 laukia savo laiko juodraščiuose (įskaitant ir šį įrašą :D). O taip pat parengėme 4 blog'o puslapius su kita įvairia informacija. Tad bibliografija taip pat visai nieko :D

Įrašuose ir puslapiuose prirašytas 1471 komentaras :) Žinoma, tik kiek mažiau nei pusė jų yra mūsų pačių, kadangi visada stengiamės į visus komentarus atrašyti ^^ Vis tik komentarai mums yra vienas laukiamiausių dalykų, tad niekada nesikuklinkite! :))

Daugiausia peržiūrų sulaukę įrašai buvo šie:

 

Pirmą vietą užima šių metų rudeninės "Pozuok stilingai" kolekcijos įrašas, o penktą - rugsėjį buvusio žaidimo "Mados savaitė" piratinė aprangų apžvalga ^^

Tuo tarpu daugiausiai peržiūrų surinkusių puslapių išsidėstymas, nėra labai netikėtas :) Suprantama, jog aktualiausia visiems sužadėtuvių organizavimo užduotys ^^ Vis dėlto smagu, jog jau 15 žmonių spėjo apsilankyti naujame puslapyje, nors jis pasirodė tik prieš kokias 11 valandų :D Tačiau apie ji dar kiek vėliau ^^



Pirmieji metai nuo pirmojo mėnesio skiriasi ne tik išaugusiu populiarumu "Mados arenoje", tačiau ir blog'o išplitimu po svečius kraštus. Tokiu būdu statistikos dalis rodanti blog'o peržiūras pagal šalį dabar atspindi nebe egzotiškus kraštus, iš kurių turėjome netyčia užklydusių praeivių, ir emigracijos kryptis iš Lietuvos, o tikslingai mūsų blog'ą skaitančių užsieniečių gimtines :)

Today as we celebrate our blog's first birthday, we want to say a special THANKS to all our foreign readers! It is fantastic to know that you are coming back even though we rejected all requests to write in English. In the table above are listed countries from which we had most visits in this one year time. So after Lithuania we have Bulgaria, Romania, Czech Republic, Poland, Great Britain, Brazil, Slovakia, Croatia and Italy. We feel very honored with all this attention and support from you and hope to keep in touch ^^

Kita įdomi statistika - srauto šaltiniai, t.y. iš kurių svetainių daugiausiai skaitytojų pasiekia mūsų blog'ą. Žinoma, pirmoje vietoje pati MA ir (spėju) klubo aprašyme esanti nuoroda. Kas iš ties svarbu - paieškos per google. Smagu čia matyti ne tik lietuvišką, tačiau ir bulgarišką bei rumunišką paieškos sistemą bei lenkišką žaidimo forumą ir rumunišką žaidimo versiją :D Įdomu, kur ten patalpinta tiesioginė, paspaudžiama nuoroda į mūsų blog'ą. Jei nuoroda nukopijuojama ir įklijuojama į internetinio adreso lauką, tai neatsispindi šioje statistikoje, tad paspaudžiama nuoroda ten turi kažkur būti :D


Štai ir visa įdomioji mūsų statistika. Pajamų iš tinklaraiščio negauname, tad šitoje dalyje nėra ko aptarinėti :D Pereiname prie kitų reikalų.

⚓ Pirmoji dovana Jums 
Mažytė, tačiau ilgai brandinta ir ruošta "dovana" nuo mūsų blog'o skaitytojams - naujas puslapis. D.U.K. - turbūt daugeliui puikiai pažįstamas trumpinys "dažniausiai užduodami klausimai". Jau kurį laiką turėjau savo kompiuteryje dokumentą, kuriame pasirašiau kelis atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus ir prireikus pasinaudodavau viena genialiausių visų kompiuterių funkcija copy-paste. Pagaliau visą tą informaciją, papildžiau su Liambos ir Forbelos pagalba ir štai - turime lygiai 10 dažniausiai užduodamų klausimų ^^ Ateityje ketiname išdavinėti savotiškus siuntimus į šį puslapį, jei ir toliau šių klausimų pasitaikys asmeninėse žinutėse, ar komentaruose :))

Nuo Lunos šiuo kartu tiek :) Toliau jus palieku su Vyshnia. ir jos sugalvota didžiąją dovana mūsų skaitytojams ^^

⚓ Antroji dovana Jums 
Taigi taigi, gavau ir aš mažumėlę pasireikšti šiame ypatingame įraše^^ Antroji dovana, kurią mūsų trijulė paruošė Jums, yra konkursas! Per ilgą laiką būnant čia, vis sulaukdavome prašymų ar raginimų kurti konkursus, kurie nebūtų skirti vien Forbes klubo narėms, ši diena pagaliau išaušo ir jūs pasiekėte savo tikslą.

Šis konkursas nebus paprastų derinių ir bendro balsavimo varžytuvės, nusprendėme, kad vis gi duosime tam tikrą temą, kurią įvykdyti galėsite pasirinkus vieną būdą iš trijų (o gal net sudalyvauti su visais trimis). Ilgai netauškėsiu ir pagaliau skelbsiu sąlygas:

Šis konkursas susidaro iš trijų tipų:
  1. Derinio kūrimas
  2. Fotošopas
  3. Piešimas ranka

Bendra konkurso tema yra Forbes club'as. 
Pasirinkus pirmąjį tipą, t.y. derinio kūrimą, jūs turite išsirinkti kokią nors narę iš Forbes club'o ir sukurti derinį pagal ją, išanalizavus porą derinių ir veido bruožus, suprasti pasirinktos panelės derinių kūrimo bruožą ir jį atkartoti yra ganėtinai sunki užduotis, tačiau mes tikime, kad mūsų skaitytojos yra talentingos ir puikiai susitvarkys su šia užduotimi. Perspėju - kopijuoti pasirinktos klubietės derinį yra griežtai draudžiama. Toks darbas bus neužskaitytas ir net neįvertintas.

Antrasis - fotošopas. Pasirinkus šį tipą, jūs turite sukurti nuotrauką iš MA žaidimo lėlių, kaip jūs švenčiate Forbes Club'o blog'o gimtadienį. Variantų gali būti įvairių, ar jūs norėsite pavaizduoti kelių merginų pasisėdėjimą su arbata prie židinio tiesiog šnekučiuojantis, o gal nemėgstate tokių pasisėdėjimų ir pavaizduosite vakarėlį su nemenku skaičiu svečių - čia atsiskleis jūsų fantazija, Naudoti galite visų Forbes Club narių derinius iš jų asmeninių galerijų, taip pat nepamirškite įpaišyti ten ir saviškės lėlytės :)

Jei neturite noro kurti derinio ar fotošopinimo darbelio, galite rinktis trečiąjį tipą - piešimą ranka. Šis tipas taip pat nėra lengvas, jūs turite sukurti atviruką skirtą šio blogo pirmajam gimtadieniui ir viską nupiešti ranka. Tekstas viduje nėra būtinas, vertinsime atviruko išorę, tačiau žinoma, kiekvienas gražus žodis apie mūsų šių metų darbą visados paverčia jaustis ypatingiau:))

Išvardijau ir apibūdinau tris pagrindinius konkurso tipus. Kiekvienas iš jų turi savo pagrindinį prizą - 13 safyrų. Panelės gali dalyvauti visuose konkurso tipuose. Taip padarius, automatiškai turite didesnį šansą laimėti vieną iš pagrindinių prizų.

Nuotraukų lauksime visą šią savaitę, t.y. nuo gruodžio 14 iki gruodžio 20d.
Siųsti savo darbus galite VyshniaiLunai arba Liambai į asmenines žinutes, taip pat galite siųsti iš savo facebook į Vyshnia MA facebook'ą, tačiau šis puslapis linkęs gadinti nuotraukos kokybę, na, o jei vis dėl to jūs labiau mėgstate naudotis paprastu paštu, lauksiu nuotraukų į mano lėlės paštą vyshniama@gmail.com. Prieš siunčiant darbą, turite nurodyti lėlės vardą (jei siunčiate ne į MA asmenines žinutes) ir kurį tipą pasirinkote. Jei norėsite dalyvauti su visais, siųskite iškart visas nuotraukas. Gavusios jūsų darbą iškart atsakysime, kad gavome, jei atsakymo nesulauksite, pasiteiraukite ar tikrai gavome jūsų darbą. Būna, pasitaiko, kad ir pro akis praleisime, o galbūt ir Jūs padarysite klaidą vesdamos gavėjo vardą :))

Konkurso komisija - Forbes Club narės. Po duoto laikotarpio susiųsti nuotraukas, sukursime apklausą forbietėms ir parodysime jūsų darbą visoms mūsų narėms, kad išrinkti tris nugalėtojas sąžiningu būdu. Forbes narės konkurse nedalyvauja.

Nugalėtoją planuojame skelbti gruodžio 27 d., su nugalėtojomis bus susisiekta ir asmeniškai, jei šios nesikreips dėl prizo į mus pamačiusios nugalėtojų įrašą. Manau, kad išvardijau viską, kilus bet kokiems klausimams, prašau kreiptis į bet kurią iš mūsų. Pažadame atsakyti :)

Pridedu atsakymą į gautą klausimą - kuriant derinius pirmam tipui, naudoti fotošopo negalima, esmė ir yra sukurti derinį vien iš savo turimų daiktų. Veido bruožus pakopijuoti galima, tačiau derinio ne:)

⚓ Dovana mums ^^ 
Na, o pabaigai dovana mums - sveikinimai iš įvairių pakampių. Kad nė vienas neliktų pamirštas ^^















Tai ir tiek žinių, Lauksime dalyvių konkursuose! :))




P.S. Vakara Vyshniukas dar gražų skaičių peržiūrose prigavo :))

15 komentarų:

  1. Sveikinu :* Linkiu daug daug sėkmės ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vakar buvo 26 Taylor Swift gimtadienis :) Geras sutapimas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D Na, nežinau, man daug mielesnis sutapimas, kad vakar buvo mūsų Rovi gimtadienis ar grupės "Evanescence" vokalistės Amy Lee ^^ Bet čia ryškiai mūsų skirtingi muzikiniai "stuburai" diktuoja požiūrį :)

      Panaikinti
  3. Mielosios Lunalight, Liambuk, Vyshniuk♥
    Sveikinu šį nuostabu MA klubo blog'a su 1-uoju gimtadieniu.
    Tai ką Jūs kuriate yra nuostabu ! Kiek daug sunkaus darbo ir laiko yra skirta pildyti šį puikų blog'a.Forbes club blogą aš aplankau kelis kartus per dieną, ieškodama vis ko nors naujo :)
    Linkiu jums ir toliau išlikti tokioms kuribingoms,išradingoms, nepakartojamoms, o šiam blogui ir toliau buti
    pačiu geriausiu.
    Linkėjimai visam Forbes club kolektyvui.

    AtsakytiPanaikinti
  4. As tik dabar pastebejau, kad jus, siandien, uzemete klubo reitinge 1 vieta o.o

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau kokias dvi savaites mes ten, tik nesigiriame šįkart niekam :D

      Panaikinti
  5. Perziurose nera Danijos :OO O kiekviena diena aplankau :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, surinkti daugiau nei 2000 peržiūrų per metus, matyt, reikia gerokai daugiau nei vieno ar kelių žmogučių. Norvegijos taip pat nėra, nors kelios klubo merginos ten gyvena ir ji nuolat būdavo tope, iki sulaukėme pirmųjų "gerbėjų" tarptautinėje versijoje ^^

      Panaikinti
  6. Sveiki.
    Gal galetumet padeti?
    Ten tarp baldu yra toks kaip baldas,priskiriamas kategorijai ''socialinis''
    Ten kur zmogeliukai ir kambarius dedasi ir t.t.
    Gal galetumet duoti bet kurio daikto priklausancio tai kategorijai nuoroda?
    Buciau dekinga :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Paprastai tokio tipo klausimus palieku Liambai arba Vyshniai, bet regis ir man pavyko :D

      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/apartment/people/people-7-1.png

      Panaikinti
    2. Turiu pridėti, kad pirmieji (nuo 1 iki 6) "socialiniai" randami su antra "spalva":

      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/apartment/people/people-1-2.png

      Panaikinti
  7. Heyyyyy I's Laura! You forgot Spain, jajaja :P here we see your blog too and on Argentina, I Konw some people on Argentina seen this blog. Only congratulations to your blog, it's fantastic! One big kiss, and hugs!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hey, Laura :) Don't think that we f o r g o t anyone. Statistics are statistics and blogger shows only 10 top countries, and we sure know we have readers from other countries too - and our gratitude and best wishes in this post is meant for all our foreign readers, not only from these top contries :)))

      Panaikinti
  8. Kad ir kaip būtų keista, bet paklausius The Script - Superheroes prisimenu jūsų klubą. :)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.