2015 m. gruodžio 22 d., antradienis

Kalėdinė administracijos dovana!

Sveiki,

ką tik klubo žinutėse nuo Kristalės radau labai keistą pranešimą - naujos šukuosenos ir bruožai grožio salone. Ir iš ties, - mūsų adminstracija dar turbūt pluša su kalėdinio sveikinimo vertimu, tačiau jau galime pasidžiaugti ir ant savo lėlių pasimauoti penkias naujas šukuosenas, antakius, akis, nosis ir lūpas :)) 

Išties labai smagu, jog sulaukėme tokio gausaus ir visiškai nemokamo grožio salono atnaujinimo. Manau, panelėms neperkančioms safyrų, tai bus nepamirštama dovana :) 

O kol kas skuba ir Luna tikrinti ką gi ten gavome ir kaip tai atrodo :D 


Visi nauji bruožai, pavaizduoti ant lėlių:






13 komentarų:

  1. Labai miela iš kūrėjų pusės, bet man tik šukuosenos patinka:(
    Akys žiūrį į šoną, per didelės-nepraporcingos. Antakiai tik prie šių akių ir tinka, o kitaip- niūriai panelė atrodo. Lūpos žemai pasodintos ir nu laaaabai pūstos. Nosys plokščios. Na kodėl taip? Kodėl jau tiek akcijų praėjo, o nuo šio stiliaus niekaip neatsitraukia? Tai nevisada gražu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonime, svarbiausia, jog kūrėjai mūsų nepamiršo. Kitų versijų pagrindinį puslapį papuošė jau seniai, o mūsiški tik šiandien. Gavome daug dovanų (net 20). Tai ko daugiau norėti? Dovanos tikrai nuostabios. Tai tam ir yra (akys, lūpos nosis ir antakiai), kad jie derėtų veide. O ne naudoti kitokias lūpas akis ir pan... :)

      Panaikinti
  2. taip man taip pat užkliūva vis kelinta akcija, lūpytės labai žemai klijuojamos,o tai sudaro nekokį vaizdą norint jas priderinti prie senesnių bruožų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nesuprantu, iš kur ištraukei, kad lūpos žemai? Gražiai viskas tikrai yra... Nereikia skūstis. :)

      Panaikinti
    2. Tai kad jos žemai ir yra:) ir gana juokingai atrodo daugeliu atveju ta iškreipta mimika, kita vertus priklauso dar ir nuo panelės gebėjimų juos paderinti, o gal ir pati esu per daug pripratusi prie senųjų. Bet faktas kad su tais naujaisiais bruožais galima subjauroti lėlę ohoho, neseniai bandžiau paekspermentuoti kai kuriais, juoko dozė su kaupu ;)
      Ir tikrai nesiskundžiu, čia tik nuomonė , viskas labai indvidualu:)

      Panaikinti
  3. Dėkojam už savas nuomones apie bruožus :D Smagu, jog daugelis jų sutampa su mano asmenine :) O lūpos išties per žemai lyginant su senaisiais bruožais...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pavėluotai rašau, jau vasara o įrašas būtas gruodį:D Na, bet šukuosenos nedingo ir aš kažkodėl gavau ne 5 šukuosenas o 6, kas čia per mistika?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Esu tikra, kad po tiek laiko pati kažką painioji ^^ Galbūt prie tų dovanotų šukuosenų priskaičiuoji ir už Advento kalendorių gautą? :))

      Panaikinti
  5. Na, niekada gyvenime MA žaidimuose nesu laimėjusi šukuosenos, o jos pirkti irgi negalima. Ne, per Adventą nerenku dovanėlių nes yra priežastis žiemą prisijungti, kelias tik gaudavau, visų nerinkdavau. Šukuosenų nuotrauka:
    http://site-232863.mozfiles.com/files/232863/medium/sukuosenos.png

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šita šukuosena buvo 3-čiojo MA gimtadienio dovana žaidėjoms :)

      Panaikinti
  6. Aišku, buvau užmiršusi. Ačiū už paaiškinimą:)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.