2015 m. gruodžio 12 d., šeštadienis

Kalėdiniai Forbių iššūkiai (6)

Sveiki, blog'o skaitytojai!

Šiandien su jumis sveikinasi Liamba ir visos prieš paskutiniame šios savaitės Forbių Kalėdiniame iššūkyje dalyvavusios forbietės  ^^

Šį kartą įrašo nerekomenduojame peržiūrėti vėlai vakare, nes ir jūs būtinai užsimanysite šio to skanaus, nesveiko, kaloringo, dėl ko vėliau būtinai grauš sąžinė.

Šiame iššūkyje dalyvių kaip niekada mažai, tačiau, juk savaitgalis, ko norėti...:) Aš taip pat po savo "vakarienės" jaučiuosi ne itin stipri rašyme, tad netempus gumos, kviečiu apžiūrėti šios dienos iššūkio - "Be sąžinės graužaties" :)
















Linkime gražaus, be sąžinės graužaties, vakaro ^^

5 komentarai:

  1. Be galo puikus irasas kaip ir visi kiti :*
    Kaip supratau rytoj bus paskutinis irasas bet ar negaletumete pratesti siu forbiu isukiu ilgiau?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu, jog įrašų serija daugumai patiko :) ir mums ji begalo pakėlė nuotaiką ir praskaidrino dienas, tačiau - septintasis iššūkis ir bus paskutinis.

      Šventės jau visai ant nosies yra milijonai darbų, kuriuos reikia padaryti ir be žaidimo reikalų. O šie iššūkiai bent jau man asmeniškai labai daug laiko užėmė. Padaryti ir sugalvoti kaip/kokią padaryti nuotrauką viena, tačiau visas jas surinkti ir pateikti taip kaip jūs ir matote... tai didelis, beveik visos dienos darbas. Tris vakarus iš šių septynių taip ir nepavalgiau vakarienės, o dar du iš jų "vakarienei" valgiau čipsus :D Tad kol kas tikrai užteks :)

      Panaikinti
    2. Ui, tiksliau būtų buvę pasakyti "šešis iš šių vakarų", kadangi visas šeštojo iššūkio darbas teko Liambai :)

      Panaikinti
  2. Ech, Liamba, o aš šiemet kaip ir sulaužiau Vienas Namuose tradiciją per TV3... ;(((
    Per darbus.. o šeštadienį - nes KAIP TYČIA išėjo taip, kad 19:30h išsiruošiau pagaliau pajudėti iš namų - reikia gi jau keliauti po prekybos centrus ir nužiūrinėti dovanas artėjančių švenčių proga! ^^ :) Tik dar su paltu stovėdama dėl sąžinės graužaties pažiūrėjau bent 5 savo mylimiausios - 2 dalies - pirmas minutes! O tuomet išėjau į šaltuką.. :)
    Be galo mielos ir gražios Kittie ir Milos foto - spalvaa, a jau meškiukas, a pledukas!.. ^^ Ir aš tokių noriu! <3
    Vyshnia - MC (kaip mano klasiokai sako: "em-sy" ;D ) - dievinu! Nors pastaruoju metu nedažnai teko lankytis.. :/ Hmm... Per atostogas šią situaciją reiks pakeisti!! =D Jau žinau, ką tempsiu iš namų į miestą! xD
    Dak0ta - ir mano mylimiausia gelė - ypatingoji Orchidėja... ( 3 <3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikės parašyti klube žinutę, kad visos išvardytos ateitų pasidžiaugti šiuo tavo komentaru :D

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.