2015 m. gruodžio 30 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (49)

Sveiki - sveikučiai :)

Mums laikas parašyti, o Jums paskaityti paskutinę šių metų Forbių "Panoramą" ^^

Forbių šventės

Labai smagu, jog šią "Panoramą" vėl galime pradėti gausiu būriu antradienio konkurse prizus laimėjusių merginų - sveikinam išradingąja Enigmą bei žiemiškai nusiteikusias Eimantėlę bei Marusią :)


Be Kūčių bei Kalėdų šią savaitę taip pat turėjome/turime ir du gimtadienius - sekmadienį sveikinome Rolinuką, o šiandien klube jau prasidėjo sveikinimų lavina Kristei :))

Prie tos pačios progos labai primenu užeiti pabalsuoti už mūsų Forbelos FTV podiumą - nuoroda į jos profilį įprastoje vietoje blog'o dešinėje ;)

Žaidimo naujienos

Šią savaitę nebuvau labai atsakinga ir visai padrikai prisijunginėjau prie žaidimo, tačiau regis jokių naujienų be vakar pasirodžiusio Naujųjų metų žaidimo nepraleidau.

Dar kartą noriu pasidžiaugti, jog Jūs - blog'o skaitytojos - labai aktyviai ėmėtės komentuoti šiam žaidimui skirtą įrašą ir pavertėte darbą su juo labai išskirtiniu ^^

Taip pat labai džiugu, jog mūsų nepailstanti komentatorė iš Jules iš Italijos vėl labai padėjo atsekant naujojo žaidimo aprangas realybėje ^^ Nepamenu, ar esu kvietusi aplankyti jos (vieną iš) blog'ą:
http://fantasyfashion.altervista.org/ - jis pasižymi labai skirtingu nuo blogger'io dizainu, tad naršyti ten visada įdomu ^^ Be to šio žaidimo atveju, pas ją rasite daugiau Naujamečio žaidimo daiktų realybėje, pavyzdžiui podiumu žingsniuojantį rožinį pudelį ir geltonuosius batelius, kuriuos Beoynce per BET apdovanojimus pakeitė kuklesniais baltais :)

Šiaip ar taip, nors drabužių realybėje išieškotojos esame labai nevykusios, bet, manau, jog Liambai labai puikiai pavyko papiešti reikiamus veidelius ir pozas atskleidžiant suderinimui pasirinktas nuotraukas ^^




Rodos jau ir viskas :D Labai puiki gavosi "Panorama" turint omenyje, jog reikia bėgti ruoštis rytojaus Naujųjų vakarėliui bei puoštis teatrui :D

Tikiuosi visos fejerverkus stebėsite mieloje širdelėms kompanijoje ;)

Su geriausiais linkėjimais,


 P.S. Nepamirškit pabalsuoti už Forbelą! Juk viena diena beliko, velniai rautų ^^

10 komentarų:

  1. Wow,Liamba, puikiai padirbėta su nuotraukytėm!;oPanelės beveik identiškos su nuotraukų modeliais!Tikrai nustebinai (nors žinoma Liamba viską sugeba padaryti^^),o ypač man ta trečioji foto patiko!Laaabai panaši!O įrašas kaip visada puikus ir išsamus!Šaunuolės!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Liamba vauuuu !! nuostabi koja su geltona suknele :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Taip pat didelės pagyros meistriškai mūsų MA lėlių fotošoperei - piešėjai - Liambai! ;)))
    O taip pat dar norėčiau pridurt, kad nors ir įrašas trumpas, tačiau vos tik man jį baigus skaityti iiiškart galvoje mintis: "Trumpas, tačiau labai aiškiai (bent jau man :D ) juntamai išraiškingas ir su nuotaika toks! =) Toks 'cinkelis', taip sakant, būtent mažoj apimty - realiai, didesnė įspūdį netgi padaro! ;)

    Well 'played', of coz, well 'played' (as alwayas xD ).. =D

    P.S. kuri ten iš jūsų, Luna ar Liamba, ruošias rytojaus Naujametiniam vakarėliui ir puošiasi teatrui.. ;D žodžiu - linkiu gerų įspūdžių! ;) (ir pasiruošt, taip kaip širdis ir geidė! =D )

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, Clare :) Na, tiksliau, tikiuosi, jog Liamba šituos komentarus skaitė ir murkė sau kaip katinas :D Tad tas dėkui labiau nuo jos :)

      O visas rašytinis žodis "Panoramose" būna Lunos, tad teatras ir vakarėlis mano reikalai :D Matyt, iš to ir cinkelis gavosi ^^

      Panaikinti
  4. Sveikos,gal galėtumėte "įmesti" 3 suknelės(tos rožinės 711 man atrodo jos kodas...)pilną nuorodą, nes niekaip nesurandu jos pilnos:/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Et, ir man nepavyko :D Perduosiu Liambai į asmenines, kad užsuktų čia :)

      Panaikinti
    2. Prašom:
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/dress/dress-711-b3-c13-t1.png

      Panaikinti
  5. it's always nice to read you, thank you as always < 3

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.