2015 m. rugpjūčio 1 d., šeštadienis

Tavo augintinis žaidime?!

Sveiki!

Šis įrašas nebus ilgas, kaip daugelis mūsų informacinių įrašų, tačiau negalėjau nepasidalinti savo atrastu mini radiniu :)

Ar kada nors galvojote apie savo augintinį Lady Popular (ar tiesiog Superpanelės) žaidime? Ko gero reta kuri apie tai susimąstė, na, o dabar, štai Jums puiki galimybė tai įgyvendinti!

Facebook tinklapyje, puslapis Lady Popular - international, įkėlė konkursą, kuriame reikia į komentarus įkelti savo augintinio nuotrauką, o šalia prierašą "Lady Popular". Kiek supratau, konkursas vyksta tik su ladypopular versija, tačiau daugelis iš jūsų galbūt jau esate ten prisiregistravę, o jei tikrai norite savo augintinio žaidime - prisiregistruosite ir ten, nes įkeliant nuotrauką reikia nepamiršti prirašyti savo panelės vardą (lietuviškos Superpanelės vardas netinka, konkursas angliškos versijoms žaidėjoms, tačiau gyvūnas atsirastų visose versijose.)



Konkurso sąlygos paprastos. Turite įkelti savo augintinio nuotrauką į viršuje esančios nuorodos Facebooke komentarus, šalia prirašyti savo Lady Popular panelės vardą komentaruose.

Nuotrauka turi būti su užrašu šalia Lady Popular arba augintinis turi būti nufotografuotas prie kompiuterio, kad žaidimo kūrėjai matytų, kad tai tikrai jūsų augintinis.

Pavyzdys apačioje. Vietoje mėlyno paukščiuko turėtų būti jūsų augintinis. Jei prie augintinio nuotraukos nebus kažko susijusio su Lady Popular žaidimu, jūs automatiškai iškrentate iš konkurso.


Žaidimo kūrėjai patys nuspręs, kurį augintinį pasirinkti iš visų dalyvių. Laimėtojas šiame konkurse bus tik vienas, nuotraukas dėti į komentarus iki rugpjūčio 4 dienos.

Šis konkursas nėra vienintelis. Lygiai toks pat vyksta ir rumunų versijoje. Jį pamatyti galite paspaudę ant šių raidžių. Galbūt panašus konkursas vyksta ir kitose versijose, tačiau mudvi su Liamba pamatėme tik šias :)

Tikėkimės, kad nors vienai iš mūsiškių, lietuvaičių, pavyks išvysti savo augintinį šiame žaidime ^^

Visa informacija pirmojoje nuorodoje, tačiau viskas ten angliškai ir aš Jums ją perteikiau lietuviškai, bet jei vis dar turite kokių klausimų susijusių su tai ir nesuprantate angliško teksto, rašykite į komentarus, padėsime su kalbos barjeru ir išversime neaiškią teksto vietą :)

Labos nakties Jums linki

4 komentarai:

  1. Tai, kaip suprantu, iš viso viso tik viena laimėtoja gaus tokią unikalią galimybę - dovaną - jos augintinis realiame gyvenime atvirs į žaidimo versijos ir atsidurs žaidime? Aišku, tai yra tiesiog.. UNIQUE idea! :O
    Bet iš kitos pusės nelabai sąžininga, kad tokia naujovė teks vienui vienam žmogui - nesmagu kažkaip... Ką daryt tiems, kurie ne(-be)turi augintinio? Kažkaip man šitai nepatinka...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tik viena laimėtoja, mano supratimu, gaus galimybę pamatyt savo augintinį. Manau tokių konkursų bus ne vienas ir ne du.
    Yra daug panelių neturinčių naminių gyvūnėlių, tačiau gal kadanors sulauksim kokios kitos galimybės galbūt ir mes? :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. JUsu klubas yra tiesiog tobulas!:) Man jis atrodo pats draugiskiausias, geriausias ir man jusu klubo blogas ziauriai patinka:) Tikiuosi pakilsit i pirma vieta, jus tikrai to nusipelnet:) Gero zaidimo:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vyšn, tikiuosi... A tai čia tokios privilegijos kai kurioms - biški unfair man kažkaip atrodo.. :D

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.