2015 m. rugpjūčio 6 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (28)

Sveiki, skaitytojai!


Ši savaitė pažėrė mums gana nemažai naujų įvykių, susijusių su mūsų klubu. Podiumai, ne bet kokie, o net FTV! Konkursai, vakarėlis.. Daugybė nuostabių įvykių, kurie tiesiog ir telaukia 28-osios panoramos, kad būtų papasakoti ^^

Vakarėlis


Panoramą nusprendžiau paskelbti ketvirtadienį, nes trečiadienį, kaip daugumai panelių ir žinoma, vyko mūsų šauniosios .Melany. vakarėlis, tad savaitinę apžvalgą pradėsiu nuo jo.

Kadangi gana senokai dalyvavau kokiame vakarėlyje, nusprendžiau Mel sužadėtuvėse išbūti iki galo, ir tikrai nenusivyliau. Linksma kompanija, misijos įvyko sklandžiai, viskas buvo labai šaunu. Aplinka taip pat buvo maloni akiai, o kampe puikavosi Forbes Club pavadinimas. Graži mintis, Mel :)
Iš kairės: Liamba, sužadėtinis, Forbela, .Melany., Kittie

FTV podiumas


Taip pat šią savaitę, rugpjūčio pirmąją, mūsų dvi šauniosios merginos, SunnyBunny kartu su .Melany. pasiekė FTV aukštas prizines vietas, auksinę bei sidabrinę karūnas! Didžiausi sveikinimai mūsų žaviosioms klubo narėms. Stebinkit mus savo deriniais šį visą mėnesį, be galo džiaugiamės Jūsų pasiekimais :)

Iš kairės: SunnyBunny, .Melany.

Antradieninis konkursas


Šį kartą, antradienio konkurse, iš mūsų klubo turime vos vieną nugalėtoją, .Melany.

 Vaje, Melany, šią savaitę - tu panoramos pagrindinis įvykis :)) Vakarėlis, podiumas, konkursas, šaunuolė!

Tikrai puikus darbas, vertas nugalėtojos vardo. Jūs tik pasižiūrėkite, kokia nuostabi aplinka ir kokie žavūs jaunieji sužadėtiniai ^^

Visą savaitę išsilaikiusi pirmoje vietoje, atidavė savo poziciją kitai panelei, tačiau Tu mūsų akimis, tikrai esi pirmoje vietoje :) Sveikinimai dar kartelį.

Naujas žaidimas


Taip pat naujiena - Superherojės

Naujasis žaidimas, kuris vyksta kasmet. Pagrindinis tikslas, norint užbaigti žaidimą, reikia kas tris valandas judėti langeliu pirmyn, tačiau tai nėra lengva užduotis, jei panelė negali prisijungti prie kompiuterio kasdien.

Aprangos dailios, kokybiškesnės už praeitų metų superherojes, tačiau laiko duota savaite mažiau. Angliškos superpanelės komentaruose perskaičiau, kad praeitais metais laiko žaidimui buvo duota 19 dienų, o šį kartą, mes teturime jų 12. Visa savaite laiko mažiau. Aišku, surinkti visas aprangas bus žymiai sunkiau, tačiau nėra dėl ko nusivilti - pagrindinio prizo, kaip praeitais ar užpraeitais metais, nėra.

Primenu, praeitų metų pagrindinis prizas buvo lūpos, užpraeitais, dailus superherojų filmas.


Forumo naujienos


Administratorė, Kašmyro Mafija, užklausta apie dovanų funkciją, prabilo tiesiai šviesiai. Nors ši funkcija neatsiras greit, tačiau galbūt taip tik ir geriau - sulauksime didesnio dovanų pasirinkimo:)

Šis teiginys pasitvirtino šiandien, pasibaigus dovanų tipo žaidimui pas mus atvyko superherojės :) Laime, aš panaudojau visas juostas, tačiau kai kurios panelės pamiršo jas panaudoti, ir žaidimas pradingo. Kitą kartą praverstų koks priminimas!

Žaidimą "Superherojės" turime, matyt joms pasibaigus, sulauksime naujojo žaidimo. Ačiū, administratore, už šias žinias :)



Paskutinė naujiena, kurią gavau šiandien, yra apie aprangą, kuri puikuojasi superpanelės coverio kampe, mėlyna su raudonu apranga. Matyt, sulauksime dar kažkokios staigmenos :)



Manau, kad su šia savaitės apžvalga lyg tais ir baigta ^^

Gražios ir nuotaikingos dienos, bei sėkmės žaidžiant naująjį žaidimą "Superherojės"

3 komentarai:

  1. Taaip... Aš irgi pastebėjau (manau, čia neįmanoma buvo nepastebėt! xD ), kad Melaniukas šią vasarą pasiekė tikrai daug! Maloniai stebiuosi ir giriu draugę, kad turėjo tiek ryžto, valios, kantrybės, o YPAČ, kiek ji viskam šitam skyrė LAIKO (na, ir finansai.. taip taip, žinoma!.. ;P)! Super! Šaunuole!

    P.S. Vyšniausk, matyt, skubėjai dalintis žiniom, kad ir klaidelių, badžiusių mano akis, įvėlei ne vieną.. :D Tad pasidalinu jomis, kad ištaisytum: ;)

    1) 2-as įvykis - antraštė, pavadinimas - FTV podiumas (ne "podUmas"!); ;DD
    2) 4-as įvykis - Naujas žaidimas. Ten turi būti toliau tekste (3-ia pastraipa) ne "superherojAs", o, žinoma, "superherojĖs". ;) :D
    3) ir paskutinis - Forumo naujienos; "pasiVbaigus" parašei netyčiukom - 2-am teksto gabalėly. :) Bei čia pat ir vėl pasikartojo lepsiukai su tom "superherojėm".. ;D - "SuperherojAs" keist reik į "SuperherojEs" 3-io teksto gabaliuko pats 1-as žodis. ;)

    Tai tiek mano pastebėjimų, kuriais negalėjau nepasidalint!

    P.P.S. Vyšn, gali aną pranešimą vakarykštį apie "Superherojes" atnaujinti - juk jau turim žaidimą, tai gal ir eis jau iki galo užpildyti ir teisingai sudelioti aprangas! =) ;) (Beje, nustebau, kad tiek nemažai nesutapo.. :O Tiesą pasakius, kai kurie variantai tavo išdėliojimo man labiau akiai tiko.. Netgi keista pagal kūrėjus buvo.. ;? :D )

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už klaidų pastebėjimus, jų nebėra :D Dėl Melany ir aš nuoširdžiai džiaugiuos, dėl tokio ryžto, kad pasiekti net ftv. Mes turbūt suprantam, kiek nervų ląstelių "suvalgo" tie siekimai :))

    Aprangas įkėliau gale, o dabar žiūrėsiu, gal pavyks papildyt. Bet vėl gi, jei papildau, tuomet reikia ir sudėlioti jas vietom, tad gal palikti pirmąjį spėjimą ir tiesiog norint pažiūrėti galutines aprangas, pavažiuoti žemyn. Dėl sudėliojimų ir man kai kurie "beryšio" pagal kūrėjus, nes aš tikrai buvau įsitikinus, kad tas su mėlyna lazda turi būt prie balto.. aš net foto radau googlėj :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašom. ;) Džiugu, kad atsižvelgta ir kaip mat ištaisyta. ;) ( 3

      Jo, mačiau, kad "Superherojių" skiltį tiesiog papildei - gal taip ir gerai, matysim, prisiminsim, kokie buvo pradiniai dėlioti variantai, mūsų pastebėjimai (goosh - gi mano ta litanija irgi pagal tai!.. xD )

      Aš kai išvydau prie 2-os, pilnai baltos ir tokios romios aprangos tą automatą tai tiesiog apšalau - akeles išplėčiau (va taip va- O.O), negalėdama sulipdyti sau šių dviejų visiškai skirtingų dalykų! Kaip žemė ir dangus, kaip nežinau, kas!. :D xD
      Na, o tavo sudeliota 4-a apranga, kur, kaip išsireiškiau, man taip patiko... Tai dabar ji vos ne "sugriauta" pagal įkeltą žaidimą.. - jau vien ginklo pakeitimas VISKĄ lemia!.. Nusivyliau.. išties... Bet.. KAS MAN SUTRUKDYS SUDĖLIOTI TAIP, KAIP AŠ NORĖSIU, KAI GAUSIU, KO REIKIA TAM DERINIUI?! A?! HA - HA - HAa!..
      Iš pradžių net nepastebėjau, kad to "Joker'io", kaip pavadinau, nėra! Hm.. Įdomu, kur tą įpaišys?..
      "Terminatorė" pasirodė sušvelninta - tai lėmė daili, moteriška apačia, kuri, pasirodo, nėra kelnės, kaip bene tvirtai numaniau, ir batai be jokių "špylkų" (aukštakulniai.. ;D ).
      Su 4-a jau pagal žaidimą viskas okey. Batwoman irgi. "HUJACHT NINDŽA" man dabar tobuliausia ir geidžiamiausia! Na, o iki galo vos ne nematau reikalo labai stengtis parintis eiti.. :D

      Tokie mano JAU ŽAIDIMO įspūdžiai. :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.