2015 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (30)

Sveiki, mieli draugai!

Matyt, kaip jau supratote, šiandien su jumis naujienomis dalinsiuos aš, Liamba.

Tikriausiai pastebėjote, jog kuriam laikui buvau dingus iš eterio ir vietoj manęs blog'e puikiai tvarkėsi Vyšnia ir Luna. Ką gi, dabar teks ir vėl apsiprasti su ta mintimi, kad bent porą savaičių aš čia reikšiuosi daugiausiai. Tikiuosi,ši mintis kažko per daug nenuliūdino.

 Tataigi, kviečiu pradėti šios savaitės apžvalgą^^


Konkursas

Antradienį pasibaigusiame forumo konkurse, iš visų Forbes klubo merginų turime tik vieną, tačiau užtikrintą laimėtoją, užėmusią garbingąją pirmąją vietą! O ši laimingoji panelė - Vyshnia. Didžiausi ir šilčiausi sveikinimai jai!



Aukcionas

Per šią prabėgusią savaitę, Mados arenos žaidime buvo pasirodęs aukcionas, ir netgi du kartus. Pirmą kartą - ketvirtadienį, o antrą - pirmadienį. Juose turėjome progą laimėti arba nusipirkti penkis išskirtinius daiktus:
Ketvirtadienio aukcionas
Pirmadienio aukcionas



Žaidimas

  Vakar dieną turėjome atsisveikinti su "Superherojų" žaidimu (mūsų laimei (ar nelaimei), jis buvo pratęstas vienai dienai), kuris, kiek teko girdėti, niekam per didelio susižavėjimo nekėlė, kadangi kelias aprangas jau turėjome iš anksčiau vykusio "Superherojų" žaidimo, o ir pabaigus šį žaidimą iki galo, nieko išskirtinio už tai negautumėme.


O tuo pačiu metu, kol žaidime dar svečiavosi  superherojės, ketvirtadienį atsirado naujas žaidimas pavadinimu "Paplūdimio namelis". Šį kartą žaidėjos, rodos, apsidžiaugė drabužiais ir įvairiomis būsto dekoracijomis, kurios numalšino prieš tai buvusį nusivylimą dėl tuo metu vykusio žaidimo.



Taip pat, iš anksto pranešu, jog šiandien blog'e rasite dar vieną įrašą, skirtą naujam žaidimui, kurio drabužius, baldus ir augintinį radome vakar ir paskelbėme šiame įraše. 

Ir norime dar papildyti paslėptų daiktų sąrašą naujais augintinio drabužiais, kurių dauguma laukė gana ilgą laiką ir galų gale sulaukė ^^
 Būsimi drabužiai:
Beje, drabužių yra daugiau spalvų, ne tik vienos, kokia pavaizduota ikonėlėje :)
 

9 komentarai:

  1. Oh... My.. God... Tie augintinio drabuziai ziaaaaaaaauriai faini! O busimo zaidimo rubai nenustebino. daug blizguciu ir viso kito... Bet manau tiktu kokiam nors deriniui. Jus esat saunuoles! Tiek stengiates, ieskot nauju rubu ir veliau viskuo pasidalinat su jusu blogo skaitytojomis :) Linkiu jums tobuleti ir toliau, esat nuostabi komanda! Kiekviena diena as uzsuku i jusu bloga paskaityti senu irasu, ar nauju. Si bloga skaito turbut didzioji dalis MA zaideju, ir visos lieka suzavetos jusu darbu. Saunuoles!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai malonus komentaras, manau Liamba ir Vyshnia taip ir sustingo su šypsenomis veiduose, kad net neatrašė :D

      Panaikinti
  2. Pirmadienio aukcijone buvo 3 daiktai nors ir man rodė 2(tikriausiai dėl to, nes jau turiu tą aksesuarą), bet iš kitų sužinojau, kad tai buvo telefonas http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/thumbs/accessories-179.png :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O, dėkui, Grazuolala :) Aš pati tik neseniai sužinojau, kad aukcionuose būna tie visokie telefonai, kurių didelę dalį jau taip pat buvau surinkusi senojoje versijoje ^^

      Panaikinti
  3. kaip jūs žinote!!!???
    :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. tikriausiai suzino testinej versijoj

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nei viena blog'o rašytoja testinės versijos nebežaidžia ;)

      Panaikinti
  5. Anonime. Jos aiškeriagės ;D
    Juokauju. Jos daiktus suranda. ;)
    O kaip? Tai liks paslaptį :p

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.