2015 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (31)

Sveiki, mieli skaitytojai!
Su jumis ir vėl sveikinasi "Forbių savaitės "Panorama"", šį kartą jau 31-oji. 
Visai nepastebėjau, kaip prabėgo ši savaitė ir vos spėjau susigaudyti, kad šiandien jau ketvirtadienis. Neįtikėtina. Ir kur tas begėdis laikas dingsta?..

 Taigi, nieko nelaukiant, pradedame "Panoramą" ^^

Konkursas

Antradienį forume pasibaigė dar vienas konkursas pavadinimu "Vasaros festivalis". Tarp visų laimėtojų, įsimaišė ir trys forbietės. Šio šaunaus konkurso laimėtojomis tapo Vyshnia., Lunalight ir Mila9. Sveikinimai joms!
Vyshnia, Luna su Sirijumi, Mila9

Aukcionas

Per šią savaitę žaidime pasirodė dar du nauji aukcionai. Pirmasis aukcionas įvyko ketvirtadienį, kuriame galima buvo laimėti/nusipirkti rankinę, apyrankę bei fotoaparatą (aksesuarą):
Ketvirtadienio aukcionas
 O antradienį turėjome progą įsigyti suknelę, batus ir dar vieną aksesuarą savo lėlei:
Antradienio aukcionas

Žaidimas

Šią savaitę kūrėjai mums pažėrė išties nemažai staigmenų, pradedant naujais augintiniais, žaidimais ir baigiant pasikeitimais drabužinėje.

Praeitą ketvirtadienį į žaidimą atkeliavo nauja augintinė, jau visų puikiai pažįstama Ketty/Keti - auksaspalvė retriverė. Ir ji sukėlė milžinišką džiugesio bangą. O kurgi nesukels, kai galų gale gavome progą šiek tiek kilstelėti savo atsidavimo bei ištikimybės statistikas.
Tikėkimės, ateityje sulauksime dar daugiau įvairių augintinių. Kad ir šis šaunus chameleonas ar smagi papūgėlė puikiai tiktų mums į kompaniją...kad tik jie nebūtų tokie brangūs, kaip minėtoji Ketty, ar ne?


Pirmadienį pagaliau gavome progą susidaryti pirmąjį įspūdį (na, kas skaitote mūsų blogą - antrąjį) naujame žaidime "Degančio žmogaus festivalis". Kaip jau supratote, tai dovanėlių rinkimo tipo žaidimas. Įsivaizduoju, kaip jis turėtų erzinti tas, kurios nemoka laukti :D Nusiperki dovanėlę ir lauki savaitę, kol galėsi ją atidaryti... ech, tikra kankynė. Na, tikėkimės, kad už tai bent jau gausime trokštamus prizus. Tikriausiai kiekviena jau nusižiūrėjome norimų drabužių ar daiktų ^^


Taip pat primenu, kad šiandien po pietų baigsis labirinto tipo žaidimas - "Paplūdimio namelis". Tikiuosi, kad laimėjote viską, ko jums mirtinai reikėjo, jei ne - turite dar truputį laiko :)


Na, ir paskutinė naujiena šiandien - mini pokyčiai mūsų drabužinėje. 
Nežinau ar man vienai taip būdavo, ar ne, tačiau geras tris savaites (jei ne daugiau), įėjus į drabužinę galiodavo taisyklė: "Atėjau, pamačiau, išėjau."
Nors tas "pamačiau" ir ne visai tinka...Tame ir būdavo problema, kad nė velnio nieko nematydavau. Apgraibom užvedus pelę ant bet kokio drabužio ikonėlės, rodos, tekdavo laukti visą amžinybę, kol jis pasirodys ant lėlės. Taigi, netekdavau kantrybės, kol užsikraus visų kategorijų drabužiai ir tiesiog išeidavau iš drabužinės, taip ir nepersirengus. 
Tačiau šiandien, atrodo, ši problema jau dingo, nors drabužinė vis dar ir veikia kiek lėčiau nei anksčiau, tačiau jau galima snaudžiant rengti lėlę, ne tik žiūrėti į vieną tašką ir hipnotizuotis, kol drabužis teiksis pasirodyti ekrane.
O viso to priežastimi, pasirodo, tapo nauji įdiegimai drabužinėje. Nuo šiol nusipirktą naują daiktą mums rodys drabužinėje su "NEW" etikete ant bet kokios kategorijos drabužio, mano atveju, ant švarkų kategorijos:
Negana to, naują nusipirktą daiktą mums perkels į patį drabužinės priekį, nors prieš tai jis ir buvo, tarkim, kažkur drabužinės viduryje ir priedo uždės dar vieną "NEW" etiketę...dievaži, visai kaip žlibom žabalom. Nors, puikiai tiks toms, kurioms prastai su atmintimi, kai ateina į drabužinę ir pamiršo, ką nusipirko. 

Mano galva, neverti tokie atnaujinimai buvo trijų savaičių strigimo drabužinėje. O kaip jums šis atnaujinimas? Ar atneš jis kokios nors naudos? O gal tik gražiai atrodo? :)


Šį kartą mintimis ir naujienomis su jumis dalinosi
Iki kitų susitikimų!

18 komentarų:

  1. Pakeliam rankas, kas po šio įrašo ėjo ko nors pirkti iš rūbų, nes nieko nenutuokė apie atnaujinimą :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Prie šio atnaujinimo drabužinėje dar pastebėjau kairiame viršutiniame kampe šalia lygių juostelės nupiešta žvaigždutė. Smulkmena, bet kiek prisimenu anksčiau jos nebūdavo, pataisykit jei klystu:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, nebuvo jos :) Dabar iškart akys į ją krypsta, kažkaip keista, kad ji ten yra :D

      Panaikinti
    2. Geras, ir man šiandien vis kliuvo akis už tos žvaigždutės, bet niekaip nesupratau, ar čia kas pasikeitė, ar tiesiog gerai nuo žaidimo pailsėjau, kad jos nepamenu :D

      Panaikinti
    3. Same there. :D
      Irgi dar vienas visiškai nereikalingas mažmožis - nesuprantu aš tų kūrėjų... Ką jiems nėr kas veikti? Ir kas iš to?.. :D Na, nežinau, kaip jums visi šie 'mažmožiniai' "atnaujinimai" (o taaip! jų čia gal taip ir nė tvirtai nepavadinsi xD ) - bet asmeniškai man tai tik jų pačių laiko gaišimas ir darbas veltui, mums serverio stiriginimas be jokios realios naudos. :) Net akiais - kas iš to?.. ;D

      Panaikinti
  3. Vat aš ką pastebėjau tik įėjusi į žaidimą, tai tik tą žvaigždelę pripaišytą..
    O dėl drabužinės.. Aš dabar taip skaitau ir galvoju: toks jausmas, kad visi darbais su ja ir atnaujimai mane lyg pralenkė: :D nei man buvo su ja kažkaip taip, kaip aprašė Liamba (visą laiką normaliai lankiausiai ir naudojausi draubužine tiek sau persirengti, tiek vis konkursams, vakarėliams..), tiek ir daber tos "sušiktos" etikėtės 'NEW' nerodo, nors KAIP TIK prieš porą dienų užsitarinau naujais dalykais dar iš atrakinto 33 lvl (nors man jau 44 žvaigždės liko - ir pas Pina jau skaičiuoju laiką iki perėjimo į JAU 34 level'į.. :D ;D).. xD
    Na, o šiaip tai čia dar vienas VISIŠKAI nereikalignas dalykas - nei naudinga, nei gražu, nei ką, nei šitą, nei bei tą - visiškas.. neturėjimas ką veikt kūrėjams ir tiek. Nors tu ką, bet kokiom nesąmonės jie užsiima... xD :D

    (Sorry, taip, atrodom, "biškI" išsiliejau.. xD ;D )

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matyt, čia man specialiai tokį ''gerą" radarą drabužinėj įtaisė kūrėjai :D

      Panaikinti
  4. Jūs nepastebėjote, kad žaidime nebeatsiranda naujų šukuosenų. Turbūt kūrėjai visą savo laiką skiria net ne tokiems svarbiems atnaujinimams.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vat apie ką aš ir kalbėjau tose savo ilgose žinutėse aukščiau!.. :D *Š* mala, neva pridėta žvaigždutė prie lygio taškų ar užklijuota etikėtė yra kažkas tokio ir mes turėtume labai džiaugtis ir didžiuotis šiais atnaujinimais!.. -.-

      Panaikinti
  5. Ten buvo paveiksliukas su WWE :D Kaip smagu kad kas nors įkelia kažką panašaus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juk WWE - tikras gif'ų lobynas :D Tiek tie wrestlingtojai mimikų primėto, kad geriau ir už muilo operos aktorius kartais gaunasi :D

      Panaikinti
  6. Dovanu zaidimuose visada budavo bent po kelias sukuosenas , o si kart neidejo. Masiniuko irgi nesulaukem . Issiseme kurejai . :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai užsiėmę rimtu darbu - klijuoti žvaigždutes ir etiketes!.. xDDD

      Panaikinti
    2. Taikliai pasakyta, už tai jiems ir padėkokim... :D

      Panaikinti
    3. Neturi ka veikti :D Ot zygdarbis, netgi zvaigzdute pripiese! :D

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.