2015 m. rugpjūčio 12 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (29)

Gerą dieną, zuikiai ir mieli skaitytojai! :)


Šioje kuklioje kuklios savaitės apžvalgoje su Jumis trumpam sveikinasi Luna :) 

Taigi, šią savaitę niekas iš mūsų nešventė sužadėtuvių, niekas ir nesusižadėjo naujai, niekas nelaimėjo jokio trofėjaus. Pačioje "Mados arenoje" neprasidėjo joks naujas žaidimas, neatsirado jokia nauja kolekcija, forume kokių naujienų taip pat kaip ir nėra. Tačiau noriu pasidalinti viena ten esančia spėlione dėl Harley Quinn aprangos "Superherojų" žaidime, kurios daugelis pasigedome labirinte:


Žinoma, tai tik asmeninis panelės Vervain spėjimas, tačiau jis man pasirodė įdomus ir galbūt net taiklus ^^ Nors iš kitos pusės dabar žaidime esantis Darth Vader taip pat tikrai ne superherojus, o yra dabartiniame žaidime... Galbūt dėl to galima ir ginčytis, tačiau tos 5 minutės, kai jis vėl tapo geriečiu "Žvaigždžių karų" filmuose... na, nežinau :) 

Vis dėlto šią savaitę šventėme du gimtadienius - Klaudutės ir Auksutės :) Tikimės, kad turėjote malonias ir linksmas dienas, mielosios ^^

O taip kiek atsigavome konkurse "Amžina elegancija". .Melaniukas. su Michael šįkart iškovojo taip nusipelnytą 1-mą vietą! :)) Nepaprastai tuo džiaugiuosi ne tik kaip "bendraklubietė", tačiau ir labai vertindama .Melany. nuotraukų redagavimo įgūdžius. Jos kuriami paveiksliukai nepaprastai tikroviški, sklandžiai suklijuoti, perteikiantys labai stiprias nuotaikas. Ir man dažnai atrodo, kad jos pateiktos nuotraukos vertos 1-mos vietos daugelyje konkursų ^^

Michael ir .Melany.
Tačiau Mel buvo nevienintelė triumfavusi šiame konkurse. Mažuosius (tačiau ne mažiau dosnius) prizus atsiėmė ir Mila9 bei Dak0ta ^^ Šaunuolės, merginos!

Dak0ta ir Mila9
Be galo keistas jausmas parašyti tokį trumpą įrašą... Ką gi, belieka atsisveikinti ir palinkėti suspėti įgyvendinti kuo daugiau beprotiškų idėjų iki rudens ;)

Neperkaiskite!

4 komentarai:

  1. Jau kone tradiciškai Forbių savaičių panoramas papildydami puošia Melany pasiekimai! Žaviuosiu mergyčka, kad tiek daug žaidime pasiekia (ir sakau tai jau ne pirmą kartą!) ^^

    Beje, nežinojau, kad dalyvaujant tuose žinutėse "naujienose" skelbiamuose forumo konkursuose galima redaguoti foto! :O Kaip pati ne kartą nedalyvavus, visada maniau, kad ten tik originalią pačioj MA sukurto panelės įvazdžio foto padarai ir iškart tokią gatavą ir siunti tiesiai iš galerijos paėmusi nuorodą dalyvauti!.. :o
    Visgi, galima ir taip, ir taip?
    Apšvieskit mane. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma galima :) O kur jų taisyklėse parašyta, kad negalima? Negalima prikrauti rūbų, kurių neturi, tačiau sudėlioti gražią pozą, kodėl gi ne? ^^

      Panaikinti
    2. A, supratau. Vadinasi, lipdyti galima tik iš to, ką pati turi savo drabužinėje? O kaip čia taip? :o Jei įklijuosi kažką ne iš savo garderobo su kodu - jie pamatys, suseks kažkaip.. ir diskvalifikuos, ane, ar kaip?..
      Tai tik pridėti galima foną ir keist ten pozas, padėtį?..
      O priklijuot šiaip kokių detalių, kurios net ne iš MA? Smulkmenos, aksesuaras, priedas koks, gėlės, žaislai ir t.t. ir pan.?..

      Panaikinti
    3. Pagrindinė konkurso forume taisyklė - jam pateiktas derinys turi būti tavo panelės galerijoje. Jei jo ten nebus, jei ištrinsi, ar jis pernelyg neatitiks "realybės" negausi laimėjimo. Administracija tikra tik laimėjusių prizus panelių galerijas. Net mūsų klubo narėms yra buvę, kad prizas atiteko kažkam kitam, nes užsimiršusios ištrynė derinius iš galerijos.
      Yra buvę atvejų, kai konkurse dalyvavo sukčiaujančios panelės ir tai buvo akivaizdu. Kartą viena panelė konkursui pateikė nuotrauką iš mūsų blog'o, yra buvę atvejų kai kelti deriniai iš Lunos, Melany galerijų, tačiau administracija tokių derinių nešalina iš konkurso. Kai prašiau tai padaryti, gavau atsakymą, kad jei derinys laimės ir jo nebus panelės galerijoje, tada laimėjimas bus diskvalifikuotas. Viskas. Niekas kitas šiuo atveju niekam neįdomu.

      Tad lengviausia yra sukurti derinį, jį nufotograuoti, laikyti nuotrauką savo galerijoje ir iš jos kurti paveiksliuką konkursui - keisti panelės pozą, foną, galbūt pridėti kokių aksesuarų. Liamba yra dėjusi piratišką skrybėlę, kuri buvo senojoje žaidimo versijoje, gėlių puokštės taip pat neretai lipdomos ir nieko čia tokio ;)

      Tikiuosi pilnai atsakiau į klausimą :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.