2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Žaidimas "Mokslinės fantastikos soliteris"

Įrašas atnaujintas soliterio kaladėmis.

Sveiki!

Vakar vėlai vakare aptikau džiugų dalyką - paslėptus būsimo žaidimo prizus! Taigi, paplušėjus prie paveikslėlių, pristatau jums visus drabužius bei būsto daiktus, kuriuos galima bus laimėti artimiausiame "Mados arenos" žaidime.

Tikriausiai visoms smalsu, koks bus ateinančio žaidimo tipas. Mano manymu, tai 3x3 lentelė arba Soliteris, kadangi aprangų spalvų yra tik po vieną, o kiekvienai aprangai yra po pagrindinį prizą - šukuoseną. Taip pat turime ir nedaug baldų (12-a), kurie lengvai "sutilptų" lentelėje arba kaladėje.
O kaip manote jūs, kas čia bus?



 Kalbant apie būsimus prizus, šį kartą jie mane visiškai nuvylė. Ir vėl kažkas tarp superherojų aprangų bei itin puošnių blizgančių tortų. Nežinau kaip jums, bet man jau per gerklę lipa tokio tipo drabužiai. Kada gausime kažką paprasto ir...mažiau spalvoto? Žinoma, įspūdingi drabužiai gerai, tačiau kai didžioji spintos dalis vien tik tokio tipo, galima lengvai nuklysti į lankas kraunant vieną tokį drabužį ant kito tokio paties įspūdingo. Teisingai sakoma, jog "mažiau yra daugiau". Visada geriau atrodyti kukliau, bet skoningiau...nebent čia negalioja stiliaus subtilybės? ^^

Kadangi drabužius apibumbėjau, galima pereiti prie ne ką prasčiau nuo rūbų atsiliekančių šukuosenų. "Superherojų" žaidime gelbėjo bent tai, kad dauguma šukuosenų buvo lengvai pritaikomos ir nereikalavo verstis kūliais per galvą, tam, kad priderinti garsiuosius pono Drakulos kuodus arba pudelio viršugalvį. Vienintelė kasdieniška ir paprasta šukuosena šiame žaidime, nereikalaujanti viso plaukų lako flakono -  penktoje kaladėje. Vos tik išvydus, ji man pradėjo asocijuotis su Uma Thurman garsiajame filme "Pulp Fiction" :)

Ką gi, rodos, bent šį kartą nesinorės išlaidauti žaidime, bent tai gerai :D
Na, dar vienas teigimas dalykas šiame žaidime tas, kad Lady Gagos ar Beyonces (o gal ir Umos) gerbėjos nudžiugs išvydusios savo mėgstamų dainininkių ir aktorių aprangas :)

Pirma kaladė:




Antra kaladė:




Trečia kaladė
Kaip ir minėjau, šiame žaidime dar bus galima laimėti būsto baldus. Šie man irgi nekelia jokio susižavėjimo. Per daug futuristiška, per sterilu ir nejauku.

 Jei kas atvestų į tokį kambarį ir pasiūlytų prisėsti, greičiausiai, pasirinkčiau stalą (nors dar prieš tai pagalvočiau, kad čia visur dekoracijos)... Todėl, kad nekiltų nesusipratimų, štai visų galimų laimėti daiktų kategorijos:





Ketvirta kaladė




Penkta kaladė:



Šešta kaladė:


Ir, pabaigai, kaip visuomet, realių drabužių nuotraukos:

Kairėje - Lady Gaga Grammy apdovanojimuose, 2010 metais. Suknelė - "Armani Prive".
Viduryje - Gareth Pugh suknelė, 2007 metais pristatytoje kolekcijoje.
Dešinėje - Beyonce su ta pačia Pugh'o suknele muzikiniame vaizdo klipe "Run the World (Girls)".



Kairėje - apranga iš "Label Magazine", 2013 m. Aksesuarai kurti Halina Mrozek.
Dešinėje - Mila Kunis filme "Jupiterė. Pabudimas" (Jupiter ascending). Suknelė kurta Michael'io Cinco.

Už rastas aprangas dėkoju Mirsetai ir Sarmicai (Thank you once again^^).
O už soliterio kaladžių prizus - Austei :)

Tataigi, susižinojome viską apie žaidimą, dabar galiu palinkėti sėmės dėliojant kortas :)
Smagaus savaitgalio!

19 komentarų:

  1. Kaip jau įprasta - nuostabus įrašas, tiesa sakant, kai koks naujas žaidimas atsiranda - vis lekiu pas jus :D
    Tai dėl tų nerastų aprangų, tai man toks jausmas kad čia gali būti daug iš Met gala renginių. Na o taip tai sekmės ieškant dingusiųjų rūbų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :)
      Oi, nežinau dėl tų aprangų...ir filmus naujausius perkračiau ir kūrėjų mėgstamas dainininkes (kurių dažnai aprangas kelia į MA) - nieko. Na ir tiek to tas aprangas realias :D

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Aiškiau parašyt ir nebuvo galima...Kuriuos prizus? Jei visus daiktus - iš kodų, jei tik soliterio kaladėse esančius prizus - laimėjau.

      Panaikinti
  3. Puikus įrašas ir įliustracijos. :) Tik pastebėjau, kad 2 ir 6 kaladės šukuosenos sukeistos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui :)
      Čia daug kas sukeista, dariau iliustracijas kuomet dar nebuvo žaidimo :)

      Panaikinti
  4. luna jeigu as tau nepatinku kaip daryti nuotrauka kaiop cia http://img2.draugas.lt/galerija/h/o/t/hotevurivagidokacuginobufefozo.png

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man nepatinka tavo elgesys, tavo nepagarba kitų darbui ir tavo siaubinga gramatika. Antros sakinio dalies neįmanoma suprasti.

      Panaikinti
  5. Atsakymai
    1. Jei būtum perskaičiusi įrašą, tai neuždavinėtum kvailų klausimų. Kuo aiškiausiai parašyta, kad už lentelių prizus dėkojama .Austei. Nes priešingai nei tu, mes gerbiame ir džiaugiamės kitų pagalba ir visada už ją padėkojame. O jei nežinai, kaip MA laimimi prizai, tai... pakrapštyk galvą ir daugiau skaityk, daugiau dairykis aplinkui ir turėk mažiau lėlių žaidime! Jau ryškiai nebespėji visomis rūpintis ir visko sužiūrėti, jei tokie klausimai kyla.

      Atleisk, tačiau jau visiškai vedi mane iš kantrybės.

      Panaikinti
  6. kaip daryti nuotrauka su fonu is zaidimo fono kaip cia http://img2.draugas.lt/galerija/h/o/t/hotevurivagidokacuginobufefozo.png

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galvoji gali trinti mano piktus komentarus, vogti Liambos ilgai ir kantriai gamintas nuotraukas ir vėl sulaukti iš mūsų kokios nors pagalbos?

      Juokingas tu vaikas.

      Panaikinti
    2. Nu siaubas, Harley Quinn, kokia tu įkyri... Ir maža to, plagijuoji Liambos kurtas nuotraukas. Ir kokia prasmė tai daryt? Galvoji, kad kas nors skaitys tavo niekam tikusį blogą? Pfuu, net šiurpas nukrato nuo tokių ale ,,blogų"... Jei nesugebi pati jo kurti, tai bent būk maloni ir nepateikinėk kitų kūrinių kaip savo.

      Panaikinti
  7. Sveikos, kažkokia velniava :D Negaliu rasti antros, ketvirtos ir šeštos kaladėles suknelės. Jos lig ir neegzistuoja. Pas mane pagal kodą paskutinė suknelė yra šita https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/thumbs/dress-759.png
    O 760 rašo kad nėra.Ar man čia vienai taip ? Ar kažko nesuprantu ? :D Help.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas :) Nemažai esi praleidus, jei paskutinė suknelė yra ši :D
      Kūrėjai kažkodėl paliko dvidešimties skaitmenų tarpą tarp kodų (peršokta koduose iškart į 780). Vėliau jį užpildys, arba paliks taip, kaip yra :)
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/dress/dress-787-b3-c37.png
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/dress/dress-788-b3-c47.png
      http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/dress/dress-789-b3-c1-l1.png

      Panaikinti
    2. Aš tikrai labai daug ką praleidau nes kai kuri laiką mano Pc buvo taisomas nuo virusu. Ačiū už pagalba, nes nežinojau apie dvidešimties skaitmenų tarpą.Labai padėjai ;)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.