2016 m. liepos 3 d., sekmadienis

MA Numerologija

Įrašą rengė Lunalight, Liamba ir Vyshnia.

Visai neseniai paaiškėjo, kad vis dar yra žmonių žinančių ir net skaitančių seną seną, patį pirmąjį Lunos blogą Ledinė arbata. Tai buvo "Superpanelei" ir šiaip pablevyzgojimams skirtas blog'as. Jame kadaise rašiau ir apie gyvenimo skaičių, t.y. skaičius gaunamas sudėjus visus savo gimimo dienos skaitmenis iki kol gaunamas vienženklis skaičius. Pavyzdžiui, vakar gimusio vaikiuko gyvenimo skaičius bus 9, t.y.: 2+0+1+6+0+7+0+2=18; 1+8=9.

Visokiais tokiais mistiniais dalykais domėjausi nuo ankstyvos paauglystės, po to vis mažiau, tačiau tam tikros žinios ir įtakos liko. Iki šiol sužinojusi žmogaus gimtadienį apsvarstau koks gi tai zodiako ženklas, o jei žinau ir metus - koks gyvenimo skaičius. Tam tikros išvados galvoje tuoj užsimezga :)

Tad... kiek paaugusi ir vis dar neišmetusi iš galvos senųjų žinių šįkart sumaniau sudaryti/sukurti "Mados arenos" lėlių numerologinius aprašymus ^^

Pirmoji idėja buvo siūlyti jums savo lėlės skaičių apsiskaičiuoti sudėjus lėlės id numerius. Na, žinote, kiekviena lėlė turi savo id matomą profilio internetiniame adrese. Lunos - 7736, Liambos itin gražus - 700 ir t.t. Tad pirmoji idėja buvo sudėti šių skaičių skaitmenis ir pagal tai siūlyti skaityti lėlės aprašymą. Tačiau labai greitai supratau, kad taip negerai gaunasi... pernelyg skirtingos lėlės ėmė kristi į tą pačią kategoriją, tad supratau, kad vis tik lėlės išvaizdą, jos buvimą žaidime formuoja šeimininkės būdas, o ne atsitiktinai, pagal eilę gautas id ^^"

Tad šiandien siūlau būtent tokią pramogą - susiskaičiuoti savo gyvenimo skaičių (ir tikrai savo, o ne lėlės, nes daugelis jų sukurta labai panašiu metu, jei jau apskritai žinote tikslią savo lėlės sukūrimo dieną) ir tada pasinagrinėti trumpą skaičiaus aprašymą remiantis įvairias numerologijos šaltiniais ir visiškai mano vienos kurtą, apgalvotą ir sustyguotą galimą Jūsų lėlės apibūdinimą pagal tą patį skaičių :)

Įrašas skirtas pramogai, pasijuokimui ir pasidžiaugimui, jog MA augina savą, unikalią bendruomenę, kuri gali turėti ir savo numerologinius, ar bet kokius kitus aprašymus, lygiai kaip MA lėlės turi savo facebook puslapius, o panelių klubai - blog'us, kurie tampa mažais laikraštukais apie MA gyvenimą ^^

Jau daug ką apgalvojau, tačiau vis dar nežinau kas čia gausis, tikiuosi bus smagu tiek man rašyti, tiek jums skaityti, o dar smagiau - galbūt išties netyčia atpažinti save :))










P.S. Šiandien MA Lunai neveikia nuo 14 val. ir vis dar neveikia... 

33 komentarai:

  1. Perskaičiau savo. Tikrai į 10-tuką pataikėt. Viskas atitinka (nelabai tikiu tokiais dalykais, bet šį kart tikrai privertė susimąstyti :D)
    P.S. Labai gražus pagrindinis paveiksliukas, o ypač Vyshnios kojos yra kažkas nerealaus !!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu girdėti, kad ne tik patiko, bet ir tiko ^^
      O Liamba, manau, ne ką mažiau džiaugsis komplimentu naujam paveikslui ;)

      Panaikinti
  2. Nu ir aš nusprendžiau surasti savąjį skaičių, viskas absoliučiai atitiko..
    Matosi, kad įdėta daug darbo ir ne iš lempos viskas sudaryta! Super!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Woo-hoo, jau imu jaustis labai kieta ir protinga (kurgi ne) :D ačiū!

      Panaikinti
  3. Koks nuostabus įrašas!! Viskas taip atitiko :D o dėl naujojo koverio tai galiu pagirti Liamba už tokius skilzzzzz, nes čia yra nu taip fantastiškai padaryta. Iš viso paveikslėlio labiausiai patiko Liamba ir Luna, aš neapsakomai sužavėta šituo masterpiece ☆
    Aš nuo pat 2013-tųjų pradėjau žavėtis jūsų klubu, bet kai atsirado blogas... neapsakoma euforija apemė, o jūsų įrašai vis gerėjo ir gerėjo, aišku buvo ir sunkūs momentai, kai dingo paveikslėliai arba užslaptino kodus... bet jūs atsilaikėte ir tapote dar stipresnėmis!!! Lietuviška SP versija manau tikrai didžiuojasi jumis (kaip ir panelės) nes jūsų darbai yra paplitę tiek fb tiek kitose versijose, JŪS ESAT NEREALIOS!!!
    Labai smagu kad turime tokias kaip jūs ♡♡♡

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiek Liamba, tiek Luna dėkoja už pagyras lėlėms ^^
      O mums smagu, kad turime tokias šaunias skaitytojas :)Dėkui dar kartą už tokį gražų komentarą ^^

      Panaikinti
    2. Mane šiame komentare labiausiai nustebino, jog žmogus išties atsimena mūsų mažąsias "krizes" :D Tai taaaaiiiip miela :)) Dėkui labai už tokį atidų ir ištikimą blog'o skaitymą ^^

      Panaikinti
  4. Savo skaičių radau,persiskaičiau,žiauriai į mane panašu :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tobulas įrašas!Daugiau tokių:)Kai pamačiau Ian Somehalder ,Ninos Dobrev,Emma Watson vardus išprotėjau iš laimės:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, stengiausi apgalvoti kokios asmenybės dažniausiai būna "Mados arenoje", ar už realaus derinio modelį, ar pasirodo profilio fono paveiksle, tad taip ir susidėliojo tos "įžymybės" :) Smagu, jog bent dalį pataikiau į reikiamas širdeles :)

      Panaikinti
  6. Beje perskaičiau savo aprašymą...Žiauriai atitiko:)O dėl paveikslėlio mano nuomone tai geriausias kokį turėjote;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Liambos lėlytė paveikslėlyje - tobula! Visiškas wow. Puikiai padirbėjai, Luna, prie įrašo :) Radau panašumų, nors visiškai netikiu tokiais dalykais :D Na ir šiaip, šauniai atsinaujinot blogą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu, jog patiko :) Ir jei pirmame sakinyje turėjai Liambos ir Justo nuotrauką iliustruojančią skaičių 2 (nelabai supratau, ar kartais ne Liambą naujame pagrindiniame blog'o paveiksle ^^), tai ją ėmiau iš Liambos facebook'o :)

      Panaikinti
  8. zuzana666666666662016 m. liepos 5 d. 17:21

    Labai patiko šis įrašas, iškart pamačius net nušvitau, nes pati labai domiuosi numerologija. Puiku.
    P.S. Puikiai atnaujinote blogo dizainą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kiek kvailokas jausmas dėkoti kiekvienam, kad ir kokiam mielam komentarui, tačiau labai patraukė, jog ir pati domiesi numerologija, tad komplimentas dar mielesnis ^^

      Panaikinti
  9. Na ir aš nesusilaikysiu nepasisakiusi... ;D
    Pirmiausia- blog'o antraštės paveikslėlis- bomba! Dar per fb mačiau Liambos darbelį, kuomet darė savo lėlę, o dabar, visas penketukas, vaje, negaliu atsižiūrėti, labai gražiai ir kruopščiai padirbėta!
    O "antriausia" tai įrašas tikrai labai gerai ir išsamiai aprašytas, smagu buvo pasiskaityti apie žaidimo mergaičiukes bei kažką atrasti apie įžymybes. Na ir žinoma nepraleidau progos pasitikrinti, ką gi tas 7-etukas sako apie mane ir drąsiai savo atžvilgiu galiu teigti, kad labai didelė dalis tiesos yra. ;D Tikrai fantastiškai padirbėjot, merginos. Na, o kaip ir aprašas sako- be reikalo komplimentų nežarstau, taigi įspūdį tikrai palikot!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rodos, 100 metų praėjo nuo Liambos demonstravimo facebook'e, o dar prisimeni...štai, kur atmintis gera :D
      Dėkoju, Malibu, smagu, kad patiko ^^

      Panaikinti
    2. Uch, kaip smagu, jog bent viena pasisakė, tai koks gi tas jos skaičiukas - iškart komentaras savų spalvų įgavo ir tikrai stiprių, kaip pati minėjai ;))

      Dėkui!

      Panaikinti
  10. Forbietės, esat labai vieningos, o jūsų įrašai tiesiog nuostabūs. Labai įdomu pasidarė: ar yra panelių, kurios išeina iš jūsų klubo? Kada paskutinį kartą taip buvo? Ar darot kokią nors atranką, norinčioms įstoti į klubą? Nesikesinu į jūsų vietas, tiesiog labai smalsu ar aukšti pas jus kriterijai ir kaip iš vis pavyko surinkti į klubą tokias fainas paneles? :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Vajej kaip fainai ! Super merginos padirbėjot , negaliu atsižiūrėti naujojo blogo dizaino P.S Luna atrodai nuostabiai ^^ , be to 7-ukas visai taikliai apibūdino mane , labai įdomus ir išskirtinis įrašas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gimtadienio proga reikėjo paruošti ką nors naujo ir įdomaus, belieka kiek griaužtis, kad ne visai spėjom ^^

      Dėkui už malonius žodelius, Imusic ^^

      Panaikinti
  12. Dabar pažiūrėjus atidžiau , tiesą sakant nebeatskiriu Lunos ir Mirsetos paveikslėlyje :D bet anyway atrodot visos žavingai !

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Imusic, ir kaipgi galima neatpažinti Lunos iš baltų plaukų ir raudonų akių? Gėda pelėda..visiška :D

      Panaikinti
    2. Liamba, aš tau jau senų senovėje sakiau, kad tas vilioklės žvilgsnis keistai ant Lunos žiūrisi, net raudonos akys nebepadeda atsiskirti :D

      Panaikinti
  13. I'm back my sweety *__*
    I had problems at work , but I have never stopped reading this blog.
    A big hug girls and a kiss to my beloved Lunalight < 3

    Goodnight :*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aww, so nice to see you again, Jules :) I was so sad, when your blog just seemed to vanish... Couldn't access it anymore.

      Hope you are doing better now :)

      Panaikinti
    2. My pleasure *ç*!!

      I've a new blog now my sweety: http://cath.altervista.org/jules843/ <3

      Panaikinti
  14. Labai patiko įrašas. Ankščiau niekuomet nesidomėjau numerologija, tačiau šis įrašas paskatino tuo domėtis. :)Perskaičiau 5-tuką ir likau sužavėta bei nustebinta, jog viskas taip puikiai atitiko. Šaunuolės! Šilčiausi linkėjimai jums!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu, jog įrašas ne tik patiko, tačiau ir sudomino giliau :))

      Panaikinti
  15. Sveikos :) Pasitikrinau ir aš, tiek čia tiek internete. Pusiau atitiko. Bet toks keistas dalykas... Yra vardas kuris man nuo mažens patiko, visos mano barbės buvo tuo vardu, net jūros kiaulytę buvau pavadinus tuo vardu :D Nu ir, patikrinau tą vardą internete su pavarde, metais. Viskas atitiko! Ir čia taip pat. Reikia keistis vardą.. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šauni intuicija, jei taip nuostabiai jauti kas tau tinka, geriau nei kadaise jautė tavo tėveliai ^^^

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.