2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (76)

"Panorama" papildyta 07.28d.
Įrašą rengė Liamba

Laba diena, skaitytojai!

Nors truputį pagalvojus, ne tokia ji ir laba, kai lauke +30, ir kai už lango šviečianti saulė taip apžlibina, kad net dorai nesimato kompiuterio ekrano. O apie išėjimą į lauką baisu ir pagalvot...
Kol visi deginasi išvertę bambas, aš, užsitraukus roletus, savo tamsiame jaukiame urve, itin produktyviai leidžiu laiką prie "Panoramos" rašymo, kaip matote ^^ Nors iš tiesų, net nežinau, ką čia veikiu, matyt, bandau iš kirvio virti košę, kadangi nieko naujo papasakoti nėra ko. Taip, ir vėl.

Visą savaitę laukiau kokios pikantiškos  ar intriguojančios žinios apie mūsų laukiančias naujienas Mados arenoje - kolekcijas, žaidimus, ar kitokias atrakcijas. Vakar paaiškėjo, jog artimiausiu metu Karnavale mūsų laukia laimingųjų kortų pakuotė. Spėju, jog ji atsiras rytoj, kuomet išims iš žaidimo "Sodų baldų" kolekciją.

 Papildymas: Mano spėjimai dar labiau pasitvirtina šiandien aptikus būsimą kortų kaladę (tiesa, dar be prizų). Joje rašoma, kad laimingoji kortų kaladė žaidime bus iki 08.04d. Reiškia, jog nuo šiandien turėsime galimybę lygiai savaitę bandyti laimę kortose ir medžioti norimus prizus (jei tik tokie bus).
Tataigi, jei nuspręsite bandyti gauti prizus, 14h lietuvos laiku, krapštykite 15 000 dolerių, kadangi už vieną kortos vertimą teks pakloti 5000 (bent jau iki šiol taip visuomet būdavo). Per dieną už dolerius kortas galima versti tris kartus.


Pripažinkim, būtų keista ir nyku matyti vos vieną naujienų ikonėlę dešiniajame žaidimo lange, kuomet pirmadienį šių buvo keturios:
 
 O kitose versijose net ir penkios (kūrėjai pridėjo dar ir prekių į aukcioną).

Tuo tarpu, viena mergina, žaidėja iš užsienio,vardu Cruella, facebook'e nusprendė patalpinti pašiepiantį paveikslėlį, apie gan ironiškai susiklosčiusią situaciją žaidime:


Tiesiog negalėjau šia iliustracija nepasidalinti su jumis:D Išvertus paveikslėlio aprašą į lietuvių kalbą, visa mintis skambėtų maždaug taip: "Ladypopular iki mėnesio pabaigos". Ką gi, Cruellos pranašystės neišsipildė. Gerai tai, ar ne, spręsti jums :D

Grįžtant prie tolesnių būsimų naujienų, rugpjūtį galimai sulauksime naujos drabužių kolekcijos. Kolekciją Mados arenoje turėjome birželio mėnesį (neskaičiuojant liepą buvusios pakartotinos "Vasaros kolekcijos"), todėl bus smagu atnaujinti savo spintą norimais drabužiais per daug neskriaudžiant piniginės perkant safyrus ^^

Taigi, būsimų naujienų tiek, o dabar pereikime prie ne tokių svarbių reikalų. Nežinau kaip jūs, tačiau man vakar į galvą šovė geniali idėja, beliko tik sušukti: "Eureka!".
 Dar niekur nesu nemačiusi, jog kas nors būtų atpažinęs (ar bent jau pasigyręs atradimu) ilgą laiką mums prieš nosį šmėžavusį vieną iš žaidimo fonų. Buvusios ir esamos podiumietės jį tikrai turėjo įsidėmėti. Taip taip, tai podiumo fonas!

Podiumas

Būstas
Yra kelios skirtingos detalės, tačiau tai tikrai tas pats...objektas, įvardinkim taip.
Realybėje jis, žinoma, artimesnis būsto vaizdui, tačiau dabar žinome, iš kur kūrėjai sėmėsi įkvėpimo piešiant mūsų podiumą :)

Zaha'os Hadid kurtas interjeras

Na, o šią savaitę, kaip visuomet, forbės klubas šventė dar vieną gimtadienį. Šį kartą visiems, karts nuo karto užmetant akį į blog'ą, gerai pažįstamos panelės - Vyshnios. Sveikiname dar kartą bei linkime sėkmės ir neišsenkančių idėjų kūrybinėje veikloje :)


Taigi, šį kartą tiek, susitiksime greitai - kitame įraše.
Linkiu vėsaus bei gaivaus vakaro ;) Iki!

10 komentarų:

  1. O jeigu klubas turi trofėjų su kuriuo per dieną galima atversti šešis kartus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mes tokio neturime, bet manyčiau, kad tai galioja tik "paprastoms" kortoms, kurios yra pastoviai žaidime, o ne laikinai atsirandančioms.
      Šiaip ar taip, būtų įdomu sužinoti, kaip yra iš tikrųjų :) Parašyk, kai susižinosi (atsiradus žaidimui) ir čia. Smalsu tikriausiai ne vien man, galbūt kitiems klubams būtų aktuali tokia naujiena ;)

      Panaikinti
    2. Labas, turėjom tą trofėjų ir laikinoms kortoms jis skaitosi, bent jau kai vertinėjau skaitėsi:)

      Panaikinti
    3. Tikrai skaitosi, tiek kiek kartų galima atidarinėt už dolerius trofėjus, tiek verčiant po 1 safyrą galioja, žodžiu, kaip su paprastomis kortomis. Kai ateidavo šio tipo žaidimas, visos džiūgaudavome, nes prisirinkdavom daug gėrybių be safyrų :>

      Panaikinti
  2. Labai fainas ir smagus įrašas. Kaip visada jūsų komanda puikiai padirbėjo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Liamba puikiai padirbėjo, o likusioms mums belieka žemai lenkti galvą ir ploti kartu su visomis kitomis skaitytojomis :)))

      Panaikinti
  3. Ar Lunalight žaidžia arabišką versiją?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turiu ten susikūrusi lėlę, tačiau neketinu su ja žaisti ^^"

      Panaikinti
    2. Nes neturiu laiko, noro, jėgų ir šiaip su viena lėle sunkiai spėju tvarkytis, tai kur tau dar antra, ar trečia ant galvos... Bandžiau ilgą laiką žaisti angliškoje versijoje, tačiau greitai supratau, kad negerai taip gaunasi.

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.