2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (73)

Įrašą rengė Vyshnia. (paveikslėliai), Liamba (rūbai real.) ir Mirseta (tekstas).

Labas visoms!

Šią nūrią ir visai nevasarišką dieną norime pasidalinti kukliomis žaidimo
bei klubo naujienomis. :)

Liepos 4 dieną buvo atvertos pakartotinės kolekcijos durys. Kadangi rūbeliai ne nauji ir, manau, visoms žaidėjoms gana gerai žinomi, atskiro įrašo tam nekurpėme.
Juolab kad tai sumarinuotų begalę laiko, stengiantis kiekvieną detalę parodyti pilname komplekte ar ieškant atitikmenų realybėje. :)
"Vasaros kolekcija"
Parduotuvės turinys:    
 

Taip pat dalinuosi keletu realių drabužių, už kuriuos dėkojame Liambai:

Ir, kaip visuomet, naują savaitę puošia nors vienos narės gimtadienis. :) Pirmadienį klubo žinutėse plūste plūdo sveikinimai mūsų elegantiškajai Geisei! ^^

Ties čia ir pabaigiame šią mini panoramą, kartu sveikindamos visas jus su
Mindaugo karūnavimo diena! Iki kitų kartų. :)

22 komentarai:

  1. Šauniai padirbėjote kaip ir visada. čia visai ne į tema bet kituose komentaruose neatsakote pagalvojau gal čia greičiau atsakysite čia dėl teleporterio. Norėjau paklausti vieno dalyko kurio pati nesuprantu. Aš esu surinkusi viską iš pirmo ir trečio portalo, jei aš nueičiau į paskutinį ir surinkčiau ten viską aš gaučiau foną jau??ar man reiktų palaukti kol pabaigsiu surinkti viską??

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkojam! ^^
      jei gerai supratau šį 'sviestas sviestuotas' tipo klausimą, ne, tau nereikia surinkti VISO ŽAIDIMO prizų. užtenka paskutiniame portale gauti visus, ten esančius baldus ir galėsi džiaugtis nauju fonu. :)

      Panaikinti
  2. Pamačiau vieną klaidą Mirsetos tekste. Pačioje pradžioje sakėte kad kolekcijai atskiro įrašo nekūrėte, ir žodyje Nekūrėme Padarėte dvi klaideles. vietoje raidės Ū buvo U ir po raidės R parašėte P. Labai dėkoju už supratingumą ištaisant šį žodį. Aš noriu, kad kiti, skaitydami šį įrašą nepamatytų klaidos:))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mirsetos tekste klaidų tikrai nėra, ir nieko nereikia taisyti. :) Prieš ką nors "taisant" visų pirmą reikėtų peržvelgti lietuvių kalbos žodyną, kad ne būtų po to gėda. Atseit nori, jog kiti skaitydami įrašą nepamatytų klaidos, nors klaidos nė kvapo.
      Labai atsiprašau, už savo tokį, kiek net grubų išsireiškimą, bet nervas ima pamačius "mokslinčia" "taisančią" nebūtas klaidas. Šilčiausi linkėjimai forbietėms! :*

      Panaikinti
    2. Gabrjle, ten klaidos tikrai nėra. tiesiog žodį 'kurti' pakeičiau sinonimu 'kurpti'. :)
      ir ačiū anonimui už klubui adresuotus linkėjimus! ^^

      Panaikinti
    3. Man ir nėra gėda, tiesiog niekada nebuvau girdėjusi šio žodžio. Atleiskit jeigu jums netinka kaip aš suprantu žodžius. Ir Anonime, Aš nesu Tavo manymu ,,Mokslinčia taisanti nebūtas klaidas''. Ir jeigu, aš būčiau tavo vietoje, tiesiog nekreipčiau į tai dėmesio, ir neskaudinčiau žmonių kurie nežino tokių žodžių, ir nepagalvoja, kad gali pažiūrėti į žodyną.

      Panaikinti
    4. Na, tai džiaugiamės praplėtę tavo žodyną, Gabrjle ^^ anonimė tikrai kiek per grubiai sureagavo, gal sunki diena pasitaikė. Tikiuosi pačiai ūpas per daug nenukrito ;) kad ir kaip bebūtų džiaugėmės, jog esi mūsų skaitytoja ir aktyvi komentatorė :))

      Panaikinti
  3. Forbietės, esat labai vieningos, o jūsų įrašai tiesiog nuostabūs. Labai įdomu pasidarė: ar yra panelių, kurios išeina iš jūsų klubo? Kada paskutinį kartą taip buvo? Ar darot kokią nors atranką, norinčioms įstoti į klubą? Nesikesinu į jūsų vietas, tiesiog labai smalsu ar aukšti pas jus kriterijai ir kaip iš vis pavyko surinkti į klubą tokias fainas paneles? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. jom bl sunku atsakyt

      Panaikinti
    2. Anonime II, Visų pirma, tai štai tokių nekultūringų gyvių nepriimam :)
      Mes negyvenam blog'e ir kas minutę tikrai netikrinam, ar kas nors ką nors parašė. Ir neprivalom to daryti.
      Atsakant į Anonimo I klausimą - neatsimenu, kad kas savo noru būtų išėję iš klubo, nebent kai nusprendžia išvis mesti žaidimą/žaisti neaktyviai. Atrankų jokių nedarom, o ir nereikia jų mums, kadangi klubo sudėtis nusistovėjusi ir jau senokai, visos "apsitrynėm" kampais ir susidraugavom :D
      Klubą pagrinde būrė Forbela, nemažai panelių dar pažįstamos visoms iš ankstesnės "Superpanelės" versijos, kitos atrastos tik "Mados arenoje". Priimant į klubą buvo atsižvelgiant į žmogaus būdo ir charakterio savybes, tam buvo skiriama pirmenybė, o tik vėliau - statistikos. Tikiuosi, atsakiau pakankamai išsamiai ^^
      P.s. Dėkui už pagyras blog'ui :)

      Panaikinti
  4. Ėj, ir vėl "Akcijos" pradingo :) Zapadlo, prireikė kaip tik :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, tikrai, kažkokia velniava vyksta su tomis "Akcijomis"...vos tik atnaujiname kažką, tuoj pradingsta. Kitą kartą būtinai reiks patikrinti, ar po atnaujinimo vis dar likęs tas puslapis :D

      Panaikinti
  5. Sjp fainai, bet nesuprantu , kam reikia kelti parduotuves turini? juk kiekviena panele gali nueiti ir pasiziureti:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tam, kad vėliau būtų galima užsukti ir pažiūrėti kokie buvo rūbai. Taip pat patogiau komentuoti pasitelkus vaizdus :) iš kolekcijų..

      Panaikinti
    2. Puikus atsakymas, Lovely Pink, dėkui :) Būtent į šį įrašą ir įdėta nuoroda Akcijų puslapyje :)

      Panaikinti
  6. Man labai patiko. Beje apsilankykit Star club klubo bloge.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Paprastai kartu su tokiais komentarais paliekama nuoroda į blog'ą, o tai dabar nei penki nei dešimt varyti žmones jo pačius ieškoti :smirk:

      Panaikinti
  7. šiek tiek offtopico, bet tik dabar pamačiau - naujas blogo logotipas yra visiškai nerealus!!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Užsukit ir į mūsų blogą, kai turėsit laiko :) :D
    http://vbraskes.mozello.lt/tinklarastis/

    AtsakytiPanaikinti
  9. Hey, puiki savaites panorama :)
    Taip pat sauniai atrodo atnaujintas akciju skyrius :) tikiuosi kazkiek padejau su tom nuorodom jum :P
    Mini reklama/kvietimas kitoms panelems - rozineskatytess.blogspot.com jusu laukia naujojo zaidimo trumputis irasas su prizais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viską tu jau žinai, nors apie "Akcijų" skyrių, dar tik ketiname pranešti kitoje "Panoramoje" :))

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.