2016 m. liepos 2 d., šeštadienis

Visus su 3-čiuoju klubo Gimtadieniui

Įrašą rengė Liamba, Lunalight.


Gerą vakarą, mielybės,

šiandien MA nemažai daliai klubų šventė (arba jau labai greitu metu bus) - pirmieji žaidimo klubai švenčia 3 metų gimtadienius ^^ Ta proga nuoširdžiausiai visas sveikiname, o labiausiai savo forbietes :)) 

3 metai yra ir labai daug, ir labai mažai. 

Turint omenyje, kad daugelis mūsų pirmą kartą susikūrusios lėlę dar senojoje "Superpanelės" versijoje manėme, jog susidomėjimą šiuo žaidimu pakeis kiti interesai, - 3 metai tampa labai daug. 

Turint omenyje, kad kai kam šiais metais sulašės 6-ri, gal kam 5-ri metai su šiuo žaidimu, - 3 tampa auksiniu viduriuku. Lygiai pusė su SP praleisto laiko, jau praleista panelių klubų aplinkoje, kuri gerokai pakeitė visą žaidimą... Įvairiais būdais.

Bet kuriuo atveju, turint omenyje, kad visos esame vienos bendruomenės narės, po tokių paskaičiavimų jau galima imti svarstyti apie dar didesnius dalykėlius... Šia proga kaip tik vieną tokį pabandysime Jums pristatyti ^^

Bėda tik ta, jog su Liamba apie Gimtadienį rimčiau pasvarstėme tik vakar ^^" Tad... abi turime po labai rimtą užduotį, norime pateikti po labai kruopščiai parengtą dovaną Forbių klubui ir visoms mūsų blog'o skaitytojoms, tačiau jau matome, kad nė viena nespėsime parengti savo dalių per šiandieną. 

Tačiau... darbai vyksta labai intensyviai ir tikimės, kad jau rytoj Liamba pristatys Jums naują, vasarišką ir kaip niekad anksčiau forbietišką blog'o dizainą, o Luna - naują įrašą pavadinimu "MA Numerologija". Kas tai bus kol kas tegul lieka Jūsų pasvarstymams ir paspėliojimams, o gal ir taip viskas aišku ;)))

Kol kas linkime visoms savo ir kitų šiandien Gimtadienius švenčiančių klubų narėms džiugesio, supratingumo, tarpusavio palaikymo ir neišsenkančio, įkvepiančio ir sušildančio bendravimo ^^

Būkite stiprios, būkite laimingos ir visada prisiminkite, kad bent 49 žmogiukai šalia (ir toli) labai Jus myli, stebi ir džiaugiasi Jūsų buvimu kartu ;)

Apkabinimai visoms!

P.S. ŠITA papūga turi daugiau šokio judesiukų nei aš ir tikrai geresnį muzikinį skonį nei mano brolis :)) 

20 komentarų:

  1. Sunku net patikėti, kad šitiek metų kaip gyvuoja pats žaidimas! Ir kiek daug žaidžiančių nuo pat pradžių, užaugusių su žaidimu ir žaidėjomis :)

    Su gimtadieniu Forbės! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jup, kiekvienais metais skaičiuojant vis galva susisuka :)

      Panaikinti
  2. Sveikinu, forbietės! Norėjau paklaust ar man vienai neleidžia prie žaidimo prisijungt? :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai ne tau vienai. Ir vėl bus sugadinta teleporterio diena. Dažniausiai serverius „uždosina“ per teleporterį, kažin kodėl, gal kad labiau žaidėjus panervint?

      Panaikinti
  3. Sveikinu :) užsukau į jūsų blogą, manydama vėl rasti komentarų srautą kad neatidaro žaidimo.. Bent jau man o štai ką radau :) Šiek tiek pagerino nuotaiką bet dėja teleporteris sugadintas :(

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pagaliau ,naujas dizainas :DDD pasiilgau kažko naujo. Ir dar vienas klausimas ar leidžia jums ėeiti į sp? Čia visai ne į temą ,bet įdomu :/ Nes pvz neleidžia...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveikinu su 3 klubo gimtadieniu. Būkit ir toliau toks stiprus kolektyvas
    (Sorry ,kad tiek žinučių prisiųnčiau :))

    AtsakytiPanaikinti
  6. Manęs į MA neįleidžia nuo 14 val. Tada rašiau Liambai, o jai žaidimas kuo puikiausiai veikė ir minėjo, kad prisijungusių skaičius normalus.

    Manau, tai vėl gali būti ta situacija, kai tos kurios prisijungusios ir liek prisijungusios, o kas po atsijungimo bando įeiti - nebegali to padaryti :/

    Tesidžiaugu, kad tuo metu jau buvo likęs paskutinis spėjimas teleporteryje ir tai nebuvo tas atvejis, kai tikrai tikrai žinai kur daiktas ^^

    AtsakytiPanaikinti
  7. Bet ,nors toms kurioms neleidžia prisijunk ,dėl to galėtų ir teleporterį prailgint keliomis dienomis ,nes jei vienoms viskas kuo puikiausiai ,o kitoms neveikia jis :/ Man žaidimas neveikia nuo 12 val. Gerai tau Luna ,kad paskutinis ėjimas liko teleporterį ,man dar trūksta 17 daiktų ,tad dėl šios situacijos vėl galiu nespėt laimėt ko noriu :S

    Tiesiog yra taip ,kad net nepakrauna puslapio ,o pakrovus neprisijungia.
    Rašei ,kad kurios buvo prisijungusios ir lieka prisijungusios, o tos kurios po atsijungimo bando prisijungti ,bet neleidžia. Aš tuo metu buvau prisijungus ir tada man automatiškai pastrigo puslapis ir pabandžiusi perkrauti jis man pastrigo. Galėtų nors iki 20 ar 21 val. sutaisyt gal net ir greičiau :).

    Luna ,ačiū ,jog atrašei ;)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, žiūrėsim kaip bus su šita situacija pasielgta. Jei administracija siūlytų parašyti kam neveikė šiandien žaidimas, tai aš tikrai nesikreipčiau. Nebent gaila laiko, per kurį galėjau pareklamuoti savo derinį konkurse, pabalsuoti už žmones...

      Aš apie tą prisijungimą/neprisijungimą tik svarsčiau, kad taip gali būti... Ir birželio viduryje, kai dvi dienas niekas negalėjo patekti į MA, išliko būtent tos merginos, kurios per naktį palieka įjungtą kompą su žaidimu ir kurių kompas "neužmiega", t.y. perkrovus puslapį po ilgo laiko jis su svetaine elgiasi taip lyg ką tik būtum joje naršęs... Žodžiu, sunku paaiškinti. Truputį pavargau jau šiandien ^^"

      Panaikinti
  8. Luna, o dabar nors leidžia prisijunkti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinau, kad komentaras skirtas ne man, bet visą dieną man puikiausiai veikė nors buvau atsijungus tikrai ne vieną kartą. (Kad tik neprisišnekėt :DD)

      Panaikinti
    2. Dabar (20:50 Lietuvos laiku) jau įleido į žaidimą. Bet labai stringa viskas. Tik čia turbūt jau mano kompo bėda, nes ir blog'o aplinką pakeisti nebuvo lengva ^^"

      Panaikinti
    3. Luna, tai tikriausiai Tavo kompiuterio bėda, nes asmeniškai man pakrauna viską gerai :D Beto, labai gražus dizainas ir pagrindinis paveiksliukas, puikiai padirbėta, tikrai ne vienos minutės reikėjo. :)

      Panaikinti
  9. O ir dabar veikia?

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.