2015 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Kolekcija "Pozuok stilingai"

Labas rytas, mūsų šauniosios skaitytojos!

Kadangi vakar mūsų blog'o eterį užėmė naujai atrasti drabužiai, nesinorėjo į tą pačią dieną sugrūsti iš viso dviejų įrašų :)  Įtariame, kad lankant kasdien blog'ą daug smagiau rasti nors ir mažytį, tačiau naują įrašą :)

Taigi, kviečiu šiandien dar kartą apžvelgti vakar pasirodžiusią Mados arenos parduotuvėse laikiną kolekciją "Pozuok stilingai".
Kolekcija "Pozuok stilingai"
 Ši kolekcija jau yra trečioji iš "Pozuok stilingai" serijos. Jei neklystu, tokio tipo kolekcijos buvome sulaukę pavasarį ir praeitą rudenį.

Kolekcijos pavadinimas kalba pats už save. Šioje parduotuvėje galima rasti įvairių drabužių, turinčių išskirtines pozas:


Nežinau kaip jus, bet mane nustebino gan mažos kainos. Po Ketty drabužių kolekcijos - tai tikras atokvėpis mūsų piniginei. Ne tik realiai piniginei, bet ir žaidimo santaupoms. Pripažinkim, kad mokėti 6-7 safyrus už simpatišką išskirtinį paltuką su poza visai vilioja. Nors ir panaudosim juos daugių daugiausia porą kartų, tačiau kam nepatinka pasipuikuoti prieš kitas žaidėjas?
 Bet grįžkim prie kolekcijos ir jos drabužių. Kaip matote, jų yra įvairių įvairiausių, nuo kasdienių plėšytų džinsų iki vakarinių suknelių. Tačiau juos sieja vienas dalykas - ruduo. Visi drabužiai itin jaukūs ir mieli širdžiai. Manau, šioje kolekcijoje tikrai kiekviena ras sau bent vieną drabužį, kurį norėtų turėti drabužinėje :)

Drabužiai realybėje

O dabar, kaip tikriausiai ir spėjote, pamačiusios įrašą, pažiūrėsime, kaip atrodo drabužiai, kuriuos pavyko rasti, realybėje.
Dauguma šios kolekcijos drabužių yra iš "Valentino" mados namų 2015 metų rudens kolekcijos.

Kosmoso įkvėpta "Valentino" drabužių tematika tęsiama ir Mados arenos žaidime:
Švarkas ir bateliai iš "Valentino" kolekcijos, o skėčio autorius - nežinomas. Jį radau tiesiog Google vaizduose.

"Valentino" rudens kolekcijoje pilna jaukių ir šiltų drabužių. Vienas iš jų atsidūrė ir mūsų žaidime. Bent jau man, tai vienas iš mieliausių kolekcijos drabužių ^^ Batai taip pat atkeliavo iš tų pačių mados namų:

Dar vienas puikus kūrinys - suknelė, taip pat "Valentino" dizainerių nuopelnas:

O dėdė Karl'as Lagerfeld'as ir toliau spalvina niūrų bei tamsų rudenį. "Fendi" mados namai:

Dar vienas puikus drabužis, už kurio užkliuvo mano akis, atkeliavęs iš "Alice + Olivia" parduotuvės, rudens kolekcijos. Nors ir nėra jis tiksli kopija, tačiau baisiai panašus:


Smagaus apsipirkinėjimo "Pozuok stilingai" kolekcijoje!

2 komentarai:

  1. It's Laura! So, I'm sorry, but it results it wasn't from Gossip Girl :( so, thanks for the information again, KISSES!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hi Laura! That's okay, don't worry about it :) Maybe that coat really was on one episode of the Gossip girl. I don't know. But I found it faster in one of the Pre-Fall collections :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.