2015 m. rugsėjo 16 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (34)

Sveiki, mieli blog'o skaitytojai!

Šiandien, kaip ir įprasta trečiadieniui, atkeliauja naujas "Panoramos" įrašas. Nors sakyti "įprasta" man kiek keistoka. Įprastu dalyku mūsų blog'e jau patapo paslėptų drabužių ieškojimas ir jų rodymas.

Tikėkimės, kad kūrėjai bent kiek aprims su drabužių kepimu... :)

Na, o dabar, geriau pagalvokim, kas nutiko per šią savaitę forbiečių gretose, visame Mados arenos žaidime ir truputį už jo ribų.


Konkursas

Antradienį, kaip visuomet (taip, jau pati jaučiu kaip kartojuosi n-tąjį kartą, tą patį per tą patį...), forume pasibaigė dar vienas konkursas itin suktu pavadinimu "Žvaigždėtų naktų ryškiausia žvaigždė!" Kol parašai, ar ištari, gali ne tik liežuvį nusilaužt, bet ir nagus kartu...

Bet grįžtam prie paties konkurso ir jo dalyvių. O dalyvių, kaip matėme, konkurse nebuvo labai daug, susirinko vos du puslapiai įvairaus plauko žvaigždžių. Ir žodžiai "įvairaus plauko" čia labai tinka! Konkurse galėjome aptikti labai įvairių stilių derinių ir įvairių aprangų: nuo kasdieniškų iki poniškų derinių ar netgi mitinių personažų.

Tad nieko nuostabaus, kad deriniais-nugalėtojais tapo išsiskyrę fantastiniai deriniai ir kelios labiausiai patikusios jaukios ir truputį puošnios aprangos.

Taigi, šį kartą garbės sveikinti turime: Mila9, kuri užėmė pirmąją konkurso vietą ir laimėjo 200 smaragdų. Bravo, mieloji! Džesy, sveikiname tave su antrąją vieta. Su trečia vieta - eimantelę, o ketvirta - Dak0tą. Na, o septinta vieta atiteko Lunalight. Šaunuolės!

Dak0ta ir eimantele
Džesy ir Mila9
Lunaligt su Sirijumi

Gimtadienis

Šią savaitę forbietės šventė svarbiausios klubo žaidėjos - prezidentės gimtadienį. Ta proga, klubines žinutes užtvindė sveikinimų banga. Visus šiuos sveikinimus ir palinkėjimus jau matėte išskirtiniame blog'o įraše, kuriame sukėlėme juos visus, ne tik vieną pasveikinimą, kaip įprastai.
Ką gi, dar kartą, Forbela, su praėjusiu gimtadieniu! Linkime, kad šie metai tau būtų kupini įspūdžių, sėkmės ir naujovių ;)

Nekenčiu reklamos!

Tikriausiai visas mus, stebint įdomią laidą ar filmą, staiga ekrane išlindusi reklama baisiai erzina. Televizijoje rodomos reklamos komercijos sumetimais, na, o čia - dėl balų. Taigi, tos, kurios dar nesilankė šiandien pas panelę Vyshnią, kviečiame jus atsipūsti nuo "Panoramos" teksto ir aplankyti ją ir jos FTV podiumą. Pas Vyshnią atsidursite paspaudusios ant paveikslėlio :)
http://v3.g.superpanele.draugas.lt/profile.php?id=178806
Ačiū!

Aukcionas

Per šią savaitę, jei neklystu, žaidime buvo pasirodę du aukcionai. Vienas - penktadienį, o kitas - velniai žino. Kaip matote, turiu tik vieną paveikslėlį. Mjo, ką jau ką, bet aš sugebu stebuklingai pradanginti paveikslėlius iš savo kompiuterio. Atleiskite už tai. Tačiau, viskas pakankamai gerai, kol turime bent vieną paveikslėlį, tad galime pažiūrėti, kokius daiktus galėjome laimėti penktadienį:
Penktadienio aukcionas

Žaidimas

Hmmm, kaip čia taip yra, kad per šią savaitę nieko tokio Mados žaidime neįvyko, apart to, kad atsirado speciali kortų kaladė? Skamba neįtikėtinai, peržiūrėjus kitų savaičių įvykius.

Taigi, kaip ir minėjau, pirmadienį sulaukėme žaidime trečios specialios laimingųjų kortų kaladės. Joje galime laimėti Taylor Swift aprangą iš "Blank Space" muzikos klipo. Taip pat, kaip kaip pagrindinį prizą, galime gauti du dobermanų veislės šuniukus.

Dar vienas dalykas, kurį galime susieti su Mados arenos žaidimu - naujų drabužių atsiradimas. Naujus drabužius galite pamatyti ČIA.
Šiuo metu yra tiksliai žinoma, kad tai mini kolekcija "Pozuok stilingai".
Kada tiksliai kolekcija pasirodys žaidime, mes nežinome.

Spėkit, kas pareina?
Taip, kaip ir numanote, tai dar vienos naujos specialios kortų kaladės, šį kartą, jau paskutinės, iš anksto internetinėje erdvėje paplitę paveiksliukai, pristatantys kitą kaladę.

 Forumo/blog'o naujienos

 Šią savaitę susirinkome nemažai informacijos, kurią radome forume ar mūsų blog'o komentaruose.

Vienas dalykas, kurį jau žinome, tai tas, kad pasirodys rudens kolekcija. Taip pat, sužinojome, jog ji bus šį mėnesį. Aš, manyčiau, kad greičiau, ne šio mėnesio gale, galbūt netgi rytoj, ar kitą savaitę.

Dar viena žaidėja užklausė apie karalienės atvykimą:


Taip pat, dar vienas dalykas, kurį sužinojome iš vienos žaidėjos iš Rusijos ir jų administracijos, tai, kad turėsime šį mėnesį tris žaidimus ir vieną kolekciją. Žaidimo tipų administracija, gaila, bet neišdavė.
Rusų administratoriai minėjo, kad šią žiemą turi atkeliauti, galų gale, ir vestuvių funkcija. Greičiausiai, ji pasirodys gruodį arba sausį. Joje bus daugybė drabužių ir nauji veido bruožai.


Pasirodo, sklando ir štai tokie gandai:
Trofėjus mes jau buvome radusios kiek anksčiau, tačiau nenumanėme jų reikšmės.
Primename, jie atrodo taip:


Šiandien žinių tiek, iki pasimatymo!

18 komentarų:

  1. atleikit uz smalsuma bet apie vestuviu ligius kas nors buvo usiminta :) ?
    na kad surengti vestuves kelinto lygio reikia buti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika :) Manau, kad dar kiek per anksti klausti tokių detalių. Sakykim, iki to atnaujinimo liko keturi mėnesiai, tai kūrėjai dar tikrai turėtų dirbti ties tuo dalyku. Tačiau, manau, tikrai reikės būti didesnio lygio nei 30. Tai va, jau galima ir kelti po truputį juos, kai susižadi :D

      Panaikinti
  2. Sveikos, klausiau moderatorės apie klubų lygio padidinimą iki 300 ir gavau štai tokį atsakymą:

    Sveiki,

    bent jau kol kas žaidimo kūrėjai to neplanuoja.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas ;)
      Vadinasi, čia šiaip kalbos buvo tik apie lygių didinimą...Ačiū, kad pasidalinai informacija :)

      Panaikinti
  3. Taylor Swift - Bad Blood is the inspiration for next lucky cards

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yes your're right...Again Taylor Swift ;D

      Panaikinti
    2. Yeah! Do you know why the new items are not in link codes? I tray to create account in your version to contact with you, but it not allowed I don't know why... Do you have account in com version?

      Panaikinti
    3. Norėjau pasireikšt, bet, matau, jau aplenkė.. :D

      Taylor Swift strikes again!! ;D (heeel yeaaah! ;D )

      Panaikinti
    4. I'm sorry but I can't tell you where I find all these clothes. It's secret ;D
      I don't have account in other version of LP/FA.

      Panaikinti
    5. Is that mean there is a place where the items are uploaded before the link codes? Oh I'm really curious. We play different versions I'm from Bulgarian LadyPopular Version.
      I love to make graphics, do you have some place to chat, Liamba? It will be great to know you! ^-^

      Panaikinti
    6. Umm... I have a facebook account. There my name is Liamba SP. If you want you can write to me :)

      Panaikinti
  4. Hey!
    I have some information about weddings :)
    Weddings will be only for 35level girls. And we will get a special gift sending function at spring :)




    -Russian girl Again

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Thanks for sharing the most important news in the game Katherine! ^^

      Panaikinti
  5. Klausiau moderatorių apie šitas naujienas iš rusijos, gavau visokių atsakymų: „Tai iš piršto laužtas pasisakymas.“. Ankščiau mums KašmyroMafija sakydavo vos ne viską, o kitos versijos skūsdavosi, kad nieko nežino, tai dabar mes nieko nežinom, o kiti žino ir kai paklausiam KašmyroMafijos ji tai neigia -_- (tikiuos supratot, mano litanija)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. I translated your messange and
      If you think that what I said is just lie- you can think that. But all what i said - it's all true :)
      I think your version administrator didn't said you that what i know she know that's true but she think thats secret and XS Software can be angry for she/he :)

      Panaikinti
  6. regis suprpanele pasieks naujas zaidimas ;)

    http://www.talpykla.com/?di=IM8R

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O, kaip smagu, gausim dovanų! :D
      Ačiū, kad pasidalinai ^^

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.