2015 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (32)

Sveiki, mieli skaitytojai :)

Šį kartą mūsų "Panoramoje" kaip visada aptarsime Mados arenos naujienas, užklysime į aukcionus, apžvelgsime forumo konkurso nugalėtojas, taip pat ir FTV laimėtoją. Atskleisime blog'o rašymo komandos pokyčius bei naujai sugrįžusias pastovias blog'o temas.


Konkursas

Antradienį forume pasibaigiusiame konkurse "Aš superherojė!", nugalėtojomis buvo išrinktos net šešios forbietės. Viena iš jų užėmė garbingiausiąją pirmąją vietą. Ši laimingoji panelė - Džesy. Ketvirta vieta atiteko Lunalight, penkta - Dak0tai, septinta - Liepai, devinta - Rovi, o dešimta - eimantelei. Visoms šioms nuostabioms superherojėms siunčiame didžiausius sveikinimus ^^


FTV podiumas

Tol, kol vienos šventė rugsėjo 1-ąją ir ragavo burbulinadą, mūsų SunnyBunny suteikė dar vieną progą šventę švęsti ne tik sau, bet ir visam klubui. Po ilgokos pertraukos ir vėl galime džiaugtis vienu nauju trofėjumi, kuris papildė Sunny trofėjų kolekcijos gretas. Po ilgų trijų FTV podiumo siekimo mėnesių, galiausiai, Sunny galės atsikvėpti (ir, rodos, ilgokai, nebent kūrėjai sumanytų įkelti kokį naują podiumą), kadangi ji yra susirinkusi visus įmanomus laimėti trofėjus. Šaunuolė!


http://v3.g.superpanele.draugas.lt/profile.php?id=178806
Pas Vyšnią atsidursite paspaudusios ant paveikslėlio:)


 Na, kadangi šią savaitę "Panoramoje" jau yra "FTV podiumo" skiltis, negaliu atsispirti pagundai nepareklamuoti dar vienos klubietės, taip pat ir šio blog'o vieną iš rašytojų - Vyshnią. Ji taip pat bando jėgas šį mėnesį FTV podiume, tad kviečiame aplankyti ją ^^







Aukcionas

 Šią savaitę žaidime ir vėl prasiautė du nauji aukcionai. Pirmasis įvyko penktadienį, o antrasis - pirmadienį. Juose buvo galima įsigyti dvi skirtingas sukneles ir batelius. Taip pat delninę ir auskarus:
Penktadienio aukcionas
Pirmadienio aukcionas

Žaidimas

 Rugpjūčio 31 dieną, kartu su "Degančio žmogaus" dovanų atidarymo funkcija, į žaidimą atkeliavo nauja speciali kortų kaladė, skirta MTV vaizdo klipų apdovanojimams. Ši kaladė žaidime bus iki rugsėjo 7 dienos, vėliau ją pakeis kita speciali kortų kaladė, kurioje taip pat bus naujos aprangos. Versti laikinas kalades galėsime visą mėnesį, kadangi numatomos net keturios kaladės su skirtingomis keturiomis aprangomis ir keturiais skirtingais pagrindiniais prizais :)

Tos, kurios turi naująjį augintinį, tikriausiai apsidžiaugė sužinojusios, jog jam įvairius aksesuarus, žaislus ir drabužius galima pirkti ne iki rugsėjo trečios dienos, kaip buvo numatyta, o iki dešimtos, kadangi buvo prailgintas pirkimo laikas ^^


Forbes club blog'as

Atėjus rudeniui ir prasidėjus naujam sezonui, mūsų blog'as taip pat truputį pakis. Prie visų šiuo metu esamų rašymo temų, artimiausiu metu planuojama sugrąžinti pastovią blog'o temą/skiltį "Savaitgalius su..." :) Su kuo ir kaip vyks teminiai savaitgaliai, pamatysite jau šios savaitės pabaigoje :)

Taip pat dar vienas, jau nebe toks smagus dalykas - keičiasi blog'o rašytojų sudėtis. Tiksliau, mūsų komandą palieka vienas žmogus, kuris lyg šiol meistriškai tvarkėsi su forbių savaitgaliniais deriniais, kai turėdavo laiko, ieškodavo paslėptų žaidimo drabužių ir daiktų, taip pat retkarčiais rašydavo "Panoramos" įrašus.
Kittie, dėkojame tau už visą laiką, skirtą blog'ui ir šaunią draugiją ruošiant kartu įrašus! Ir vis tik tikimės, kad ateityje grįši į mūsų komandą ;D


Kažkodėl atrodo, kad kažką pamiršau paminėti...et, velniai rautų tą senatvę...
Iki  kito karto!

8 komentarai:

  1. Sudinas jusu blogas, vemti vercia!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. šitas Blog"as yra pats nuostabiausias pasaulyje! Kiek darbo jos įdeda o tu......... Ir dar klausimėlis kodėl lankais čia, jei tau nepatinka?

      Panaikinti
    2. šitas Blog"as yra pats nuostabiausias pasaulyje! Kiek darbo jos įdeda o tu......... Ir dar klausimėlis kodėl lankais čia, jei tau nepatinka?

      Panaikinti
    3. Blog'as tikrai geras , matosi , kad panelės daug dirba ir stengiasi manau geresnių blogų apie MA nėra .

      Panaikinti
  2. Tai kokio velnio tu čia lankaisi? -.-'

    -M

    AtsakytiPanaikinti
  3. Neduokit gi tiesiog tokiu negražiu būdu prašomo dėmesio, žmonės... :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kai kam dėnesio trūkumas... :DDD

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.