2015 m. rugsėjo 18 d., penktadienis

Būsimo žaidimo drabužiai

Labas vakaras, mielos blog'o skaitytojos!

Dar praeitame "Panoramos" įraše, užsiminiau, kad Mados arenos kūrėjai kepte kepa drabužius. Ir, štai, šiandien atsirado dar naujų drabužių!

Šį kartą visi drabužiai yra vienos spalvos. Pagal tai galime spręsti, jog tai bus žaidimas. Tačiau kokio tipo, mes nežinome. Bent jau aš, drįsčiau spėti, jog tai soliteris. Pamenate praeitą soliterį? Jame buvo labai panašios aprangos. 

Beje, turiu pasakyti, kad visas šias keturias aprangas sudaro sijonas, palaidinė bei dirželis. Dar keliose aprangose galime rasti švarkelį, auskarus ir galvos aksesuarą. Tačiau, kad ir kaip bebūtų keista - batų nėra. Ką gi, o jų ir nereikia, kadangi turėsime žemę šluojančius sijonus ^^



O kaip jūs manote, kokio tipo žaidimas bus? :)


Gražaus ir pergalingo vakaro, Lietuva ;)

20 komentarų:

  1. A - savo numanomų variantų nepateiksiu, nes tokiom spėlionėm neužsiimu. :D Tiesiog.. ;D

    O šiaip ką norėjau pasakyti, tai jog visos suknios (aparangos gal nelabai ir pasakysi.. - be suknių čia vos pora detalių.. ;D ) - įstabios! Jeckus, baltoji tokia.. neįprasta! Ji iškart patraukė mano akį ir kitos jos savo įdomumu ir įmantrumu neaplenkė. :)
    2-oji po jos, melsva auksiniu švarkeliu, - miela, klasiška, papasta, bet mane irgi žavi savo maloniu šiltu efektu (teeip - net mėlyna spalva man čia nesukuria nė krislelio šalto dvelksmo! ( 3 ).
    Pūstoji žydra irgi turi savo efektą būtdent dėl šio pūstumo. O šiaip ji man iškart priminė 1-ą tokią vieną, drįsčiau pasakyti, "senbuvę" mūsų mados žaidime - http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/dress/dress-583-3-48.png.
    Graži. :) Tokia didinga, su prabangiais auksiniu vainiku ir auskarais bei dirželiu - viskas visumoj atrodo kerinčiai ir duoda savo spindesio efektą! Kaip žvaigždutė giedram danguje, kaip baltas žiedlapis, pučiamas lengvo vėjelio dangaus mėlynėje... <3
    Juoda - klasiška. Dievaži, atrodo tikrai 'gorgeous'! Raar!.. ;D Tos gėlės ant juodumos!.. Mmm!.. Nuostabuma, mano manymu, tinkanti vakarinei progai!

    Žodžiu, padėk-die, jei soliteris, kaip spėji, Liamba, - sutinku ir labai to norėčiau! Nes dabar su tais papildomais 2 sm. vertės atvertimais tikrai mission possible surinkt bent porą, jei labai netingėti - čia jau "rėmintų" nebent tik laikas!..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip...Visos suknelė labai fainos tik ketvirtoji kiek keistokos formos :D ( man bent jau )

    Šaunus įrašas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Bus soliteris tikriausiai :D Oj kaip laukiu....

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Durne tu. Koks dar soliteris? Gi pagrindinis prizas buna kazkoks.... Kas per idiote? Bus gi teleporteris as zinau. O tu kutvela ciaupkis jei nieko nezinai

      Panaikinti
    2. Prasome cia nesikeikti ir nwrofyti savo nervu siausk is cia ir nesirodyk

      Panaikinti
    3. tai kad rimtai čia bus teleporteris, kitoks ir negali būt,

      Panaikinti
    4. Kaip gali būti teleporteris su vienos spalvos drabužiais? :D

      Panaikinti
    5. BUS TELEPORTERIS! Jus kvailes, gi ir taip aisku.... RUDENINIS TELEPORTERIS
      Kas per kauses? Kaip gali buti soliteris? Akiu man nedraskykit, as geriau zinau...

      Panaikinti
    6. Gerai, gerai, gal tau vienai, ne kvailei, ir įkels specialiai teleporterį, galėsi juo džiaugtis :D
      O šiaip, jei tai kažkokia kompromitacija, nieko gero iš jos neiš.
      Ir dar... jei dar kartą pamatysiu panašaus turinio komentarą - trinsiu lauk. Savo nuomonę reikšti galima ir gražiau, nebent kitaip nemoki... :)

      Panaikinti
    7. Viskai okce gi :D As zinau kad bus teleporteris.... Nes teleporteryje buna 4 aprangos kaip cia... O soliteris buti negali nes turi buti pagrindinis prizas... Prsiplaukit galvas ir mastykit gereu... Neuzaugos esat ir tiek

      Panaikinti
    8. Žinove Agne, teleporteryje dažniausiai būna 5 portalai, iš kurių 4 aprangos, kaip ir sakai, bet jų spalvų turi būti daugiau, negu viena, o kaip matoma įraše, suknelių yra tik po vieną spalvą, tad teleporterio idėja iškart atkrenta:) Mes nesame užtikrintos, kad tai soliteris, tačiau artimiausia mintis žaidimui yra jis, nes dažniausiai ten būna tokios puošnios aprangos ir šis žaidimo tipas pas mus buvo gana senokai. Teleporteriui taip pat reikia pagrindinio prizo, visiems žaidimams jų reikia, gal dar atsiras :)
      Taip pat, jei yra kažkoks nepasitenkinimas mūsų mąstymu, amžium ar kažkuo tokiu, gali tiesiog pataupyt sveikatą ir nesilankyti čia ;))

      Panaikinti
    9. Paklausyk tu. Tau ne prie pc sedet vieta, o mokykloja knygas griaust. As esu issilavinusi ir protinga. O jus vaikai nevaidinkit suaugusiuju ir nekniskin proto kad kazka zinot. As zinau kad bus teleporteris ir taskas. Kas tau dar neaisku? Seip tais teleportetis vienintelis yra be pagrindiniu prizu ir ten tokios aprangos yra. As maneu kad cia bloga raso protingos ir suaugusios merginos bet klidau. Vsio davai einu is cia

      Panaikinti
    10. Gal tu arbatėlės kokios išgerk, Agne :)

      P.S. MokyklojE, išsilavinusioji ir protingoji. Ir "manIAU". Ir "klYdau. Manau esmę supratai ;)

      Panaikinti
    11. Miela Agne, o kas daugiau tau belieka? Tik ir slėptis po pernykščiais rudeniniais lapais, kol visos nenušvilpė nuo vaizdo. Kokia gėda.

      Šiaip, gan smagu sulaukti priklydusių trolių, pasirodo, dar ir išsilavinusių bei protingų...reta rūšis, garbė mums.

      Panaikinti
    12. Dėl mano nuomonės, jog bus soliteris prisikabino kažkokia išsilavinusi ir protinga mergina :) Miela Agne, taip. Gali būti jog tai bus teleporteris, bet tuomet turi būti baldų, profilio fonas, šukuosenos ir įvairių spalvų rūbai. Taip - Soliteris taip pat turi profilio foną ir pagrindinius prizus kiekvienoje kortų kaladėje, bet juk jie galėtų būti įkelti. Yra begalė žaidimų variantų kurie galėtų būti, bet soliteris neatkrenta.

      Panaikinti
  4. O aš manau, jog tai gali būti tokio tipo žaidimas kaip "Jachta".
    Galbūt dar atsiras kokių nors priedų, kaip profilio fonas, šukuosenos,arba dar kažkas.
    Bet man atrodo, jog tai bus "kvadratėlių naikinimo" žaidimas :)
    P.S.Blog'as nuostaabus<3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, Monny666 ^^
      Gali būti ir "jachta", tačiau turėtų būti tada ir būsto daiktų daug, kurių nėra (jie dažniausiai įkeliami tuo pačiu metu kaip ir drabužiai). Tačiau ir pagrindinių prizų vis dar neturime, tad gali būti tuo pačiu ir neįkelti baldai.

      Panaikinti
    2. Monny, atspėjai tipą :D Jau oficialiai žinoma, kad reikės naikinti langelius žaidime :)

      Panaikinti
  5. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.