2015 m. rugsėjo 20 d., sekmadienis

Savaitgaliai su Vyshnia. ir Kristale.

Sveiki visi, sekmadieniautojai! ^^

Štai ir antroji šio rudens savaitgalinė tema!

Kaip ir buvo minėta, savaitgalinės temos Forbiečių būryje vyksta kiekvieną savaitgalį, tačiau blogą pasiekia tik kas antra tema. :)

Šią savaitę, savo mielosioms Forbietėms, davėme gana malonią užduotį - apsirengti patogiausius drabužius ir praleisti vieną iš rudens vakarų taip, kaip joms jaukiausia ir mieliausia širdžiai. Atnaujintas blog'o dizainas, manau, taip pat prisideda prie šios savaitgalinės temos :))

Žvilgtelėkite į temos pristatymą:


Na, o perskaičius pristatymą, dabar lieka mūsų klubiečių deriniai. Situacijų buvo visokių, vienoms patinka ramiai, atsipučiant nuo kasdienių rūpesčiu tiesiog pamiršti viską ir pasinerti į knygų pasaulį, kitoms nėra malonesnio dalyko, nei krepšinio žiūrėjimas, taip pat didelė dalis mūsų merginų mėgsta ramiai praleisti laiką su savo augintiniais ir draugais.

Kviečiu apžvelgti derinius:



Linkiu visoms Forbietėms bei blogo skaitytojoms gražios artėjančios savaitės pradžios ir kantrybės šįvakarą žiūrinčioms krepšinį :))

PS: Taip pat turiu prašymą aplankyti mano FTV podiumą. Mano profilyje atsidursite paspaudusios ČIA. Dėkoju už palaikymą ^^

6 komentarai:

  1. Nuotraukose radau net du Ketty :D
    Nuotraukos labai gražios kaip visada :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražios, bei šiltos nuotraukytės :) pasistengiai Vyshnut ! ♥

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabios nuotraukos :) Ir be galo pasakiškos lelytės jose <3 Puikiai padirbėta :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Hey! Again Laura, very beautiful the photoshop! It's incredibly! I'm sorry for you country, it's ironic, because I'm From Spain XD so, don't worry our countries are on the podium together :) one kiss girls! And congratulations to for Lituania :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. You shouldn't feel sorry, maybe better way to say "sorry" is to congratulate us with silver medals:)) We are proud of that. Congrats to your basketball team, some of them are really great players.
      Thank you for nice words about my photoshoping skills :D

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.