2016 m. vasario 24 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (57)

Sveiki, visi!

Dak0ta ir Marusia konkurse "Rožinis švelnumas"
Kaip gyvuojat? Kaip nuotaikos? Žiauriai mėmiška kalbėti apie orą, tačiau negalėjau atsistebėti, kai šiandien įlipant į autobusą plieskė saulė, o iš jo išlipant už 5 stotelių jau snigo ir atrodė nupūs :D Tikiuosi jūsų ramybės tokie ir rimtesni drastiškumai netrikdo :D

Šiandienos "Panorama" turi labai mažai naujienų, tad nusiteikite dar ne vienam tokiam papilstymui iš tuščio į kiaurą :)))

Konkursas

Taigi pasibaigė dar vienas konkursas ir smagu matyti, jog forbės jame kuo puikiausiai pasirodė ^^ Šiuo kartu pirmąją vietą užsitarnavo Marusia, o mažesniuosius prizus pelnė Dak0ta, .Melany. su man itin itin itin patikusiu darbeliu ir Mila :)

Žinoma, be palaikiusių ir balsavusių merginų tokiais rezultatais nesidžiaugtumėme, tad labai dėkojame kiekvienai vertinusiai ;)

.Melan. ir Michael bei Mila9 konkurse "Rožinis švelnumas"
Forbių šventės

Turime ir dar dvi progas pasidžiaugti bei pasididžiuoti savo klubo merginomis.

Visų pirma - Kruela Devil pelnė auksinę paprasto podiumo statulėlę! ^^

Nors sunkumų iškilo pačių įvairiausių ir tikrai skaudžių, tačiau džiaugiamės, jog palaikymas mūsų mielai, nors ekscentriškai damai išliko iki galo :) Ačiū visoms balsavusioms!

Ir labai kviečiame toliau palaikyti ją siekiant kitų trofėjų ;)

Et, kiek daug vis dėlto reikia turėti draugų ir gerbėjų, kiek daug sutikti geranoriškų žmonių savo kelyje, kad šiame žaidime ko nors pasiektum... Po to ima ir pritrūksta žodžių bei išsireiškimų kiekvienam atsidėkoti.. Tad tikiuosi atleisit už tokį neoriginalų dėkojimų visiems iš eilės :D

Šventiškai nusiteikusi Kamelija ^^
Tarp visų klubo sūkurių ir įdomybių praėjusią savaitę spėjome atšvęsti ir panelės Kamelija44 Gimtadienį ^^ Vėlyvi sveikinimai visada yra labai smagūs ir pratęsią šventę, tad drąsiai kviečiame užsukti pas ją į profilį ir palinkėti dar ko gražaus ;) O Vyshniukas dar nori įteikti žavią nuotraukytę prisiminimui ;D


Žaidimo reikalai

Išties kiek sukome galvą kaip gi šį įrašą labiau prailginti, kad nebūtų toks biednas, tai nusprendėme pasidalinti paskutine MasmyroMafijos žinute forume, net jei ji nei labai įdomu, jei labai jaudinanti ar apskritai kuo svarbi :)


Savo nepasitenkinimą vaikščiojimu per skirtingas parduotuves jau išreiškiau kai tik buvo atnaujinta jų išvaizda. Tačiau kiek ramiau paaiškėjus, kad tų rodyklių neveikimas nėra mano kompo bėda, o tiesiog "genialus" kūrėjų sprendimas.

Tai, jog parduotuvių pavadinimai liks angliški, kiek trikdo. Neslėpsiu, jog esu didelė patriotė ir lietuvių kalbos mylėtoja, tad toks sprendimas kiek žeidžia šiuos tautinius jausmus... Ką gi, jau kuris laikas kūrėjai į savo sąskaitą minusiukus ir terenka iš manęs :/

Na, o pabaigai kviečiu sudalyvauti netikėtai užgimusioje apklausoje :D Kaip visada, joje galite pasirinkti kelis atsakymo variantus ;)

Labai susidomėjome užsieniečių motyvais lankytis šiame blog'e, tad tikimės, jog niekieno patriotiškumo neįžeisime angliška apklausa :D Jup... žinau, pati ką tik piktinausi, bet tai puikus pavyzdys kaip veikia karma :D

Malonaus visiems likusio vakaro ;)

8 komentarai:

  1. Sveiki, atsiprašau už tokį čia gal netinkamą klausimą (tiesiog nežinau kaip viskas vyksta pas kitas paneles), kodėl man po pietų ir iki dabar, kai noriu prisijungti - nuolat išmeta anglišką versiją? Draugų žaidime neturiu, todėl ir nežinau kaip pas kitas, nes niekas negali man pasakyti :) Prašau, padėkit :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, tokiu metu kaip tu parašei vakar jau nebandžiau patekti į žaidimą, bet viskas buvo kaip ir gerai... Šiandien taip pat viskas gerai, tad net nežinau ką ir patarti.
      Kartais man taip per mobilų internetą jungiantis nutinka ir neįleidžia nors tu ką... Tad nesu iki galo perpratusi kada taip nutinka ir kodėl, tokiais atvejais tiesiog palaukiu, kol prisėsiu prie kompo ir prisijungiu normaliai.

      Panaikinti
    2. Kai taip nutinka telefone, reikia išvalyti naršymo istoriją. :)

      Panaikinti
    3. Ai, o man atrodo, kai taip nutinka telefone reiškia jis liepia pailsėti nuo žaidimo :D Po kiek laiko vis tiek vėl veikia :))

      Tačiau dėkui už patarimą. Visada taip smagu matyti, jog skaitote ne tik įrašus, bet ir jų komentarus :D Nebežinau kiek kartų jau tai sakiau, bet tikrai... ;)

      Panaikinti
  2. Sveiki.
    Aš manau,kad jūsų klubo narė Vyshnia taip pat turėtų būti viceprezidentė,ji juk blogo rašytoja!
    Visos blogo rašytojos turėtų būti vicės. Čia mano nuomonė. Tenorėjau ją išreikšti. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkojame už nuomonę, tačiau, manau, jog vicės titulas tik priduoda papildomų pareigų, o mes jų turime ir taip pakankamai ;) O jei netvarkai "viciškų" reikalų, tai kam tada tas titulas? Tik kitaip nuspalvintas panelės vardas bendrame klubo narių sąraše ir tiek :))

      Panaikinti
  3. Per kur Jūs padarėte tuos savo, kaip ir parašus po tekstais? Na, tas nuotraukėles su vardais, pvz.Lunalight,Liamba ir t.t.?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš rašiau ranka, skanavau ir tada tryniau foną photoshop'u. Kiti vardai daryti tiesiog per paint.net :) Manau.

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.