2016 m. vasario 14 d., sekmadienis

Konkursas "Džinsai"

Gerą dieną, mielosios,

Valentinas mums planų nesumaišys ir sekmadienį, kaip įprasta, skiriame įrašui apie besibaigiantį konkursą pazintys.draugas.lt platformoje. Šįkart tai konkursas "Džinsai".

Konkurso tema labai atpalaiduojanti ir niekuo neįpareigojanti. Manau, bet kurios panelės galerijoje (na, jei apskritai rūpinatės savo galerija) galima rasti ne vieną derinį su šiuo patogiu, universaliu rūbu.

Tad ir visame konkurse atmosfera atsipalaidavusi. Daugelis derinių atskleidžia individualius panelių stilius, kokie jie yra iš tiesų, neįsprausti nė į jokius menkiausius rėmus.

Ir tai mane šiame konkurse žavi.

Tad kviečiame vertinti ir palaikyti forbių derinius ^^

Marusia
http://pazintys.draugas.lt/foto/konkursai/nuotrauka.cfm?id=78230&rusiavimas=3





Šiuo kartu tik tiek.

Gražios ir mielos širdelėms Valentino dienos ;) 

Kaip ir pernai, labai linkiu šia proga palepinti save, jei jau nėra šalia mylimojo, kurį būtų galima lepinti :D Sekmadienis net dviguba proga pasidžiaugti kuo nors maloniu ir nuotaikingu ;)

6 komentarai:

  1. Hey, jau kurį laiką matau jūsų tokiu būdu koreguojamas nuotraukėles, kai fonas yra taip įdomiai užblur'inamas: lyg kokiais rutuliais - apskritimėliais nusėtas... Na, suprantate, apie ką aš.. (kaip kad, pvz., foto įraše "Su gimimo diena, Kittie" :) ). Labiausiai patinkantis dalykas, jog pablankintas 2-asis planas labiau išryškina 1-ąjį planą - pozuojančią personą visu grožiu! =)
    Todėl noriu pasiteirauti, kokiu būdu "pagaminate" tokį background'ą? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va toji foto, galutinai pastūmėjusi mane pagaliau užduotį šį seniai kilusį klausimą. :D

      https://4.bp.blogspot.com/-u5NiANkTxrs/VrSYPZ_mXWI/AAAAAAAANiE/asH0OR-Kncg/s400/fssssssssssss.png

      Panaikinti
    2. Tokį foną darau per paint.net programėlę, average blur susirask prie blurų, ten bus tas ;D tik aš papildymą parsisiuntus jau seniai, tai man daugiau efekčiukų. O šoniukus sulieju su fade edge, irgi iš priedų :) Ačiū už komplimentą :D

      Panaikinti
    3. O per kur siunteisi papildymą?

      Panaikinti
  2. Sveika. Ar tiesa, kad trap jūsų,tų "elitinių klubų" (forbes, morina,, sati ir t.t.) vyksta kerštavimai? Nes viena panelė šitaip atsiliepė apie morina ir ko klubą. Ar tas pats vyksta tarp jūsų? Ar čia taip įprasta?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nelabai suprantu ką turi omenyje, tačiau kad tarp mūsų ir morinų meilė neliepsnoja, manau, akivaizdu :) Nors nei tų, nei tų "elitinėmis" nevadinčiau ;)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.