2016 m. vasario 9 d., antradienis

Užgavėnės 2016

Gerą dieną,

šiandien (teoriškai) turėtumėm švęsti Užgavėnes - žiemos išvarymo šventę. 

Nežinau kaip jūsų aplinkoje, tačiau savojoje jau labai seniai šią dieną nesu mačiusi nė vieno persirengėlio žyduko :/ Ir dažnai mane tai liūdina, dažnai pasiilgstu tos nerūpestingos vaikystės, kai su geriausiomis draugėmis paišėme veidus ir ėjome per kaimą rinkdamos skanumynus ^^ O kiek vėliau lydėjome mano mažąsias seses (pačios juk buvome per didelės ir per kietos tokioms nesąmonėms) ir vis tiek gaudavome dalį saldainių ir kitų skanumynų ^^ O brolis su draugais specialiai savo maršrutą planuodavo taip, kad per mūsų lankomus namus praeitų pirmiau ir gautų geriausius saldainius >.< Maži šikniai...

Šiaip ar taip, labai netikėtai sekmadienio vakarą klubas sulaukė Liepos_ pasiūlymo parengti įrašą blog'e, nes lankydama paneles matė labai daug gražių derinių su arkliukais. O pastaruoju metu jaučiame pareigą apginti šio naujo aksesuaro-sijono garbę ir orumą! :))

Tad taip jau sutapo, jog per du vakarus nespėjau apeiti, surinkti ir apipavidalinti visų derinių, tad sėkmingo sutapimo dėka, Liepos pusiau tinkanti šia proga tema, skelbiama šiandien - lietuviškų Užgavėnių dieną :))

Kviečiu visus susidomėjusius susipažinti su Liepos sugalvota tema ir klubo derinių galerija ^^


Smagios ir lengvai pasiutusios visiems dienos ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.