2016 m. vasario 28 d., sekmadienis

Konkursas "Tatuiruotė"

Jums rašo - Lunalight

Gerą vakarą, brangenybės,

tikiuosi turėjote pašėlusiai smagų savaitgalį :) Su ta pačia pašėlusia nuotaika kviečiame pasižvalgyti po konkurso "Tatuiruotė" galeriją. Kartą Forbes club yra sulaukę labai keisto kaltinimo, jog į savo gretas priima tik tatuiruotas gotes, tad šis konkursas turėtų būti užverstas forbėmis :D

Tačiau kadangi tai tik eilinis gandas apie mus, konkurso galerijoje tik puikiai pažįstami vardai :) Vienintelis mūsų nusikaltimas, jog dalis mūsų merginų dar senojoje versijoje buvo tarp pirmųjų numarginusių savo lėlių kūnus rašalu ir atlaikiusių kaltinimus satanizmu, nekrikščioniškumu, dėmesio stoka, beskonybe ir t.t. Kol įrodėme, jog tatuiruoti žmonės ne tik yra draugiški, malonūs ar retkarčiais blogos nuotaikos kaip visi kiti, bet gali ir sėkmingai užkariauti podiumus bei įkvėpti kitus išdrįsti

Grįžtant prie konkurso, buvau ir susižavėjusi, ir sunerimusi kiek daug jame puikių derinių, kiek daug puikiai apipavidalintų ir netikėtai pateiktų darbų. Tokiais atvejais visada kiek liūdna, kai itin originalūs ir labiau nei kiti verti apdovanojimo deriniai lieka už borto. O dabar prizų vertų derinių gerokai daugiau nei 10, tad... nežinau, ar ryšiuosi antradienį kišti nosį į nugalėtojų galeriją :))

Šiaip ar taip, kviečiame įvertinti kiek forbių derinių atitinka anksčiau įvardytus kriterijus ir juos palaikyti aukščiausiais įvertinimais ;)

















Tiek iš mūsų šiam kartui :) Gero likusio sekmadienio vakaro ;)

4 komentarai:

  1. Niu ką užsukau apžiūrėti Forbių darbelių:)
    Visi jie nuostabūs.
    Tačiau šįkart mane labiausiai nustebino Kittie darbelis.
    Jis T O B U L A S❤
    Šauniai padirbėjai mieloji:)
    Na ką manau baigiu savo apžvalgą.
    Sėkmės konkurse mielosios!
    Užimkit kuo daugiau prizinių vietelių.
    Jūs to vertos��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip smagu, jog bent kas mano, jog yra ir vertų prizinių vietų forbių, ne tik forbių prizinių vietų grobikių :D Dėkui labai, Jaguare :) Būtinai perduosiu Kittie, jog užeitų pasiskaityti tavo komentaro ;)

      Panaikinti
  2. Kittie nuotrauka žiauriai gražiai padaryta :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nesitikėjau šitiek dėmesio, nejauku net :D ačiū labai!

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.