2016 m. vasario 6 d., šeštadienis

Pirmadienio dovana

Sveiki, 

kaip žinia, pirmadienį turime sulaukti kažin kokios paslaptingos dovanos nuo kūrėjų už praėjusios savaitės žaidimo sutrikimus. 

Vakarykščiame panelės Petryliuke sužadėtuvių vakarėlyje ši tema taip pat buvo paliesta. Teko skilti į dvi grupes - manančių, jog vėl gausime kažkiek kažkurių akmenėlių ir tuo abejojančių, nes mūsų administratorės tekstas tarsi užsimena apie kažkokį kitą apdovanojimą. Na, greičiausiai drabužį ^^

Šiandien sulaukiau Liambos žinutės, jog lenkiškos žaidimo versijos administracija buvo konkretesnė už mūsiškę ir tiesiogiai paminėjo mały przedmiot do garderoby. Visa ta žinutė išversta su google vertėju skamba labai juokingai, tačiau esu visiškai tikra, jog šiuos kelius žodelius galima užtikrintai versti į mažas daiktas drabužinei. :) 

Visą tekstą galite rasti Arena Mody i Imperium Stylu facebook puslapyje.

Na, o mes tikimės, jog tas mažas daiktas mažių mažiausiai bus suknelė :D Kol užkalbinėju jums dantis, Liamba intensyviai bando ieškoti ko nors naujo, bet kol kas pavyko tik iš naujo atrasti seną maudymosi kostiumėlio apačią :D Vieningai sutarėme, kad tikimės sulaukti dovanų ko nors įspūdingesnio nei nauji triūsikai ^^ 

Tad kol kas paieškos nesėkmingos, bet gal dar papildysime šį įrašą vėliau, jei pavyks ką atrasti :) 


O čia šiaip sau, kad įrašas nebūtų be paveiksliukų ir neliūdėtų :D

Smagaus visoms savaitgalio!

3 komentarai:

  1. https://3.bp.blogspot.com/-8TEeqRv9k6o/VreLT0NAOMI/AAAAAAAAAqs/XciRBylGAlk/s1600/1214_2016_02_07_13_38_38.png
    turbut gausime se suknele

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ši suknelė iš ką tik buvusio Venecijos karnavalo žaidimo, tad labai tikiuosi, jog ne :))

      Panaikinti
  2. Ką gi, ką tik gavom tą "mažą dovanėlę" tai paprasčiausios kepurės kelių spalvų. Pasityčiojimas iš mūsų štai tokias dovanas dovanoti. Absurdas!!! Pykstu labai!!! Dar tos kepurės su kažkokiais ragais baisu!!!! PASITYČIOJIMAS!!!

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.