2015 m. lapkričio 25 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (44)

Labuką, visi!

Šioji Forbių savaitės "Panorama" pilnesnė įspūdžių, nei praeitoji, tad žiūrim ką turim :)

Konkursas

.Melany. derinys konkurse "Helovino vakarėlis"
Antradienį pasibaigė labai įspūdingas konkursas "Helovino vakarėlis". Iš dalies toks sugrąžinimas prie seniai praėjusių įvykių duoda šiems konkursams tam tikro nostalgiško (negaliu patikėti savo klaidų tikrintoju - žodį "nostalgiškas" jis siūlo taisyti į "staliniškas"... kvailas daiktas) šarmo :)

Kai pirmą kartą atėjau pažiūrėti galutinės galerijos likau sužavėta daugybės derinių, tarp jų panelių Vervain, ...kira..., Natti, DragonFly ir daugybės kitų ^^

Itin malonu buvo šūktelėti iš susižavėjimo, kai vienas tų fantastinių derinių pasirodė priklausantis mūsų Melany ^^ Tikrai nepaprastai malonus jausmas :) Ir mano valia ji konkurse būtų užėmusi pirmą vietą, na, bet džiugu, kad pateko ir tarp 10-ties geriausių.

Po kelių neitin sėkmingų savaičių smagu, kad tarp nugalėtojų turėjome iš viso tris forbes. Be .Melany. apdovanojimus gavo ir panelės Dak0ta bei Lunalight.(Na, tiksliau dar negavome, bet tikiuosi greitu metu sulauksime :/ ).

Šia proga norisi labai ypatingai asmeniškai padėkoti ^^ Jau buvau beprarandanti pasitikėjimą savimi :) Galite būti tikros, kad visi konkursuose laimėti smaragdai taupomi vestuvėms, kad žaidime pasirodžius šiai funkcijai blog'e kuo greičiausiai ir efektyviausiai galėtume dalintis jų organizavimo ypatumais ^^
Dak0ta, Luna ir Sirijus
Klubo šventės

Šią savaitę labai smagiai ir garsiai (bent jau tarp klubo sienų) minėjome .Austės. gimtadienį :) Ta proga pokalbių kambarys išties gerokai pagyvėjo ^^ Labai tikimės, kad tos dienos palinkėjimai jau pradėjo pildytis, Austuk ;)

Taip pat mūsų klubo galva iškovojo auksinį paprasto podiumo trofėjų!


Be to, labai netikėtai ir nepastebėtai Forbela laimėjo ir būsto podiumo sidabrinį trofėjų :)) Kad Forbela ėmėsi trečią kartą (!) siekti podiumo trofėjų, daugelis greičiausiai pastebėjote, tačiau kad tai reiškė ir artėjimą prie būsto trofėjų - mažai kas klube tesusigaudė, iki kol Austė nepaskelbė džiugios žinios :D

Net neabejoju, kad mūsų blog'o skaitytojos sudaro nemažą dalį Forbelos palaikymo komandos, tad - dėkojam viso klubo vardu! Mums visada nepaprastai malonus tas pasididžiavimo jausmas, kai šeimos narys gauna visos MA masto įvertinimą ^^

Neužmirškite Forbelos ir ateinančią savaitę ;) Nuorodą į jos profilį nuo šiol rasite dešiniajame blog'o meniu šalia Liambos, kurią taip pat tikimės ir toliau palaikysite siekiant FTV podiumo tą likusią savaitėlę iki gruodžio 1-mos ^^

Žaidimo naujienos

Šią savaitę baigėsi laikas skirtas apsipirkinėjimui tiek merginų, tiek sužadėtinių žiemos kolekcijose "Pozuok stilingai". Tuo tarpu daugelis turbūt jau ir pamiršome, kad prasidėjo "Ugnies žaidynių: baltasis sostas" žaidimas. Kai pagalvoji, tai šio labirinto tipo žaidimo kasdienis progresas toks menkas, kad žaidėjos, kurioms kas nors jame patinka, trokštamus prizus susirenka safyrų pagalba jau pirmą dieną. Nėra visiškai jokio reikšmingo progreso einant akcijos laikui... Nebent paskutinį labirintą verta pasilikti ir per jį eiti su nemokamai kasdien gaunamomis strėlėmis. Tokiu būdų visas žaidimo tipas išaiškėja esantis gana... nuobodus. Nors neabejoju, kūrėjams labai pelningas.

Taip pat žaidime atsirado laikina laimingųjų kortų kaladė. Prisimenant ankstesnias laimingųjų kortų akcijas - vienai pasibaigus seka kita, tad... šiuo klausimu staigmenų dar turbūt sulauksime ^^

Žaidime spėjome apturėti ir kelis atnaujinimus. Visų pirma grįžo gerokai atnaujintos dienos užduotys. Dabar kasdien galime vykdyti vis tas pačias užduotis ir gauti vis tą patį gana dosnų apdovanojimą. Luną tas kasdienis supermonelių ieškojimas jau kiek erzina, tačiau 13 000 dolerių rimtas reikalas.

Daugelis spėjo pastebėti, kad panelių atlygiai už atliktas užduotis nėra vienodi. Tiesą pasakius paaiškėjo, kad net  užduočių skaičius nėra vienodas. Viskas priklauso nuo panelės lygio. Ką jau žinome apie gaunamus atlygius skirtinguose lygiuose:
10-11 lygio užduotys

1-10 lygiai - 1000 dol.;
11-15 lygiai - 2000 dol.;
16-20 lygiai - 3000 dol.;
21-25 lygiai - 5000 dol.;
26-30 lygiai - 7000 dol.
31-35 lygiai - 10 000 dol.;
36-40 lygiai - 13 000 dol.;
41-45 lygiai - 16 000 dol.;
nuo 46 lygio - 20 000 dol.

Už šiuos duomenis labai dėkojame mūsų klubo merginoms ir panelei Estrea! 

Labai smagu žinoti, kad turi tokią šaunią ir greitai reaguojančią komandą, kai reikia sulipdyti štai tokią daug žmonių pagalbos reikalaujančią informaciją :)

Labai lauksime ir Jūsų, mieli skaitytojai, komentarų apie atlygius gaunamus čia neminimuose lygiuose ^^

Be to, nepamirškite, kad atlygiai į kitą dieną nepersikelia! Jei tikitės šiandienį atlygį už dienos užduotis atsiimti kitą dieną - nepavyks. Neatsiimtas atlygis pasinaikina atsinaujinus užduotims. 

Kiek vėliau sekė kitas atnaujinimas - "News" ikonėlės pasirodymas. Pastarosios esmės taip ir nesuprantu. Jei kiekvienas naujas žaidimas ir toliau turės savo ikonėles, tada šioji tampa bevertė. Žinoma, laimingosios kortos neturi savo ikonėlės, bet nėra sunku prisiminti ten nueiti esant akcijai... Nežinau. Kam per sunku susigaudyti ar prisiminti visas žaidimo akcijas gal ši ikonėlė ir reikalinga, tačiau man... nelabai.

Džiaugiuosi, kad ji bent jau nesukėlė tiek rūpesčių kiek dienos užduočių įdiegimas į žaidimą. Buvau tarp tų, kurios šio atnaujinimo dėka prarado laimės rato progresą. Iš pradžių laimės rato man apskritai nerodė ir maniau, kad dienos užduotys tiesiog jį pakeitė. Iš pokalbių klube supratau, kad klystu, tačiau galiausiai susitvarkius, kad laimės rato ikonėlė vis dėlto atsirastų Lunos akiratyje, ji tiesiog neveikė. Spaudi spaudi ją, o špygą gauni. Tik kitą dieną ikonėlė teikėsi veikti. Taip dvi dienas sukau žavingus 200-300 dolerių prizus... Tikiuosi, visos, kurios turėjote šią problemą apie ją pranešėte administracijai ir laimės rato progresą atgavote. Kaip ir sužadėtuvių vakarėlio prizus, kurių dalis merginų taip pat negavo ;/

Tiesą pasakius, mane itin stebina tai, kad tokie stambūs atnaujinimai diegiami savaitės pabaigoje. Tai ne pirma situacija, kai prieš savaitgalį įdiegiama naujovė, ji sukelia chaosą ir strigimus žaidime, o tuo tarpu žaidimo administracija, natūralu, kad nedirba... Tikiuosi ši klaida nebebus kartojama ateityje. 

Atradimai

Labai smagu, kad ir šią savaitę galime pasidalinti nauju atradimu MA blog'ų pasaulyje. Šįkart labai kviečiame užsukti į Gravity klubo blog'ą, kuriame Liamba rado įdomų įrašą apie testinėje versijoje atsiradusį naują, paprastą būdą gauti smaragdų. Įrašą rasite paspaudusios ČIA :)

Turiu priminti, kad ne visi atnaujinimai iš testinės versijos greitai pasiekia įprastas žaidimo versijas. Pavyzdžiui, dovanų funkcijos laukiame nuo vasaros, o kažkur kažkada administratorė užsiminė, kad galbūt jos net nesulauksime ir ne viskas kas išbandoma testinėje versijoje pasiekia normalias versijas...

Vis dėlto, pasirodžius šiam įrašui sulaukėme panelės Estrea papildymo apie šią funkciją:


Taigi telieka laukti ir žiūrėti kas bus su lietuviška versija :)

Forumo naujienos 

Šią savaitę iš KasmyroMafijos forume tiksliai sužinojome tik vieną dalyką - galbūt artimiausiomis dienomis pagaliau gausime MA 3-ojo gimtadienio dovaną - šukuoseną :D Būtų pats laikas ^^

Kiti pokalbiai su administratore iš forumo:



Apklausa

Praeitos savaitės apklausoje teiravausi, ar dar nepavargote nuo nuolatinių, didelių investicijų reikalaujančių žaidimų ir akcijų "Mados arenoje" :) Lunai vienu metu jos tikrai buvo labai atsibodusios. Tačiau dabar išmokau atskirti, kas man gražu ir įdomu, nuo šlamšto į kurį galima nekreipti dėmesio. Nepameskite galvos besidžiaugdamos naujienomis žaidime - ne visada verta investuoti čia tikrus pinigus, kad gautumėte visut visus galimus prizus žaidime ;)


Kitos žinios

Po ilgo laiko užsukusi į anglišką versiją, radau žinutę, jog jos žaidėjoms vėl siūloma galimybė persikelti daiktus iš senosios versijos į "Mados areną" ir taip panaikinti senąją lėlę:


Primenu, kad lietuviškosios versijos žaidėjos šią galimybę turėjo beveik prieš metus - 2014 gruodį :)

Kita žinia kiek į šoną - kas domėjotės ir žinote, kas ne, tačiau šį savaitgalį Los Andžele vyko "Amerikos muzikos apdovanojimai 2015". Ceremonijos metu Celine Dion atliko Edith Piaf dainą "Hymne a l'Amour" - šis pasirodymas skirtas pagerbti Paryžiuje įvykdyto teroristinio išpuolio aukas.

Pati dar neturėjau galimybės pažiūrėti kaip daina skambėjo, tačiau iš apžvalgų panašu, kad tikrai apsiverksiu. Labai mėgstu Edith, o Celine tikrai turi nuostabų balsą, tad  "Hymne a l'Amour" turėjo skambėti nuostabiai. Tačiau viso šito esmė ta, kad MA žaidėjoms turėtų suvirpti širdelę ir Celine pasirinkta suknelė šiam pasirodymui:


Jei vis dar svarstote, kur jums ši suknia matyta, siūliau prisiminti spalį MA buvusį žaidimą "Mados savaitės" ^^

"Elie Saab" mados namų suknelė :)
Kalbant apie realaus pasaulio ir MA ryšius, turiu stiprų įtarimą, kad Vilniaus dailės akademijoje, prie Šv. Onos bažnyčios, koridoriuje pakeliui į valgyklą iškabintoje fotografijų parodoje užfiksuotas "Degančio žmogaus" festivalis. Niekur neradau jokios lentelės ar platesnės inofacijos kas ir kaip, tačiau bendras vaizdas tikrai toks... Visi tie keisti kostiumai, transportai, bekraštės dykumos kraštovaizdis, miližiniškos skulptūros, kai kurios net išties degančios! :)

Žodžiu, buvo visai smagu tai pamatyti ir išrišti tą parodą susiejant su MA dėka gautomis "žiniomis" :D

Tad štai kaip atrodė praėjusi savaitė MA Forbių klubo ir Lunos akimis :)

Iki kitų susitikimų ;)




P.S. Kai ką ir vėl išsisaugojau beklaidžiodama ir bebalsuodama po įvairių panelių profilius. Man tikrai labai patinka panelės su kietu humoro jausmu, o jei tai išties vaikinas - ką gi... profilio nuotrauka vis tiek rodo gerą humoro jausmą :D



20 komentarų:

  1. Noriu paklausti dėl vestuvių. Kažkur buvau nugirdusi, kad kai jos atsiras, sužadėtuvių rengti nebegalės. Ar tai teisinga informacija? Be to, nėra jokių apytikslių žinių, kada jos tūrėtų pasirodyti? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mąstant logiškai, kaip tos panelės, kurios dar nebus susižadėjusios, o tik turės vaikiną, galės "peršokti" iš karto į vestuvių užduotis, neperėjus sužadėtuvių užduočių? Rodos, tai iš piršto laužtos kalbos, nes nieko tiksliai iš administracijos/žaidimo kūrėjų komandos nėra žinoma.
      Yra manoma, kad vestuvės turi pasirodyti šią žiemą :)

      Panaikinti
  2. Esu labai pasipiktinusi del vieno dalyko. Zinute apie anketos perkelima buvo parasyta vakar forume, prisipirkau safu, kad persikelt galeciau. Ir se tau! Spyga taukuota! Nera jokios funkcijos. NERA! As pasipiktinusi rasiau adminams, ir sake, kad si funkcija ale "Nera aktyvi"
    Vejams pinigus isleidau...
    Admines zinute forume, apie ta funkcija:
    http://www.part.lt/img/235e307bec66c16365448b524e0bf24b572.png

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Niekas nekaltas, anonime, o tik tu pati, kad skaitant tokius svarbius dalykus dar ir sugebi varnas pro langą pašaudyti ^^

      Panaikinti
    2. O aš kiek kitaip supratau šitą žinutę, Liambukai.

      Nemačiau pranešimo, kad ir lietuviškoje versijoje vėl galima persikelti daiktus iš SP į MA. Bet apie tai akivaizdžiai paskelbta forume, tad jei anonimas prisipirko deimantų (ne safyrų) senojoje versijoje, tikėdamasi juos persikelti į MA (gaunasi kiek geresnis kursas kiek pamenu, nors tingu skaičiuoti), tada suprantama, kad žmogus pyksta ir negali čia būti jokių "neaktyvumų".

      Siūlyčiau administracijai priminti, kad patys paskelbė, jog funkcija atnaujinama ir paklausti, kada ji bus aktyvi, jei dabar nėra aktyvi. Galbūt ir jie kažką ne taip suprato tavo žinutėje, Anonime, kaip ir Liamba.

      Arba aš kažką ne taip suprantu ^^

      Panaikinti
  3. Gal jau kažką sužinojot apie tą persikėlimą? Gal bus galimybė ir vėl merginoms iš SP persikelti? Nes to ankščiau nepadariau, o dabar labai norėčiau :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atleiskite, tačiau nelabai domėjomės. Liamba sakė jokios naujos žinutės apie tai forume neradusi, tad galbūt lietuviškai versijai ir neplanuojama atnaujinti šios funkcijos. Nesunku numanyti, kad tai gana sudėtingas procesas, o mūsų žaidėjų yra tikrai labai mažai ir dėl kelių būtų jiems neparanku to imtis.

      Tačiau šiaip dar kartą patariu rašyti tiesiai administracijai šiuo klausimu per atsiliepimus, ar žaidimo forume.

      Panaikinti
    2. Cia Liambai, tegu geriau paiesko :) Ji yra forumo skiltyje "Superpaneles" Pagalba ;)
      http://forumas.draugas.lt/messageview.cfm?title=anketu-perkelimas-superpaneles-pagalba-superpanele-mados-arena&catid=366&threadid=1172271&enterthread=y

      Panaikinti
    3. Na, kaip matau, jau pačios viską išsiaiškinote - labai šaunu :) Belieka sulaukti oficialaus funkcijos aktyvavimo artimoje ateityje ir viskas bus gerai, niekas neliks nuskriaustas ^^ Toliau žinias šiuo klausimu sekite MA žinučių skiltyje "Naujienos" :)

      Panaikinti
    4. Dėkoju už atsakymą!

      Panaikinti
  4. Sveikos, taigi iskiai matyti Kasmyromafijos perkelimo zinute, rase uzvakar, kad galima persikelti is sp, ir galioja tai iki sausio 5d.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveikos panelės noriu kreiptis į rašytojas.
    Mūsų klubietės kurios pildo blogą sulaukė komentaro, kad jos kopijuoja Forbes įrašus.
    Galite pačios pasižiūrėti.
    Tikiuosi jeigu nesunku parašysite komentare, kad mūsų narės nieko nekopijuoja.
    Taip pat būtų Lovely pink ir Vilmai sulaukti bloge komantarų ką manote apie blog'ą. Jos tikrai labai stengiasi,tačiau šioje srityje yra tik pradžiamokslės tai...
    Būtų šaunu jeigu aplankytumėte ( tik joms nesakykit, kad aš pasiūliau ). Tai bus tikra staigmena sulaukti komantaro nuo JŪSŲ mielosios :)
    Gerų įrašų.
    http://rozineskatytesclubma.blogspot.lt/ ( nuoroda )

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuotrauku koreguoti tai nemoka jos :D srry, kad taip atvirai, bet rimtai :D
      sitos nuotraukos kokybe:
      http://2.bp.blogspot.com/-amgBkAkGb9s/VldEW1MpDiI/AAAAAAAAA0g/_Plqu0yC4hQ/s1188-r/16eccccba4787efc8eef02b3107bb1ca703.jpg

      :DDDDDD
      Reiktu labiau padirbeti :D

      Panaikinti
    2. Čia labai rimta užduotis. Kol kas tik permečiau akimis pirmą įrašą ir aplinką, tačiau turiu pasakyti, kad jau pirmame įraše matau nuo mūsų nukopijuotą informaciją - dar net nepataisytą gaunamų dolerių už dienos užduotis pagal panelės lygį "lentelę". Tai buvo pirmasis mūsų variantas, kol Estrea nepadėjo sudėlioti visų taškų ant i. Ir kai kurios frazės yra skambėjusios mūsų blog'e, o jas tikrai būtų galima išreikšti savaip labiau pasistengus :/ Tad tai truputį apsunkina tavo šiaip labai mielą rūpinimąsi, kad jūsų mergaitės gautų paskatinimą...

      Tačiau greitu laiku pabandysiu apžiūrėti jūsų blog'ą atidžiau ir palikti gražių komentarų... Manau, visur galima įžvelgti ką nors gražaus, jei tik turi noro :) Be to, puikiai žinau, kad visada reikia nuo kažko pradėti ir tik darant galima tobulėti, tad ir paveiksliukų kokybės neverta labai barti ^^

      Panaikinti
    3. Luna, ir tai dar ne viskas ka pastebejai apie jusu 'lentele', pas 'Rozines katytes' bloge, dar yra nukopijuoti 3 paveiksliukai apie NEWS, kiek matosi is nuotrauku ir salia vos besimatancios paneles geltonais drabuziais, kartais ten kopija ne is Alateju blogo? :D

      Panaikinti
    4. Kas čia mano vardu susikūrė? :D Pamaloninta mano pana Mylie :DDD

      Panaikinti
    5. Nu bliamba baigiam ta nesamone.
      Kazkokia pana parase ir uzvire kose, gal geriau rasom komantrus susijusius su irasais nes pamacius sita nesamone zioptelejau :D ir ta Mylie is vis ne is musu klubo rase :D kazkaip keistai cia..
      Visai jau :D :D :D

      Panaikinti
  6. Sveikos. Kadangi vis dar žaidžiu senąją versiją kai ir kasdien prisijungiau, bet pranešimo apie perkėlimą neradau. Arba jis yra tik angliškoje versijoje, arba nežinau. Logiškai pagalvojus, kam administratoriam vargintis kurti naują sistemą, dėl keletos pani :D Jei kažkas naujo ten įvyks, būtinai Jums pranešiu :)
    P.S. Jūsų panoramos tobulos! Taip ir toliau! :)
    -Leana

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Admine sake forume, kad tai paruosta informacija, nes greitu metu bus ta funkcija pas mus.

      Panaikinti
  7. Manau pirma visos turi žaisti tą senają versija, kad ir kokia ji nuiobodi :D Vakar perskaičiau įraša ir prisiminiau , kad pernai reikėjo 10 lvl, kad persikelti reikėtų :( todėl nepersikėliau nieko, dabar esu tik 5 lygio o užduotis pvz laimėk 15 dvikovų neįmanoma 1 laimėjau kažkaip ir tai tikiuosi ją įveiksiu :D

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.