2015 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

Žaidimas "Ugnies žaidynės: baltasis sostas"

Sveiki, blog'o skaitytojai!


Šiandien, kaip ir žadėjome praeitame įraše, mes sugrįžtame su trumpa "Ugnies žaidinių: baltojo sosto" apžvalga ^^

Prieš prasidedant naujam žaidimui, kūrėjai mus intrigavo savo kurtais paveikslėliais nauja žaidimo tematika:

Tikriausiai vos tik pamačius lanką ir strėles (antrame paveiksliuke), daugeliui žaidėjų iš karto kilo asociacijos su populiariuoju filmu "Bado žaidynės". Kaip jau visos puikiai žinome - jos  buvo visiškai teisios. Į Mados areną atkeliavo dar vienas filmo aprangų papildymas (primenu, kad jau turėjome kelias aprangas iš "Bado žaidynių").

 Drabužiai realybėje

Panaršius po interneto platybes, ir man su Vyšnia pavyko surasti visus drabužių atitikmenis realybėje. Taigi, siūlau trumpą kelionę po penkias apygardas, pasižvalgyti, kas ir kur sudėliota :)

Pirmoji apygarda:
Katniss / Jennifer Lawrence
Antroji apygarda:
Effie / Elizabeth Banks
Trečioji apygarda:
Filme su šia suknele pasirodys Jena Malone / Johanna Mason
Ketvirtoji apygarda:
Effie / Elizabeth Banks
Penktoji apygarda:

Perėjus visą žaidimą (ir surinkus visus drabužius!) gaunamas profilio fonas:

Pasirodo, akmeninės merginos, iš profilio fono, aprangą Mados arenoje turėjome ir anksčiau :) Tik šiuo metu niekaip neatgaminu, iš kokio buvusio žaidimo ji...
 
Dar kelios profilio fono detalės ir atitikmenys realybėje:

Žaidimas

Šio, labirinto tipo (nors, pasak KasmyroMafijos - žemėlapio...nė velnio. Labirintas. Ir viskas), žaidimo taisyklės labai aiškios ir paprastos, nereikia pasikliauti jokia logika ar intuicija. Rideni kauliuką ir žygiuoji sau per langelius, tiek to darbo :)

"Ugnies žaidynėse", kaip jau minėjau anksčiau, mūsų laukia penkios apygardos. Patekti į bet kurią iš apygardų galima tik išridenus tam tikrą kauliuko skaičių ir atsistojus ant apygardos (pažymėtos raudonu aukštakulniu). Tam, kad galėtumėte ridenti kauliuką, reikia turėti strėlių atsargų. Pradėjus žaidimą, visos gavome 6 nemokamas strėles. Nuo dabar iki pat žaidimo pabaigos (lapkričio 30 dienos) prisijungus prie Mados arenos, gausime per dieną po vieną nemokamą strėlę.


Sėkmingo visoms žaidimo! ^^

 P.S. Dėkojame Dak0tai už baltosios aprangos kodus :)
P.P.S. Klaipėdiečiai, dalinkitės pirmuoju sniegu. Ir mes norime!

16 komentarų:

  1. Apranga fone iš žaidimo Juoda-balta,jei gerai pamenu tai buvo 3x3 lentelė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip visiskai teisingai, is ten as ir laimejau ta sukuosena :D

      Panaikinti
  2. Nors ši akcija manęs itin nesužavėjo, smagu, kad kūrėjai atsižvelgia į tai kas vyksta populiariojoje medijoje planuodami akcijas. Visai malonu į savo derinius įterpti kokią detalę iš savo mėgstamų veikėjų aprangos. Tiesa, šiuo atveju šiek tiek nusivyliau, nes prieš pat akciją nusipirkau safyrų po ilgo bankroto ir taip knieti kažką gražaus už juos gauti, bet šio žaidimo aprangos tokios mehh, nepasakyčiau kad vertos mėlynų akmenų. Ir pats žaidimo tipas vargu ar turi daug fanių :D
    Įdomus,informatyvus ir kokybiškas įrašas, bet šitam bloge kitokių ir nebūna (žaviuos ir paslapčia pavydžiu!)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui už informatyvų ir kokybišką komentarą, Isabelle :D

      Išties pritariu dėl akcijos rūbų - nieko patraukančio akį, nebent gali tik labai labai nuoširdžios Bado žaidynių fanės siekti viską iš čia laimėti. Na, bet artėja kalėdos, žieminės jaukios kolekcijos (tikiuosi, o ne sportinės kaip pernai), tai tikiu, dar bus progų išleisti įsigytus safyrus ;) Aš taip pat savuosius ateičiai palieku ^^

      Panaikinti
  3. Nors šiom dienom jau su drauge, kaip seniai, dar vasarą.. ;D suplanavusios išvysime paskutiniąją "Bado Žaidynių" dalį, tačiau jau aišku, kad įspūdžiai po filmo - čia nė lašo nesulyginsi su pasirodžiusiu šiuo žaidimu mūsų MA! xd
    Praktiškai - nematau, ko čia išvis eiti.. Rimtai.. Apie būsto 'stuff' jau nekalbu - ten tai išvis nieko nėr.. xDD Fonas irgi nekažką - na... Aišku, taip taip, suprantu aš kuo puikiausiai, kad čia filmo tematika, bla bla bla.. BET neužginčysit manęs, kad, pvz., filmo "Hobitas' magiškasis fonas (http://static.xs-software.com/ladypopular/v3/img/model/backgrounds/48.jpg), ne tik pati, bet ir savo akimis kitų panelių atžvilgiu įsitikinau, kad buvo labaai daug kartų pritaikomas ir neįprastesniems deriniams, būtent, magiškiems, mitiškiems, herojiniems.. na, tos pakraipos išvaizdai jis visada universalus. O šį, praktiškai dvispalvį, foną duetu 'sulietum' tik su Ketnės apranga. Žodžiu, nesiplečiant, tokia mano tvirtutėlė nuomonė. :)
    O dėl rūbų - tai realiai, jei reiktų rinktis, kuo norėčiau papildyti savo garderobą, tai tebūtų puošnus 3-iosios apygardos 'apredas' visom puošniom, elegantiškom, netgi kiek pompastiškom progom, na, ir Efės kailinukai tokie žiemužei artėjant mieli rodos. :) Suknelė prie jų mėlynoji manęs pačiso tai nežavi - bet tai bent jau būtų universalus, lengvai pritaikomas dalykas šventinėm progom - elementariausiai - sužadėtuvių dresskodas. A visa kita tai... Na, jei DAR bent kažką 'pritempt' galima būtų, tai vėlgi Efės 1-osios aprangos tą savotišką įdomią, bet malonios spalvos suknytę tokią. :)
    Jau tokios tematikos kaip Ketnės apranga tai pakako per visas tas pačias karines buvusias temas - apsiginklavus iki ausų jau Claris! xD


    Tiek būtų mano apžvalgos šiuo aspektu šiandieną.

    P.S. Klaipėdoj jau iškrito sniegas mat?? Utopija! Čia, sostinėj, juo net NEKVEPIA. Grynai rudeniškas oras, ir dar toks pagal sąlyginai šiltą temperatūrą, sakytum, kad net ne rudens pabaiga.. :D Tiesiog lietinga, šlapia..
    Negaliu apsispręst - pavydžiu to sniego, ar ne... Kažkaip ne tas, nei tas dabar Clarissai.. :D Atrodo, kad dabar tokia nuotaika, jog vienodai šviečia... xD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sutinku dėl aprangų, Clarisa, man ši akcija toks atokvėpis... Nusipirkau safyrų su nuolaida bet visiškai nekyla ranka jų leisti - nuostabu tiesiog :D Galiausiai nebeliko to begalinio noro iš visų akcijų, būtinai viską surinkti. Jų jau tiesiog per daug - pats nebeatsimeni kas iš ko gauta, tad akcijiniai rūbai nebetenka savo vertės.

      O sniego ir sostinei pirmadienį žada. Na, bet iki to laiko rudeniniai orai dar 5 kartus gali pasikeisti :)

      Panaikinti
    2. Gyvenu Klaipėdoje, jokio sniego nemačiau. Tik lyja pas mus kiekvieną dieną ;)

      Panaikinti
    3. Na, matyt, reikėjo suspėti pamatyti tą sniegą :))

      Panaikinti
  4. Labai įdomu, kaip jūs randat tuos rūbus realybėj, gal pasidalinsit?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Įvedam į google reikiamus raktinius žodžius ir randam... Nors kai kolekcijos iš filmų patogiau eiti į tų film imdb puslapį ir apsižiūrėti ten. Tada į google vesti filmo pavadinimą ir veikėjo vardą, kurio kostiumo paveiksliuko ieškai... Žodžiu. Google.

      Panaikinti
  5. Ta balta apranga iš soliterio ir lygtais su muziką kažkas susieta buvo.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man jūsų blog`as labai patinka -nieko neperdėta ,originalumo užtenka ,jūsų atradimai ,pranešimai netgi nudžiugina :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labas vakarelis :] Ar sunku buvo sukūrti tokį originalu ir puiku blog`ą? Labai pasistengėte viską sukūrti :] Ar patinka jums rašyti blog`e? Ar užima daug laiko? :]
    -B-

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sukurti blog'ą nėra sunku. Sunkiau išlaikyti jį aktyvų ir pateisinti lūkesčius. Todėl be galo esu dėkinga tiek Liambai, tiek Vyshniai, tiek Kittie, kurios labai padėjo šiam blog'ui neužmigti vasaros miegu :)

      Rašyti blog'ui, žinoma, labai smagu, tačiau ir laiko tai užima nemažai. Ypač kai norisi kokybiško ir vizualiai tvarkingų įrašų. Kartais verčiau palaukiame vakaro, kada galėsime paruošti kokybišką medžiagą, nei skubame aplenkti kitų MA blog'ų :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.