2015 m. lapkričio 28 d., šeštadienis

Savaitgaliai su Vyshnia. ir Imusic

Temos pateikimas
Laba vakarą, skaitytojai !

Teeeisingai! Pavadinimas neklysta, šįkart ir visus ateinančius kartus savaitgalines temas pristatysime mudvi:) Nuo šiol Imusic kurs įžanginius temos pristatymus, na, o aš, kaip ir visados prisijungsiu su lėlyčių laužymu.:)

Praėjusį savaitgalį nusprendėme prisijungti prie viso pasaulio gedėjimo dėl teroro išpuolių akto. Kaip jau ko gero visos ir žinote, nuo lapkričio tryliktosios pasaulio nenustoja stebinti teroras, kuris, kaip matoma, nežada trauktis iš mūsų gyvenimo. Nuoširdžiai tikime, kad vis dėlto šis karas jau greit baigsis net neprasidėjęs.

Temos pateikimą rasite dešinėje ->

Noriu priminti, kad išpuoliai vyko ne tik Paryžiuje. Daugelis linkę užsimerki ir nė nemato, kas vyksta aplink, tad mūsų merginos vaizduojamos ne tik Eifelio bokšto fone, jos taip pat vaizduojamos ir Sirijoje, kad pagerbti ne vien nužudytus europiečius, o ir nekaltus Sirijos gyventojus.

Šįkart sulaukėme tikrai rimtų ir puikiai temą atitinkančių derinių, kiekvienas savaip vis įspūdingesnis, kai kurių, nenorint pagadinti vaizdo, nesinorėjo net laužyti, tad štai ir rezultatas :






Na ir viskas, tikiuosi, kad mūsų merginų deriniai Jus sužavėjo lygiai taip pat, kaip ir mane :)

Malonaus vakaro,

1 komentaras:

  1. Sveikutės, įrašas nuostabus, nuotraukytės puikios ir Jūs kaip visada nerealios!

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.