2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Advento kalendorius

Ta ta ta taaaaam!

Greitas ir trumpas įrašas, kuris ryt sulauks atnaujinimo su visais baldais ir smulkiomis detalėmis :))

Kaip daugelis ir tikėjosi, šiais metais mes ir vėl sulauksime kalėdinio advento kalendoriaus. Nuotrauka nėra ryški, tačiau porą dalykų, kaip kalėdinę eglutę ar dovanėles įmatyti galima^^


Vos tik surasime daugiau informacijos apie tai, iškart pasidalinsime su Jumis :)

Gero vakaro,


2015 gruodžio 1 d., antradienis ^^

Prieš kelias minutes panelė Imusic atsiuntė pilną advento kalendoriaus vaizdą (dėkui tau, saule!). Tikimės neužilgo jo sulaukti ir lietuviškoje žaidimo versijoje :))


Kaip matome, kūrėjai šiemet itin dosnūs - mūsų laukia ne tik 31 naujas būsto daiktas, ne tik nauja apranga surinkus juos visus, tačiau ir ypatinga šukuosena. Nesu tikra, ar anksčiau turėjome ir šukuosenas kaip prizą be aprangos :)

Smagaus visoms advento žaidimo laukimo ^^


Na, kad jau visos, tai visos...ir man reikia įkišti savo trigrašį, žinoma, su paveiksliukais^^

Suradau visus būsto baldus ir pabandžiau sudėlioti kambarį...išties labai jauki ir miela svetainė gavosi (nors iš šių baldų lengvai galima kurti dešimtis skirtingų variacijų). Man itin patiko tas minimalizmo pojūtis. Nors, kaip Luna ir minėjo, baldų yra net 31(na, gerai, 29, atėmus grindis ir tapetus), tačiau viskas itin harmoningai dera, spalvos nesipeša tarpusavyje, dominuoja viena spalva - balta. Todėl susidaro švaros, didelės erdvės įspūdis. Įvairios medienos detalės, mezginiai,  gamtos motyvai svetainei suteikia dar daugiau jaukumo ir susieja su gamta, natūralumu. 

Gruodžio 31 dieną, surinkus visus advento kalendoriaus baldus, gausime ypatingą aprangą kartu su išskirtine šukuosena. Nežinau kaip jūs, tačiau aš džiaugiuosi, jog šį kartą gausime puošnesnę aprangą, nei nykštuko kostiumas ^^ Sutikite, kad šį sijoną bei palaidinę pritaikysime deriniuose dažniau, nei nykštuko kepurę ar raudonai baltai dryžuotas kojines :) 

Taip pat dar vienas keistas dalykas, nutikęs su šukuosena, kurią jau tikriausiai spėjo pastebėti akyliausi blog'o skaitytojai :)... taip, šį kartą neturime mėlynos spalvos šukuosenos. Nors ir retai kada naudojame netradicinių spalvų šukuosenas, tačiau prisiminiau žmogų, kurį pametėme kažkur SP platybėse...senesnės žaidėjos tikrai atsimena, turėjom tokią mėlynplaukę lėlę, kuri nepripažindavo kitų plaukų spalvų, tik mėlyną :). Nors...gal ir gerai, kad pametėme, nes čia tikrų tikriausias smūgis į paširdžius jai būtų. Tik įsivaizduokit, kartą metuose gaunama nemokama šukuosena ir tos negali panaudoti...Gaila.


Na, o aš palinkėsiu kantraus langelių vertimo...et, kaip norisi greičiau susirinki tuos baldus ir apstatyti jais savo būstą, ar ne? O kur dar puiki palaidinė su sijonu bei daili šukuosena ^^

9 komentarai:

  1. Hmm, kaip keista dėl tos mėlynos šukuosenos. Estrea minėjo, kad jai rodo dvi žalias, tai gal tik kol kas klaida įsivėlusi.

    O tai ir dabar kiekvieną dieną ištikimai lankau panelę Avalea ir ji kiekvieną dieną ištikimai su mėlyna šukuosena. Tad ir MA turime bent vieną šios plaukų spalvos fanę, kuri labai mielas žmogus, todėl tikrai nenusipelno būti nuskriausta :wonder:

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai yra mėlyna šukuosena ir buvo nuo pat pradžių. ;)

      Panaikinti
    2. Nemanai, kad kiek netaktiška po keturių dienų bandyti mus taip "suvartyti"? Kad dabar mėlyna šukuosena JAU yra, visai suprantama, juk praėjo keturios dienos ir moterys kėlė tą klausimą ne tik žaidime per žinutes, bet ir forume. Tad jei mūsų įrašai turi visas klaidas, kurios būdingos pirmiesiems rašantiems apie naują ne iki galo sutvarkytą funkciją, tai šioje vietoje mūsų neprikirpsi.

      Mėlynos šukuosenos nebuvo mažių mažiausiai pirmas 2-4 valandas pasirodžius Advento kalendoriui ir turime ne vieną to įrodymą, tad prašau negadinti nuotaikos tokiais komentarais :)

      Panaikinti
  2. Esu ziauuuuriai Happy! Sis advento kalendorius - NUO STA BUS!!! Ta sukuosena, drabuziai ir baldai! Siaip, as tikejausi tokios pat nesamones kaip ir praeitais metais, reikejo snaiges rinkti ir gavom kvaila apranga, niekad jos nepanaudojau... O sie rubai! Jie tobuli! As nekantrauji viska surinkt! Tik, keista tai, kad cia reikia rinkti daiktus iki naujuju metu, o ne iki kaledu. Nes siaip advento kalendoriu visada pagal tradicijas buna iki kaledu :D Na cia nesvarbu, svarbu, kad verta laukti! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Deja, praeitais metais buvo baldai, o snaiges buvo uzpraeitam :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Viskas TIESIOG SUPER!!! Savo nuomonę apie šią akciją parašiau gana išsamokai forumo "Akcijose", tad jau nebelinkus aš antrąkart plėstis. :) Apibendrinat - kuo TUOLIAU, tuo Advento kalendoriai - TIK GERIAU!!! <3

    AtsakytiPanaikinti
  5. Smagu kad kurejai si kart pasistenge del advento kalendoriaus, tik ko vis dar pasigendu-tai fono-kaledisko, jaukaus, tokio dar neesame gave nei vienais metais per sventes, labai tikiuosi siemet :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sutinku - fonas tikrai būtų smagu :) Pernai turėjome tą plytų sieną Naujųjų metų žaidime, bet ne iki galo įkvepiantis jis buvo :)

      Panaikinti
    2. Aš irgi pritarčiau dėl kokio šviesaus, balto su jaukiom šviesiom šiltom spalvom Kalėdiško ar bent taip tiesiog žiemiško fono mūsų profilyje.. :) Kad kažkas būtų tokios nuotaikos, kaip kad pvz. šio Advento kalendoriaus gaunamo būsto atmosfera.. ( 3 <3

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.