2015 m. lapkričio 18 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (43)

Sveiki, visi užsukę,

ši savaitė nebuvo labai nusisekusi, tad su "Panorama" neturėčiau ilgai kankinti :)

Atradimai

Vakar pastebėjau gerokai paaugusį mūsų blog'o sekėjų skaičių. Ta proga nusprendžiau patikrinti kas per žmogiukai mus seka ir jų dėka atradau Runway blog'ą. Kam neveikia nuoroda esanti ant pavadinimo, jį rasite šiuo adresu: http://runway-catherine.blogspot.lt/

Nesu tikra, kuri žaidimo panelė jį rašo, tačiau esmė tame, kad čia rasite kelias pamokėles kaip koreguoti lėlės pozą paint.net ar photoshop programomis!

Pati šių pamokų dar neišbandžiau, tačiau Liamba patvirtino, kad jos tikrai labai naudingos ir suprantamos, tad kas norite pridėti žavesio savo blog'ams ir konkursiniams deriniams užsukite ;)

Galbūt pagausėjus peržiūrų skaičiui sulauksime ir naujų įrašų, kurie jau kurį laiką yra nutrūkę ^^


Forumo naujienos

Pirmoji žinia iš forumo - gruodį turėsime labai daug įvairių žaidimų. Žinoma, jau ir taip visada turime daug žaidimų ir kolekcijų. Praeitą savaitę viršutiniame meniu degė net keturios ikonėlės nukreipiančios į naujus (arba nebe) dalykus ir net lojalumo kortelės ikonėlė dėl to turėjo būti panaikinta. Juk su keturiomis žaidimo naujienų ikonėlėmis ir darbo laikroduku, viršutiniame meniu ir taip nelieka vietos... Žodžiu. Tikiuosi bent ką iš šito mano veblenimo supratote :/

Tas "ankstyva kolekcija" apie dabartinę žiemos kolekciją. Merginos svarstė kodėl žiemos kolekcija pateikta lapkričio pirmoje pusėje... 
Taigi, kadangi ši KasmyroMafijos žinutė nėra labai iškalbinga, o tik erzinanti savo užslėptu aš-žinau-ko-jums-nesakysiu, Liamba padarė supėr duper dalyką - peržiūrėjo, kokias akcijas ir kolekcijas esame turėjusios gruodžio mėnesį nuo 2012 metų! Kai pamačiau tai įrašo juodraštyje tikrai norėjau tave išbučiuoti, vaikyti :D




Praėjusių metų "Vakarėlio nuojautą" galite prisiminti ŠIAME įraše :)

Kita žinia iš KasmyroMafijos, kad greičiausiai šiandien sulauksime naujo labirinto ridenant kauliukus tipo žaidimo. Na, tokio koks buvo "Paplūdimio namelis"... Tikiuosi ir šįkart ant visut visų langelių bus galima laimėti dolerių ar smaragdų. O tai žaliųjų atsargos visai vietoje stovi. Nebemylit jūs mūsų forumo konkursuose, tai ir nebesikaupia niekas.


Liamba taip pat surado šios akcijos rūbelių, tad žiūrim ką turim :D

Drabužiai (vienos spalvos, kaip ir įprasta "Žemėlapyje") :
Pirmasis labirintas (First maze)
Ketvirtas labirintas (Fourth maze) - kailiniai turi būti su šia apranga (fur coat must be with this outfit) ^^
Antras labirintas (Second maze)
Trečias labirintas (Third maze) ?? - dar nepatvirtinta :)

Taip pat gausime ir šiek tiek būsto dekoracijų:
Paskutinis labirintas (Last maze)

Pabaigus visą žaidimą, galėsime džiaugtis ir nauju profilio fonu:

Spėjame, kad Labirinto žaidimas turi pasirodyti šiandien po pietų :)

Už "kas-kuriame-labirinte" informaciją dėkojame panelėms Tiko, Marusia ir Dak0ta! :)

Žaidimo naujienos

Pačiame žaidime šią savaitę užsibaigė Bondo dovanos. Pas nemažai panelių matau naujus profilio fonus, tad tikiuosi ir apskritai visos gavote bent po dalį norėtų daiktų ;) Asmeniškai Lunai šio žaidimo pabaiga didelis palengvėjimas - vėl yra su kuo kovoti. O tai visą Bondo laikotarpį nuo pat devynių ryto be šansų buvo energiją išnaudoti.

Na, o pirmadienį sulaukėme sužadėtinių žiemos-rudens kolekcijos "Pozuok stilingai", apie kurią jau rašiau. Tad čia tik paliksiu kiek kitokį paveiksliuką ^^

Tiesa, juk ir merginų žiemos-rudens "Pozuok stilingai" pasirodė jau po praėjusios "Panoramos" paskelbimo :D Jup - šią savaitę kūrėjai davė progų paišlaidauti ir nekaupti dolerių ar smaragdų.

Beje, nežinau kokie atnaujinimai ar pataisymai diegiami žaidime (vis kažkokia smulkmena pranyksta, ar vėl atsiranda), tačiau bent jau vakar (antradienį) buvo 30% akcija safyrams, apie kurią administracijos žinute informuota tik prieš penkias vakaro serverio laiku (vadinasi tik prieš šešias vakaro Lietuvos laiku). Liamba yra paskaičiavusi, kad ši akcija būna lygiai kas dvi savaites pirmadieniais-antradieniais, tad kas safyrus perkate tik per akciją (kaip aš) būkite budrios - galbūt tai taip pat nauja administracijos politika, o galbūt šiaip pasimiršo jiems šįkart laiku paminėti šią akciją.

Apklausa

Praėjusios savaitės apklausa nesusilaukė įprastinio respondentų skaičiaus, tad suprantu, kad tikrai labai nepavyko pateikti tiek ir tokių atsakymų variantų, kiek reikėjo. Tai labai puikiai parodė ir panelės Barsa komentaras, ačiū dar kartą už jį :) Tačiau rezultatai vis dėlto iškalbingi:


Daugelis rinkosi bendravimą su kitomis panelėmis ir man tai be galo smagu. Lygiai kaip ir tai, kad antroje vietoje atsidūrė lėlės perrenginėjimas. Labai tikiuosi, kad merginos spaudusios "kita" labai nesupyko dėl tokio siauro pasirinkimo rato ^^ Dėl naujos apklausos dar nesu apsisprendusi, tad paskelbsiu ją tik po pietų :))

Šiuo kartu tiek. Šiandien dar sugrįšime su gimtadienio sveikinimu mūsų mielai klubietei panelei
Pan-Terra, tad jau dabar galite užsukti pas ją į profilį ir prisidėti prie šio sveikinimo ;D

Imusic sveikinimo su gimtadieniu stilius :D

O greitu metu turėtume sugrįžti ir su labirintų prizų įrašu :)


P.S. Kalėdinė daina per radiją??? - fak no...

P.P.S. Daug komentarų nereikia - smagių dalykų randi balsuodamas su "Atsitiktinė panelė" mygtuku :D Tik atkreipsiu dėmesį, kad šiai panelei dabar 11 metų... galėjo būti ir 10 ir 9, kai rašė savo informaciją... :D


15 komentarų:

  1. Naujas zaidimas pasirodys siandien :)
    http://www.part.lt/img/2388832d2d9fe81bd08eb29cce9d185a590.jpg

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. P.s patvirtinu, jog kiekvienas langelis bus doleriai ir smaragdai :)
      http://www.part.lt/img/1cc420be7d8f4105ec822845267dcd5a317.jpg
      (ten kur tuscias langelis, as jau buvau "uzejusi" :D)


      Visos nuotraukos darytos testineje versijoje :)

      Panaikinti
  2. Runway blogo savininke yra Glitter star klubo nare Catherine ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. jeigu neklystu tai ateinantis zaidimas bus susijes su filmu ''Hunger Games Mockingjay II'' :D ech gaila kad zaidimo tipas tokis lievas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2015/06/the-hunger-games-mockingjay-part-2-poster.jpg

      Panaikinti
  4. stai pirmoji ta raudona apranga realybeje http://filmai.org/uploads/posts/2015-09/1441518916_1459874137_poster.png
    stai cia panasus i fona http://static.obuolys.lt/thumbnails/uploads/photos/2015/06/The_Hunger_Games_Mockingjay_-_Part_2_jpg_148x205_upscale_q85.jpg

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ten kur trečias labirintas, taip neseniai jį perėjau, ten buvo ta auksinė apranga ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. o srėle į dieną kartą gauni?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ohooo. Po to Bondo žaidimo man irgi buvo didžiulis atokvėpis, nes pagaliau nebereikėjo su superbobelkomis kovoti, kuo greičiau ir kuo daugiau energijos išnaudot. Nes tam žaidimui nemažai laiko skirti reikėjo, jei norėjai kažką padoraus laimėti. O tos kolekcijos vos ne viena po kitos jau šiek tiek pradeda nervinti - kada gi galėsiu normaliai smaragdų susitaupyti sužadėtuvių rengimui? Viskas tik ant tų kolekcijų. Juk nieko negaliu padaryti - beveik kiekviena kolekcija man labai patinka :D Dar mažylių lėlių informacijos laukeliuose gali viskooo prisiskaityti. Atrodo, ar išvis pas jas protelio yra? Žinoma, visos kada nors irgi buvom tokiais vaikais, rašydavom nesąmones nuo kurių dabar gėda, tai gal ir natūralu kažkiek.
    Tai va, gal baigsiu savo litanijas/išsipasakojimus :D Tiesiog, kažkaip senai čia komentavau tai norėjosi pasidalinti susikaupusiomis mintimis ;) Ačiū jums už pastangas! Sėkmės.

    AtsakytiPanaikinti
  8. What's wrong of being 10 years old and playing this game?
    I am playing this games since 10 years old and now I'm 12.
    As everyone says this game is for everyone so kids are included too

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oh, it is not about being 10 years old and playing this game! No, no, no, - it's about the fact that this girl wrote that she likes to take a walk with her boyfriend. She can't even write without mistakes, so... Please don't feel hurt, but having a boyfriend at this age sounds really ridiculous :)

      Panaikinti
  9. Užėjau ir išsižiojau kai pamačiau viena iš savo blogo paveiksliukų :) Išties nesitikėjau to ypatingai kai esu laikinai "užmigus" bloge. Išties smagu pradžiuginot dieną ;) Beje jūsų blogas šaunus čia visada gausu naudingos informacijos apie žaidimą :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Awww, kaip miela, kad užsukai, Catherine :) Tai mums buvo vienas malonumas atrasti tavo blog'ą ;) O tai vis kabojo virš Liambos kažin kokia pareiga sukurti pamokėlių kaip dirbti redagavimo programomis, tad iš esmės išgelbėjai ją nuo :)

      Panaikinti
    2. Ak kaip smagu kažkam palengvinau gyvenimą :)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.