2015 m. lapkričio 12 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (42)

Gerą dieną, bičiuliai (ir ne - kaip paaiškėjo, skaito šį blog'ą net tie, kuriems jis itin nepatinka. Kaip taip neturėti gyvenimo?),

Šiandien "Panorama" nebus labai gausi naujienomis, bet ta proga pasistengsiu daugiau laisvės "liežuviui" duoti :D Pasiruoškit :D

Konkursas


Antradienį baigėsi konkursas "Superžvaigždė". Šįkart tarp forbių turėjome dvi nugalėtojas - Milą ir Kittie. Milą matote antroje nuotraukytėje, su milžiniška rožių puokšte rankose, na, o Kittie su Danieliu pirmojoje ^^ Išties buvome didžiai pasipiktinusios, jog Kittie su šiuo darbu liko vos 11-ta ir prizo galėjo negauti. Tačiau, matyt, kažkas neturėjo derinio galerijoje ir taip atsilaisvinusį apdovanojimą gavo Kittie.

Jau kurį laiką norėjau visoms dar kartą priminti - konkursui pateiktas derinys privalo būti jūsų panelės galerijoje. Tai pirmas sakinys konkurso taisyklėse ir daug panelių vis tai pamiršta. Manęs vis neapleidžia jausmas, kad ne per seniausiai dėl to įžeidžiau panelę Rihanną Diamond. Ji buvo pateikusi konkursui kelis nuostabius derinius su visiškai naujai nupieštais rūbais. Ir nors deriniai nuostabūs, žinoma, ji negalėjo pretenduoti į apdovanojimus, nes tokių derinių tiesiog negali būti galerijoje, tad apdovanojimas būtų anuliuotas. Bet jei jai tai užsimiršo, tai mano užuominos apie tai, kad vis tiek nelaimės, turėjo įskaudinti :/ Ech, važiuojam toliau.

Forumo naujienos


Forume per šią savaitę KasmyroMafija išsprendė du panelėms itin rūpėjusius klausimus. Vienas jų, koks priedas gaunamas už Bondo merginos žaidime galimą laimėti automobilį. Na, atsakymą jau matote. Taip pat Liamba sudėjo visas galimas jo spalvas (automobilio spalvą bet kada galima pasikeisti už 3 ar 5 safyrus, šiaip jis pagal seną žaidimo tradiciją dovanojamas rūūūžavas). Nemanot, kad tas žaliasis kiek primena pono Byno mašiniuką? Arba aš tiesiog automobilius matau, kaip vaikinai merginų sukneles - jei vienoda spalva, vienodi ir daiktai :D Ar esate kada su tuo susidūrusios? :))

Gerai. Kita žinai iš administratorės - angliškoje versijoje jau seniai žaidėjoms įteiktą šukuoseną mes gausime... nežinia kada. Tiksliau lapkričio mėnesį :) Pasirodo, nebuvome visiškai paskutinės gauti naujovę, kai buvo atnaujinamas žaidimas (o juk paprastai lietuviškai versijai taip atsitinka ^^).


Kas vis dar nepagauna skirtumo tarp šios dovanojamos ir "50 pilkų atspalvių" žaidime buvusios šukuosenų, primenu: dovanojama šukuosena yra dvispalvė, o vasario žaidime ji buvo normaliai vienspalvė.

Žaidimas

Pirmadienį sužadėtinių prekybos centre atsirado Bondo apranga. Kolekcija tą parduotuvę vadinti tikrai pernelyg skambu, tad... Na, šįkart bent jau drabužių santykis pagal valiutą buvo labai sąžiningas: 1 daiktas už safyrus, 1- smaragdus ir 1 - dolerius.

Taip pat už kolekcijos nuotrauką dėkojame panelei Clare. Mes visos trys taip staigiai išpirkome šią parduotuvę, kad nė nestabtelėjome pagalvoti, kad reikės kažkokį vaizdą įdėti į "Panoramą" :D Na, gerai. Aš stabtelėjau. Tačiau tik po to, kai jau nusipirkau tą švarką ir kelnes. Žaidimo ironija, kad kaip tik tuo metu dolerių neturėjau ir nebuvo šansų jų gauti. Baisu, koks užsikimšęs nuo dvikovų žaidimas tokių dovanų akcijų metu. Jei per dieną gauni sukovoti bent 20 kartų... jau pasiekimas.

Ką papasakoti apie šį paveiksliuką nelabai turiu ką :) Liamba įkėlė, o Lunai dabar reikia kaip nors išsisukti...
Na, bet ta proga papasakosiu apie kitą žaidimo atnaujinimą :)

Turbūt daugelis pajutote, kad antradienį žaidimas veikė su tam tikrais sutrikimais, šiek tiek strigo. Vienas pagrindinių tos dienos sutrikimų buvo tai, jog parašius žinutę ar komentarą ir paspaudus "siųsti" nieko neįvykdavo. Paprastai iššokdavo lentelė pranešanti, kad komentaras patalpintas sėkmingai, arba kad viršijai leistiną naudoti ženklų skaičių, arba dar mielesnė - pranešanti, kad panaudojai per daug šypsenėlių, po kurios visa surašyta žinutė tiesiog pradingdavo. Taigi antradienį komentaras tiesiog atsirasdavo, tačiau daugelis dar bent kelis kartus paspausdavo siųsti, prieš nuleisdamos rankas. Taip daugybė profilių prisimargino eilėmis vienodų komentarų. Viso to priežastis - atnaujinta lentelė, pasirodanti po sėkmingo komentaro parašymo. Dabar nebereikia spausti "gerai". Tačiau tai nuo ko nors paspaudimo patalpinus komentarą neapsaugo - reikia paspausti langelio uždarymo X'ą. Tada-da-dam :)


Taip pat lapkričio 6-tą lietuviškai "Superpanelė: Mados arena" žaidimo versijai suėjo lygiai 3 metai. Tikiuosi visos smagiai paminėjote tą dieną :)

Ta pačia proga norėčiau dar ir dar kartą padėkoti visoms pasveikinusioms ir Luną su gimtadieniu :D O prie to paties dar ir atsiprašyti panelių Austėja777 ir K.Perry, jog taip ir neatrašiau į jų sveikinimus ^^" Blogas aš vaikas.


Žinote, labai keistas ir įdomus dalykas gaunasi. Niekur niekada neskelbiu savo gimtadienio nei veidaknygėj, nei skype, nei MA profilyje. O vis tiek sveikinimų per MA sulaukiau daugiau nei facebook'e :D Žavinga.

Tad dėkui visoms dar kartelį.
Tikrai pilna jėga pajutau ką reiškia tas:
I feel like a taller version of Bon Jovi ^^

Esate nuostabios ;) 


Apklausa

Praėjusios savaitės apklausoje šiek tiek nukrypau nuo pačio MA žaidimo ir teiravausi jūsų nuomonės apie Džeimso Bondo filmus:


Išties labai įdomu tai, jog absoliuti dauguma žaidėjų nėra mačiusios nė vieno filmo apie šį šnipą. Tiesą pasakius tarp jų ir pati Luna :D Guodžiuosi bent tuo, kad esu toje kategorijoje, kuri ir nenori tų filmų matyti, ypač susipažinus su Bondo ir jo moterų santykių statistikomis ČIA - geriau šią nuorodą spaustų pilnametės. Rimtai.

Įdomu ir tai, kad tik viena apklausoje dalyvavusi panelė matė bent vieną filmą ir jai jis visai nepatiko. Visiškai. Vadinasi, tos 84 nemačiusios, tačiau norinčios pamatyti tikrai gali pradėti planuoti apsilankymą kino teatre ar jaukų vakarą namie su kuriuo senesniu Bondo filmu ^^

Iš tiesų labiausiai domino, kiek žmonių pasirinks paskutinį atsakymo variantą :) O rinktis jį tikrai buvo daugybė priežasčių. Tina Turner su Golden Eye; Paul McCartney su Live and Let Die; ta pati Madonna su Die Another Day ar neprilygstamoji Adele su Skyfall, ar galiausiai šiemetinis Sam Smith su savo Writtings on the Wall. Pastaroji gal ir ne mano skonio, bet... nebloga. Taigi kas pažymėjote tą atsakymą labai mane pradžiuginote :))

  Teip... nauja apklausa. Šįkart norėčiau paklausti, kas jums labiausiai patinka MA žaidime. Nežinau, ar pavyks išskirti tinkamus atsakymus, tačiau labai pasistengsiu :)

Na, ir pagaliau laikas atsisveikinti :)

Geros visiems nuotaikos ir nesirkite!



11 komentarų:

  1. I grozio salona ikelta lygtais nauja Hna :D ant kojos.
    Galetumete ir si ,,labai svarbu'' dalykeli iterpti.
    Sekmes kuriant toliau.
    Soriukas del ne LT raidziu :S

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai kad nieko naujo ten nemačiau, Lovely :)

      Bet kad ištisa kolekcija nauja pasirodė tikrai netikėta :D Tik išvažiuok dienai ir še tau :)

      Panaikinti
  2. Viskas faina, bet pabaigoje vietoj ,,nesirkite" parašyčiau ,,būkite sveiki" ar kažką panašaus, nes tas nesirkite skamba lyg palinkėjimas susirgti, bent man :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiaip labai geras ir taiklus pastebėjimas, Graffita - dėkui :))

      Panaikinti
  3. pastebejau, kad nera parduotuveje funkcijos "Aprenkti" ar kaip ten.. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nes "Panorama" parašyta ir paskelbta prieš pasirodant kolekcijai. Šįkart aiškiaregėmis pabūti nepavyko :)

      Panaikinti
  4. sveikos, aš dėl apklausos norėjau parašyti. Per mažai pasirinkimų, kas patinka MA.. aš būtinai dar būčiau įtraukus - patinka pirkti, leisti pinigus :) nesvarbu kad virtualius :)
    ir - patinka kurti , keisti būstą.. yra tokių kurios valandas prasėdi stumdydamos spintą..:)
    pasigedau ir galimybės pasirinkti - mėgstu intrigas... visos žinom, kad povandeniniai žaidimai čia klesti :)
    beto, manau, jei būtų galimybė, daugelis pažymėtų vos ne visus atsakymus. taigi trūksta dar vieno punktelio - visi išvardinti malonumai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui labai už patarimus, Barsa. Apie daugelį dalykų net nešovė mintis. Na, tik intrigos... bet tai bjaurus reikalas, tad nusprendžiau praignoruoti šią savo mintį ^^

      O galimybės pasirinkti kelis variantus nesuteikiau sąmoningai. Norėjau pažiūrėti ką gi vis dėlto tokiu gana priverstiniu būdų bus linkusios pasirinkti mūsų žaidėjos :) Nedora, bet ką jau padarysi kai ieškai egzistencinių atsakymų :))

      Panaikinti
  5. Aww, kaip miela, kad mane paminėjot! ^^ a ten dar ir # tarp 007 ir James Bond! - Hell yeaah!.. ;D
    Geras :D - vat ir prireikė to mano paveiksliuko. :D
    Tiesą pasakius, iš pradžių pati vos ne pirmai jau nupirkau tuos batus ir kelnes, kai paskutinę akimirką susigrizbau, kad norėdama forume pakomentuoti tokią "kolekciją" turėčiau ir jos fotkytę įkelti. Taigi, prieš 'galingai apsipirkdama' nupyškinau juokingą vaizdą. :D

    Apskritai sakant, labai malonu ir teisinga iš jūsų pusės, kad visada savo įrašuose paminit šaltinių autorius - nepažeidžiate autorystės teisių.

    Čia va aš pati su tuo susidūriau visiškai netikėtai... Prieš kiek ilgiau nei savaitę, gal 2 buvau taip..'nustebusi'.. jei taip galima pasakyti, kai draugė atsiuntė kažkokį MA blog'ą (DAMN IT! Pavadinimą ir vėl užmiršau!!! >,<), kur jo autorė TIESIOG - rašydama dienos įrašą, KAIP SAVO ŽODŽIUS visa 'CIELĄ' mano komentarą iš forumo paėmė, kur aš ten rašiau, kai kalba ėjo apie Helovino Kuzmickaitės suknelę, visą tą nesąžiningumo mūsų, LT versijos, atžvilgiu politiką, ir paprasčiausiai 'įklijavo' kaip savo pačios žodžius, neįdėjus MANO ŽODŽIŲ į kabutes, nepacitavus!!! Žoodžiu... Omg, bet realiai tai ir juoko buvo man iš tokios situacijos!.. xDD
    Tai taip ir supraskit - įrašas - ištisai vien mano tasai ilgas komentaras, ir lyg čia pati blogo'o autorė pareiškė "savo nuomonę".... Nu LOL!... xD

    AtsakytiPanaikinti
  6. Hau, Clarisa, tavo komentarai kaip visada galėtų eiti kaip atskiri įrašai :D Fusion blog'e neseniai mačiau daugiausiai komentarų parašiusių žmonių skaičiuoklę paraštėje - neabejoju, kad jei mes tokią turėtumėme būtum top 3-tuke :D

    Išties labai smagu, kad bent kas šaltą galvą išsaugojo ir padarė tą kolekcijos nuotrauką :D Mums visada smagu, kai prie įrašu kas "iš šalies" prisideda, tad būtinai tai pabrėžiame ^^ Ypač kai šiaip tingisi klausinėti, ar galime "skolintis" to žmogaus kažką - juk įrašą norisi paskelbti greičiau nei sulauki atsakymo. Tad daug paprasčiau tiesiog šitaip džiuginti žmogučius įvardijant jų nuopelnus mūsų blog'ui :D

    Ypač kai pačios nuolat susiduriame su mūsų medžiagos kopijavimu. Jau kaip ir aprimo tai, bet kartėlis neužmirštamas :/

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.