2015 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Žiemos kolekcija "Pozuok stilingai" 2015

Labas vakaras, bičiuliai :)

Šįvakar pristatome jums žieminę, nežinau kelintą jau "Pozuok stilingai" kolekciją, o svarbiausia - joje esančius drabužius realybėje :) Už jų išieškojimą plojame Liambai ir Vyshniai ;) 











Klubo deriniai

Lunai šįkart buvo patikėta užduotis peržiūrėti klubo merginų derinius ir pristatyti geriausius. Užduotis pasirodė ne iš lengvųjų, kadangi man šioje kolekcijoje patiko tik hipiškos dvasios drabužiai ir trumpos kojinės. Tačiau juk paprastos kojinės nepadaro derinio ypatingu, ar ne? :) Taigi reikėjo labai pasistengti, kad įžvelgti grožį deriniuose, kurie savo prigimtimi man svetimi. Pavyzdžiui, labai daug mūsų superpanelių pasirinko elegantiškų ponių su kailiais ir leopardų raštais įvaizdį. 
Aukšta klasė, verslo pasaulis ir panašūs reikalai... Gražu, tačiau visiškai ne-luniška. Tad žiūrim ką šioje srityje turim :) 

Deco, Euforija, Juste84
Forbela, Lasmija, Liepa, Orchidėja
Kita grupė derinių, daug mažesnė, tačiau vis dėlto išsiskyrusi - 7 dešimtmetis. Ar hipiai, ar disco stilius, visai nesvarbu, svarbiausia, kad žvelgiant į šiuos derinius mintyse ima skambėti muzika. Labai specifinė, labai savita ir galbūt net konkretus derinys skirtas labai konkrečiai dainai :)) 

enigma, Imusic, Monė
Išsiskyrė ir grupelė "laisvųjų menininkių". Arba tų merginų, kurios turėdamos tuos pačius rūbus kaip ir visos kitos, sugeba vis tiek sukurti kažin ką visiškai savito :) 

Kittie, Liamba, .Melany.

6 komentarai:

  1. noreciau viena klausymeli o ar bus kokia dovana kad suejo 3 metai mados arenai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apie tai rašyta jau daugybę kartų - yra pažadas, kad gausime atnaujintą "50 pilkų atspalvių" žaidimo šukuoseną. Tačiau tam bus parinkta bendra data visai eilei žaidimo versijų.

      Panaikinti
  2. Gal yra žinoma, kada sulauksime naujo, sekančio žaidimo?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Viskas tikrai įdomu, gražu, patinka dauguma dalykų. :)
    Aišku, viskas, kas tik už dolcus - jau išpirkta. :D
    Bet tai safyrinių kainų irgi 'paštampavo' - netgi toks dalykas, kaip PAKABUKAS - nu jėėz, kiek tien jo? - ir tai už mėlynuosius, kai galėjo būt bent už žaliuosius, na, jei nori taip branginti, tai bent už kelioliką, nors ir tiek neduočiau. :S Čia ne rūba, ne koks gremėzdiškas paltas.. Nu, žodžiu, esmę, esu tikra, supratot.. :D
    Tie guminiai botai - tai TOPAS! xD Vainikuoja visą kolekciją!. ;D
    Velniškai džiaugiuosi dėl palto, to, kuris už 20 sm.! Žiauriai nuskilo man su juo čia! Tiek vienas mylimiausių daiktų šioje kolekcijoje, tiek ir už prieinamą kainą! Tai ir spėkit, ką 1-u numeriu įsigijau! ;)

    P.S. kaip visada savotiškas, įdomus ir super 'creative' Liambos kūrinys! ;) <3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sutinku dėl safyrais įkainoto vėrinio ir Liambos derinio :)) Nieko daugiau čia ir nepridursi - puikiai viską paaiškinai tais klausimais ;D

      Tik nei tie botai, nei paltas man jokių simpatijų nesukėlė, tad belieka pasidžiaugti už tave ir mandagiai pritariamai palinksėti ^^ Mane kažkaip trikdo tas visiškai kitoks šių botų nupiešimo stilius. Jau ir taip turime jų gyvą galą įvairių, o dabar dar vienas atsirado. Kažkaip keistai žiūrisi man deriniai iš skirtingai pieštų rūbų :)

      Panaikinti
    2. Oj, dėl botų, tai, jei ką, aš čia sarkazmu sakiau!. xDD Žinoma, man jie kaip kokie 'krokodilai' ant kojų - niekad tokių neperkų, taigi, savaime suprantama, kad ir nedėviu! xP

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.