2016 m. kovo 2 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (58)

Įrašą rengė - Liamba, Lunalight.

Gerą dieną, bičiuliai,

tikiuosi kalendorinė pavasario pradžia Jums įkvėpė džiugios ir pakilios nuotaikos. Tuo tarpu mums pirmoji šio pavasario "Panorama" atnešė vienodai džiugių ir ne tokių malonių naujienų. Na, tačiau visada smagiau pradėti nuo linksmesnių :))

Forbių šventės

Niekam, kas bent retkarčiais užsuka apžiūrėti podiumų, nepaslaptis, jog vasaris mums buvo gana įtemptas ir daug kantrybės pareikalavęs mėnuo. Niekam nelinkėtumėm, tokių neintelektualių ir neskoningų intrigančių greta savęs stovint ant garbingiausios FTV podiumo pakopos. Ir išties visas klubas lengviau atsikvėpėme, kai šio podiumo rezultatai pasikeitė ir Forbela gavo paskutinį - bronzinį trofėjų, o šalia jos pakylas užėmė elegantiškos, gracingos ir žvėriškai daug darbo siekiant apdovanojimų įdėjusios panelės. Tad sveikiname Forbelą ne tik su pelnytu ir ilgai siektu apdovanojimu, tačiau ir išsivadavus iš tos nestabilios draugijos.

Tuo tarpu savaitinio ir būsto podiumų pakylose trofėjus toliau sėkmingai renkasi Kruela Devil. Sėkmės bei užsispyrimo tau ir toliau, mergyt ;)

Forbela ir 3 FTV trofėjai (pav. autorė - Kittie)
Kruela ir jos apdovanojimai :) 

Konkursas

Itin sėkmingą savaitę klubas turėjo ir konkurso fronte. Esu nepaprastai patenkinta ir labai didžiuojuosi visomis penkiomis mūsų merginomis konkurse "Tatuiruotė" pelniusiomis mažuosius prizus.

Labai džiugu ir tai, jog keturių iš jų nuotraukų apipavidalinimas šiam įrašui buvo labai minimalus. Nugalėjo būtent kruopščiausiai parengti deriniai, kuriems šarmo ir tam tikro mini pasakojimo nuotaikos pridėjo jų apipavidalinimas redagavimo programomis.

Tad labai labai dėkojame visoms balsavusioms, visoms įvertinusioms šių darbų unikalumą ir eleganciją ;)

O nugalėtojų taip ir neįvardinau :D tai - Dak0ta, Mirseta, Liamba, Kittie ir .Melany. ^^

Blog'o naujienos

Kol ruošiau "Panoramos" tekstą naujiena iš forumo tapo pasenusia, kadangi MA jau atsirado "kauliukų ridenimo" žaidimas skirtas moters dienai - kovo 8-tai. Kadangi trečiadienis priklauso "Panoramai", o ir medžiagos naujam įrašui dar neturime, žaidimą čia pristatysime ryt ar poryt :)



Praeitą savaitę blog'e turėjome apklausą apie tai, ką labiausiai mėgstate mūsų blog'e. Ironiška, jog tarpusavyje buvome nusprendusios, jog dėl naujienų apie žaidimą niekas čia nebesilanko, kadangi nebepateikiame jų anksčiau nei pats žaidimas... Vis tik apklausa rodo, jog daugiausiai skaitytojų ir toliau mus lanko dėl naujienų apie žaidimą :)

Kita vertus apklausa išsprendė dar vieną mūsų ginčą - kas svarbiau iliustracijos, ar tekstai. Nors laimėjau ne taip ryškiai, kaip tikėjausi vis dėlto akivaizdu - iliustracijos mūsų lankytojus žavi labiau nei dažniausiai Lunos dažniausiai visa ko apkrauti tekstai ^^


Nepaleidžiant iliustracijų temos, atėjo metas pačioje pradžioje minėtai blogai naujienai... Galbūt mažai kas pastebėjo, tačiau mūsų blog'as nebetoks spalvingas ir nuostabus koks buvo... Praeitą savaitgalį pamatėme man asmeniškai ašaras sukėlusį reikalą - iš blog'o dingo visos kada nors Liambos keltos iliustracijos. Visut visos.

Didžiąją dalį savaitės skyrėme bandymui atkurti buvusią tvarką, tačiau jokio sprendimo ar paaiškinimo, kodėl staiga taip ėmė ir atsitiko, neradome. Ne kažin kokia paguoda ir tai, jog taip yra buvę ne vienam blogger'io ir kitų google paslaugų naudotojams, o atsakymas tebėra neaiškus.

Taigi, dabar visut visas mūsų blog'as nusėtas plytų, kur anksčiau buvo nuostabios iliustracijos...

Po truputį bandome atkurti būtiniausias, pvz. Paslėptų drabužių įrašų, iš naujo kuriame portretus klubo narių aprašymams, bandysime bent minimaliai atkurti įrašų apie buvusius žaidimus iliustracijas...

Tad patarimas bei pamoka visiems blog'ams labai rimta - nors blogger'io naudojama Picasa talpykla yra labai patogi ir nuostabi, ji nėra iki galo patikima, tad verta viską išsisaugoti kompiuteryje. Skamba nelabai smagiai. Asmeniškai pati turiu daugiau nei 1200 iliustracijų savo šio blog'o talpykloje, tačiau ketinu visas jas artimiausiu metu išsisaugoti kompiuteryje. Dėl visa ko.

Nors kažin ar būtų jėgų ir noro viską atstatinėti, jei ir Lunai nutiktų kas panašaus...

Tiek šiam kartui.

Iki greito susirašymo ;) 

9 komentarai:

  1. Faina panorama sveikinu Forbelą gavusią visus trofėjus! Užjaučiu Liambą dėl jos tobulų nuotraukų, bus labai daug darbo viską atkuriant. Merginos, jei reikia pagalbos kreipkitės, fotoshopint moku, drabužių ieškoti moku, tikrai galiu bent kažkuom padėti, jei reikia. ~ Rihanna Diamond
    -----
    Atleiskit už reklamą :)
    kviečiu užsukti čia: http://maverocafe.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pamokino Luniukas kaip atsakyti pačiai, kiek tai tiesiogiai susiję su manim:D
      LABAI dėkoju, Riha, už sveikinimą

      Panaikinti
    2. Na, o aš skubu padėkoti už pasiūlymą padėti su nuotraukomis. Visko atkurti tikrai neketiname - būtų per daug darbo... Norisi atrasti bent po vieną iliustraciją kiekvienam įrašui, tikimės pavyks tai padaryti su administracijos žinučių pagalba ir tiek :)

      Na, o šitas anonimas, kuri atsakė į jūsų žinutes yra Forbela, jei ką :D

      Panaikinti
  2. Del iliustraciju dingimo tikrai liudna.Na o savaites forbiu apzvalga nuostabi pritariu viskam.O musu graziaja Forbela sveikinu taip pat nepamirstu ir Kruelos Devil kuri nepamirsta palikti laikas nuo laiko maxeliuku man ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškai mergytei, ačiū:D Linkiu siekti žaidime tikslų ir pačiai. Tikslo pastovumas atveda į sėkmę, žinoma, reikia dar ir kantrybės bei noro

      Panaikinti
    2. Malonu, jog įrašas patiko, nors atrodo niekuo per daug neypatingas :)))

      Panaikinti
  3. Sveikos. Tai pirmiausia noriu pasakyti, kad įrašas tikrai įdomus. Antra, jog man nutiko lygiai tas pats su nuotraukomis. Nors mūsų klubo blogas yra sukurtas per blogger, bet keldama įrašą, o kelių dienų dingo visos įkeltos nuotraukos, o jų vietoje liko kažkokie keisti maži paveiksliukai.
    Geros dienos. ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ech, ir apmaudu ir baugu girdėti, jog ir tau panašiai nutiko :/

      Panaikinti
  4. Išpradžių galvojau, kad su mano įrenginiu kažkas negerai, bet kai ir Jums..

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.