2016 m. kovo 29 d., antradienis

Nauji drabužiai (teleporteris?) - Ledo karalienė

Įrašą rengė Liamba, Vyshnia, Luna ir Mirseta.

Sveikos, mielosios!

Šiandien, kad ir kaip keista, skaitomi žodžiai bus rašyti ne mūsų numylėtos ir jau įprastos tekstų gimdytojos Lunos - šiokia tokia naujovė blog'o komandos sudėtyje, nes su jumis labinasi kone pati šviežiausia Forbes club narė Mirseta. ^^ Beprotiškai džiaugiausi jau vien prisijungusi prie pačio kolektyvo, o ir galimybė pagelbėti blog'o reikalais atrodo išties smagi ir prasminga. Tad malonu susipažinti! Šįkart tiesiog netikėtas Lunos pavadavimas, o vasarą, manau, vaidelensiuosi dažniau. Tad smagaus skaitymo, žiūrėjimo, tyrinėjimo ir dar velniai žino ko, nes šiuo įrašu nekantraujame pasidalinti gana džiugiais Liambos atradimais!

Visi rūbai kurti pagal dar visai šviežią filmą Medžiotojas ir Ledo karalienė, tad galit tikėtis lavinos mistiška senove bei karingu paslaptingumu atsiduodančių drabužių. ^^



Pirmoji apranga išties paliko kone didžiausią ir geriausią įspūdį tiek man, tiek Liambai! Itin šaunu tai, kad išardžius šį karingą derinį, iš pavienių akcentų galim dėlioti visiškai laisva valia bet kokius rūbų komplektus - odinės kelnės, diržas, ilgaauliai batai tikrai dažnai naudojami akcentai. Ir, pripažinkim, fantastinis stilius žaidime turi žymiai mažesnę paklausą nei kasdienis, tad, dedu galvą - šios aprangos detales išvysim panaudotas daug originaliau ir ne visai pagal čia teikiamą pavyzdį.

Šukuosena taipogi žavinga. Vis daugiau besidraikstančių plaukų, m? :)



 



Antrasis derinys, nors ir žiūrisi pompastiškai, vėlgi savy turi be galo jau fainų dalykėlių. ^^ Pirma, ši, ant rankos nutūpusi varna - ne veltui kone visos blog'o komandos išgirta. :D Tikrai atrodo lyg savotiškas ir labai galingas minimalios grėsmės akcentas, subtiliai paaštrinantis derinį. Apie žiedui skirtas liaupses, manau, nė neverta rašyti - tiesiog garantuoju, jog šis neįtikėtinai čiotkas papuošalas okupuos daugelio žaidėjų plaštakas. ^^

Na, man drabužių visuma didžiulio įspūdžio nepaliko, o ir šukuosena tokia pernelyg neišsiskirianti. Nors galbūt šis paprastumas ir turėtų žavėti?.. :) Plaukučiai realybėj.




Šia apranga kūrėjams tikrai pavyko nustebinti (na bent jau mane ^^). Pirma, suknelė pavieniui tikrai atrodo nepriekaištingai. Paplušėta jau vien prie novatoriškų formų, faktūrų išgavimo, to ledinio karalienės šalčio perdavimo. Vėl kiek pasikartojantis rankų aksesuaras atrodo labai mielai ir kitų spalvų variantuose (ko galbūt nepasakyčiau apie pačias sukneles). Plaukų puošmena miela begalybiškai!
Jau Liamba spėjo pasamprotauti apie žaismingas pelėdžiuko asociacijas. ^^
Antra, pričioskė man tikrai viena šauniausių! Panašią kasą jau apturėjom, tačiau ei - juk tokių meniškai, kiek nerūpestingai surištų plaukų nebūna per daug! ^^
P.S. čia yra du atskiri rūbai: suknelė ir su ja susiliejantys šarvai.


  

Belieka tik pačiai sau paantrinti apie pagirtiną kūrėjų kruopštumą drabužiuose. Vėlgi nuostabiai išgautas visas suknelės reljefas, ir nors su Liamba truputį padejavom dėl kitų suknelės spalvų, bendras rezultatas tikrai įspūdingas - gal dėl tokio griežto įrėminimo efekto, kurį duoda atšiaurus švarkas.
Likusios suknelės spalvos labai jau darželinuškos ar bent jau šiek tiek primena Disney princeses.
Toji kaukė tikrai įdomiai atrodo - kai tik pamačiau baltą jos spalvos variantą, įsisvajojau apie juodą. Žinot, tokią galingą, mistinę kaukę, spinduliuojančią katės paslaptingumą, o čia.. turėkis kad nori.
Atrodo grynai kaip koks vaikiškas priedas prie Barbės žurnalo. :D
Na nepaisant šių ne itin meilių atspalvių, šukuosena visai žavinga. :)



O šis derinys - įdomybių įdomybė. Pirmiausia, dėl veido papuošimų gausos. Ir specialus makiažas, ir į plaukus segamas pribambasas koks tai.. Antra, labai intriguojančiai ir kiek trikdančiai atrodo ta ale kišenė skraistėje. :) Trečia, suknelės įmantrus dekoras. Ta vidury išsidriekusi juosta atrodo tikrai labai įdomiai - man visų pirma kilo asociacijų su ilgaaulių kerzų varstymu arba korsetu. :D Negaliu nepabrėžti ir suknelės apačios - idėjos įgyvendinimas nuostabus. Plunksnos taip žaviai, palaipsniui pereina iš lengvo, žvilgančio audinio į sunkų, žeme besivelkantį plunksnų veliumą. Vizualiai atrodo išties įspūdingai. Nors vėlgi spalvų asortimentas žavesio nekelia..

Ir paskutinė, kone didžiausia naujiena - drabužių papildymas sužadėtiniams! Vyshnia su Liamba pluko beieškodamos pilnų paveiksliukų, tačiau kolkas tenkinsimės tik ikonėlėmis. :) Na, apie rūbus išsamių komentarų nereikia - ūkiškai paprasta suplukusio, karingo vyruko apranga, kuo tai primenanti smagų elfą. :D Realybėje.

Penki deriniai ir plati spalvinė gama perša į galvą mintis apie taip ilgai lauktą teleporterį! Juolab kad forume jau buvo užsiminta apie šio žaidimo artėjimą. Tačiau, nežinia kur tada dėtųsi vaikino rūbeliai, nes 6 portalų dar nesame turėjusios. :)

Bus matyti - vienoks ar kitoks žaidimo tipas, drabužiai tikrai žavingi. ^^

Tikiuosi, kad, skaitant ir akimis varstant paveiksliukus, laikas jei ir prailgo - tai tik maloniai ir informatyviai. Gražios bei darbingos jums savaitės! :)

21 komentaras:

  1. Saunuoles merginos:) Saunuole Mirseta:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkoju ir asmeniškai, ir visos komandos vardu.. ^^

      Panaikinti
  2. Och...kaip noriu , kad butu teleporteris !aš jau net pradėjau sbajot kokia man apranga laimėjus ...kokia gražesnė ... mirsiu iš nevilties jei bus ne teleporteris ...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tokie desperatiški tekstai tikrai glumina, bet džiugu, kad išties sulaukėme teleporterio ^^

      Panaikinti
  3. Noriu visų šukuosenų ;33 o ypač tos kasytės ir paskutiniųjų garbanų!! <3 meilė iš pirmo žvilgsnio :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Eh, ką daryt jeigu nori visų šukuosenų?! Kažkaip teks išsirinkt kurias 2-3 pagriebt(jeigu bus teleporteris, bet iš drabužių sprendžiant kitoks tipas kažkaip nelimpa man). Dėkui už imformaciją, o tekstas šaunus, puikiai padirbėta su įrašu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nuoširdus ačiū, Demetria - stengėmės. :)
      o tau ir Ernestai sėkmės dalijant simpatijas šukuosenoms ir bandant kelias jų galutinai pasirinkti. ^^

      Panaikinti
  5. Neissirenku :p Jauciu imsiu ta su varna :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Oh,kaip nustebau sužinojusi, jog šį įrašą parašė ne LunaLight!^^Nors tiesa sakant jei nežinočiau,kad čia rašai Tu, Mirseta, pamanyčiau,jog tai Lunos rašyti žodžiai^^Nors Tavo rašysenos maniera šiek tiek skiriasi, bet tuo pačiu gana panaši. O kalbant apie aprangas ir šukuosenas...
    Tiesa sakant beveik visur sutikau su Tavo nuomone:)Kad ir kaip keista, bet man pavyko išsirinkti savajį trejetuką (bijau pranašauti,jog pavyks daugiau:D).Aprangos gana pompastiškos ir kas man dar patiko tai žiedaaaaai!!:DIr ta varna:D^^
    Apibendrinant noriu pasakyti, jog belieka tikėtis, jog tai bus teleporteris!:D O įrašas parašytas puikiai, lauksim kitų Tavo įrašų^.^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. vaje, kaip smagu ir miela tokių žodžių sulaukti! ačiū tau, Rayka. :)
      dėl žiedų ir varnos tikrai verta paplušėti - tokie savotiški ir itin universalūs aksesuarai. ^^ sėkmės juos medžiojant!

      Panaikinti
  7. Šaunuolė Mirseta❤
    puikus įrašas:)
    Rašai tikrai neprasčiau nei Luna^
    Be galo įdomus įrašiukas bet geriausia:
    Teleporteris ateina❤❤❤
    Aprangos,šukuosenos nuostabios..
    Kadangi pereinu max 2 portalus taigi teks ilgai apsvarstyti kur eiti :D
    Puikios iliustracijos,Liambuk❤
    Gero vakaro saulutės:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkui, jaguare. ^^
      linkiu taikliausių spėjimų žaidime, o Liambos iliustracijos ir man nuostabą kelia!

      Panaikinti
  8. Labai patiko įrašas, mūsų nuomonės sutampa idealiai. :)) Tos barbiškos spalvos tikrai nuvylė, aišku kūrėjai stengiasi, kad visos suknelės skirtųsi, bet parinkdami tokias spalvas... nieko gero...Belieka išsirinkti, kurių suknelių noriu labiausiai.:))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Savo "etatinius" komentatorius jau pažįstame, tad smagu matyti naujų veidų :D
      Tikros sėkmės einant per šio žaidimo portalus ;)

      Panaikinti
  9. Sveika Miserta tekstas nuostabus,o pažaidus Vyshnios. taktika laimėjau 5 daiktus nors dar buvo laiko likę, bet tikrai iki 2 nakties nesėdėsiu prie teleportelio😉😉

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yessss, smagu girdėti, jog toji taktika vis dar padeda žmonėms ^^

      Panaikinti
    2. dideliausias ačiū, Isabela. ^^
      o dėl Vyshnios taktikos tegaliu paantrinti Lunai.. :)

      Panaikinti
  10. Nors turiu savo kluba (jis apserksnijes, nuobodus ir t.t.) bet vis uzeinu i jusu Blog'a. Noriu jus isties pagirti ir pasakyti, kad rasai kaip kokia administratore (geraja prasme) labai moki sudominti ir gerai isdestai mintis, pavartoji kartais tokiu "kaimietisku", o kartais paprastu(nzn kaip pasakyt) ir bent man tai lbai patinka:)labai fainai, kad paraseii butent kaip atrdo visi derinukai, viskas labai aiskiai:) (neskaitant suzadetinio, nes as jo ar taip ar taip neturiu:D )

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hey, Arandele, labai smagu, jog mūsų įrašai tau patinka ;) Lauksime ir toliau apsilankant ^^

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.