2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (62)

Įrašą rengė Liamba, Luna, Vyshnia.

Labas vakaras, brangenybės :)

Daugelis greičiausiai pastebėjote, jog per Velykas blog'o komanda pasidarė nemenkas atostogas ^^ Jei ne anksčiau sumanytas Liambos įrašas ir vakar pasirodę nauji drabužėliai, būtume turėjusios dvi "Panoramas" iš eilės :D Tačiau man Velykos visada buvo pasidavimo po miškus ir gero apsivalgymo šventė, o tai labai nepalankūs faktoriai blog'o rašymui ;) Tad labai tikiuosi, jog jaučiatės taip pat šviežiai ir atsinaujinusiai, kaip Luna po atostogų ;) 

Forbių šventės

Taip jau gražiai ir tvarkingai sutampa, jog ir šiandien, būtent "Panoramos" dieną, klube turime Gimtadienio šventikę :)) Šįkart tai Rinesmee 1. Linkime dosnių, energingų, įdomių metų, mieloji ;)


Žaidimo reikalai

Žinoma, pagrindinė naujiena šioje skiltyje yra vakar atrasti drabužėliai ir šukuosenos, tiek mūsų lėlėms, tiek jų sužadėtiniams ^^ Vakar merginoms nepavyko rasti pilno dydžio sužadėtinio kostiumo, tačiau šiandien, pailsėjus ir pravėdinus galvas, viskas susidėliojo į savas vietas ir pristatome jums net keturių spalvų Medžiotojus ^^


























Man vis neduoda ramybės faktas, jog filmo, pagal kurį piešti drabužiai ir perukai, premjera dar beveik už mėnesio (balandžio 22 d.). Tai gana keista, nes paprastai MA per žaidimus ir kolekcijas pristatomi kino teatruose tuo metu jau rodomi filmai. 

Šiaip ar taip, norisi dar paspėlioti, jog šiuo kartu turėsime panašų scenarijų, kaip pernai per "Hobito" erą MA - merginos gavo teleporterį, o sužadėtiniai - laikiną parduotuvę ^^ Vos vienas komplektas rūbų neturėtų stebinti, kadangi per Bondo temos parduotuvę joje turėjome vos tris vienspalvius drabužius. Tad tokia "Medžiotojo" parduotuvė būtų pažangi ir vadintina "gausia" :) 

Šią savaitę taip pat turėjome dar du aukcionus. Šįkart rūbeliai juose buvo labai dailūs, nors ant jų kainų tebepykstu ir nebūčiau nieko pirkusi, net jei turėčiau safyrų (užsispyręs veidelis).

2016 kovo 25, penktadienio ir kovo 28, pirmadienio aukcionai.
Kita iliustracija, kuria norime su jumis pasidalinti, yra iš nebežinau kurios kitos žaidimo versijos :D Praeitos savaitės bėgyje ja pasidalino Vyshnia. Kaip suprantu, ten  atsirado naujas būdas gauti cielą vieną smaragdą :D O paprastai tokie spec. pasiūlymai skirti nemokamai gauti vieną kitą safyrą, tad... nemanau, kad ir minėtos versijos žaidėjos buvo sužavėtos tokia reklama ^^


Nežinau, kiek jūsų yra mačiusios Keistuolių spektaklį "Luošys iš Ainišmano salos", tačiau - 
keeeeetvirrta naaauuujiena!!!! Sulaukėme naujo taisyklių papildymo.


Šios taisyklės didelės įtakos žaidimui tikrai neturės. Niekada nesu mačiusi, kad kas iš mūsų mergaičių švaistytųsi nacistiniais ar sovietiniais simboliais po MA, ar kurstytų rasinę neapykantą. Prie pirmajame punkte išvardytų grupių pridėčiau ir seksualinę orientaciją bei sveikatos būklę. Tačiau pirmiausia norėjau pasakyti visai ne tai. 

Pamačiusi šias taisykles viduje kilo šioks toks pasididžiavimas, kad net toks, rodos, menkutis žaidimas kaip MA imasi priemonių užkirsti neapykantos plitimui savo teritorijoje. Jog atsižvelgiama į pasaulinį kontekstą ir tas kontekstas turi įtakos žaidimui. Kažkaip... pasijunti pasaulio dalimi, o ne užsidaręs savo rožiniame pasaulyje tarp škurlių ir nupaišytų veidų. Kad ir koks baugus šiuo metu būtų tas tikrasis pasaulis.

Na, o šią žaidimo naujienų virtinę užbaigsime tuo pačiu kaip ir praėjusią savaitę. Žaidimas turi naują meninę moderatorę, tad dalinamės vienu iš jos darbelių šioje srityje :))) Velykinės akcijos by Nox:


Nepamirškite, jog rytojaus rytas paskutinė galimybė pasukti Velykinį "jachtos" ratą ;)

Iki kitų (tikiu greitų) susirašymų ;)

P.S. Lenkai sako, lenkai žino:
Vadinasi rytoj ir susirašysim ;)

P.P.S. Pasiekėme pusę milijono peržiūrų ir tai absoliučiai, visiškai beprotiška! Tai labai puiki proga dar kartą padėkoti visoms aplankančioms, visoms perskaitančioms ir įvertinančioms ;) Bučkis!


6 komentarai:

  1. Wow, tiesiog galingas įrašas! Viskas iki smulkiausių detalių! SUPER!! ♡
    Beje, ką ten lenkai parašė? :D aišku supratau kad ryt naujas žaidimas,bet kas ten dar? Ar jau viskas?
    Tikiuosi sulauksim teleporterio ♡♡

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu, jog patiko :)

      O "lenkiškos" nuotraukos esmė ir buvo žaidimo data - į nieką kitą ir nesigilinau :)

      Panaikinti
  2. Merginos! Bravisimo!visko tiek daug ir negali sustoti labai puikios naujienos ir tikiuosi bus teleporteris nes jau apsisprendžiau, kad pirmoje vietoje noriu tos šukuosenos kur su varna kuri tikrai puikus aksesuaras :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu girdėti, jog patiko, nors nieko pernelyg ypatingo čia lyg ir nebuvo :)

      Visada kiek nerimauju kai dalinamės savo spėjimais, koks žaidimo tipas gali artėti, tad labai džiugu, kad šįkart labai tiksliai pataikėme :))

      Panaikinti
  3. Puikiai padirbėta ir su tekstu ir su iliustracijomis, kaip ir visada!:) Laukiu nesulaukiu naujo žaidimo, tie žiedai, varna, galvos papuošimai bei šukuosenos tikrai ,,kietai" atrodo, tad belieka laukti rytojaus. Šauni savaitės panorama, forbiukės;>

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū ir tau, Jessicaa.

      Sėkmės ir tau su savo pačios naujuoju blog'u ;)

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.