2016 m. kovo 23 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (61)

Įrašą rengė Liamba, Luna ir Vyshnia.

Hau, mielybės :)

Šiandien atsikėliau su mintimi neskubėti rašyti "Panoramos", o tai vis kas nutinka pusvalandis po jos paskelbimo. Ir buvau teisi :) Tiesa, dar šiandien sapnavau pirmąjį gyvenime MA sapną :D Bet čia jau nebe "Panoramos" reikšmės dalykas, tai pereinam prie naujienų :))

Forbių šventės

Visų pirma su didžiausiu džiaugsmu ir geriausiais linkėjimais sveikiname Sokee su Gimtadieniu :) 
Linkime prasmingų ir įdomių metų ;)


Žaidimo ir forumo reikalai

Priežastis, kodėl džiaugiuosi palūkėjusi su "Panorama", žinoma, yra Išparduotuvė. Pasirodo apsirikau manydama, kad šiandien tai jau tikrai nieko naujo žaidime nesulauksime. Net išdėsčiau savo argumentus kodėl klubo pokalbiuose. Ką gi nelabai liūdžiu suklydusi :)) 

Drabužėliai, kuriuos jau rodėme prieš kelias dienas (ČIA) sugulo į naują "Karnavalo" skiltį "Išparduotuvė", kurios esmė - naujų rūbelių skaičius ribotas, tad rekomenduotina paskubėti juos įsigyti, kol dar yra. 

Žinoma, kainos už šiuos rūbus labai ir net labai neišparduotuviškos, tačiau bent jau stiliaus mados taškų atlygis atitinkamai solidus. Lieka tik spėlioti ar šiai "Išparduotuvei" yra koks deadline'as, ar ji bus tol, kol bus išpirkti visi daiktai? 

Paaiškėjo, jog abi su Liamba esame svarsčiusios apie tokios parduotuvės pasirodymą MA. Man ši mintis šovė mažiau nei prieš savaitę vaikštinėjant Klaipėdoje. O Liambai pamačius, jog tokia sistema galioja visose žaidimo Stardoll laikinose kolekcijose. 

Panašu, kad tikrai galima remtis šiuo žaidimu svarstant, kokių dar naujovių galime sulaukti MA. Klausimas tik... kodėl taip yra? 

Be šios "Karnavalo" naujovės, jame šią savaitę taip pat turėjome du įprastus aukcionus. 
2016 kovo 17, ketvirtadienio aukcionas

2016 kovo 21, pirmadienio aukcionas
Kadangi savo nuomonę apie juos jau plačiai išsakiau praėjusioje "Panoramoje", šioje nebeturiu daugiau ką pridurti... 

Tačiau dabar turiu užpildyti visą šitą tuščią erdvę iki paveiksliukų apačios, kad galėčiau paskelbti kitą rubriką, taigi...

Pakalbėkim apie forumą :))

Juk sakiau, neskelbti ten nuorodų į paslėptų drabužių įrašus mūsų blog'e. Nėra tokios taisyklės, kuri draustų dalintis adminų nepatvirtinta informacija, bet juk nereikia pykdyti tyčia KasmyroMafijos ;) 

Kita vertus, "Akcijų" temoje ji pati užsiminė, kad per Velykas teleporterio nebus, tačiau jis numatytas pavasario planuose, tad... naujiena visai gera :) 

Tuo tarpu per pačias Velykas kažkas naujo vis tik turi įvykti. Belieka tik spėlioti ir laukti naujų daiktų horizonte ^^

Beje, daugelis turbūt jau girdėjote visuose kituose blog'uose, tačiau per Velykas bus ir akcija safyrams, kurios nesulaukėme vakar ir užvakar. 

Angliškoje versijoje kas antrą dieną gaunu 100% deimantų pasiūlymą, tad labai tikiuosi padidinto pasiūlymo ir pas mus. Nors gali būti, kad ten esu erzinama, nes toje versijoje apskritai nesu pirkusi deimantų :/

Kol rašiau visą šį tekstą ir dar skype reikalus aptarinėjom, MA atsirado dar viena nauja atrakcija - karalienė Džasmina. Dar po kurio laiko susidaro įspūdis, kad tai tebuvo žaidimo sutrikimas, nes ji jau prapuolė :D Žodžiu, tik supainiojo ir apsunkino visą "Panoramos" rašymą bei užlagino žaidimą :)) 

Savaitgalio atradimai

Savaitgalį Liamba vėl siautėjo :D 

Naujų daiktų nerado, tačiau padarė kelis kitus mažus, šiaip įdomius atradimus. Pavyzdžiui, ar žinojote, kad kuriant naują panelę jai siūlomi tik naujausieji, prieš Kalėdas pasirodę veido bruožai ir šukuosenos? :) 

Daugeliui senųjų žaidėjų jie atrodo keistoki, tad... turbūt gerokai sutrikčiau negalėdama pasirinkti sau mielų bruožų ^^ Kita vertus, būtų gera proga juos vis dėlto išbandyti :D

Taip pat paaiškėjo, jog tarp specialaus makiažo kodų yra vaiduokliškas blyškumas, kurį matėme Helovino teleporterį pristatančiame paveiksliuke! 

Jaučiat, jis yra koduose, bet nebuvo įkeltas kaip prizas, ar kas... kiek nuviliantis reikalas, bet kita vertus - galima naudoti photoshopinant, tad į sveikatą ;D Pilno dydžio nuoroda ČIA ^^

Beje, Liamba dėl šito dalyko administracijos jau klausė. Jie nieko apie tai nežino. Kaip ne netikėta, kad net liūdna ^^

Kita mini naujiena - iš feisbuko platybių. Pasirodo žaidžiant MA išties įmanoma gauti darbą :D Na, labai tikiuosi, kad tai apmokamas darbas, o ne skambus ir garbingas titulas kaip buvo mūsų Dionei būti la administracijos padėjėja forume.  

Atrodo jau ir viskas :) Visi paveiksliukai sudėlioti, visos naujienos paskleistos, belieka palinkėti gražaus likusio vakaro ir nepersivalgyti per Velykas :D Susitiksime jau po jų ;) 

10 komentarų:

  1. Na... Kolkas komentarų nėra tad parašysiu pirmoji.
    Viskas labai gražiai aprašyta,o dėl išparduotuvės tai jau per dieną stengiuosi bent 40 smr užsikovoti ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš visa ko panašu, kad labai skubėti ir neverta, jei Išparduotuvė tikrai bus, kol bus išpirkti visi daiktai - tie stulpeliai mažėti visai neskuba ^^

      Panaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ups netyčia pašalinau komentarą :D
    Na atrą kartą tiek daug nebemakliavosiu tad noriu pasidalinti pamąstymu - užspaudus moderatorius ir kūrėjus į kampą galbūt išsipeštumę teię į baltąją odą laimėti per kitą žaidimą :D svajone lik sveika...
    O dėl karalienės aš irgi nustebau. Krito į akis tai, kad kiku buvo sukovojusi daugiausiai kovų tiek pat kiek ir aną kartą kai Džasmina buvo atvykūsi.
    Manau tai buvo žioplumo klaida :D. Na bent jau iš tos karalienės 50$ nuvogiau xD..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Karalienė tikrai buvo klaida ir kiku su ja tikrai nekovojo - tiesiog buvo parodyti praėjusio žaidimo duomenys ir tiek. Facebook'e siūlome susisiekti su administracija visas, kurios prarado dėl to energiją.

      Kariauti dėl tos odos šiaip minčių nekilo. Nežinau, galėčiau pabandyti parašyti administracijai į anglišką versiją. Gal ten sulauktume padoresnio atsakymo nei nuo mūsų nežiniukų ^^

      O bruožų pasirinkimo pakeitimas, net neabejoju, jog buvo padarytas žiemą, tiesiog mes per tą laiką naujų panelių nesikūrėme ir to nežinojome. Kaip ir (neabejoju) dauguma senbuvių, kurios ramiai žaidžia su viena panele, vienoje versijoje. Liamba tai pastebėjo tik todėl, jog darė kitų versijų tyrimą ir tiek :)

      Taip, aš matau ir tavo netyčia pašalintą komentarą, Lovely, tik neturiu/nematau galimybės jo atkurti ^^

      Panaikinti
  4. Eh, kaip gaila dėl tos odos spalvos(man vis tiek nesiverčia liežuvis vadinti tai specialiu makiažu)! Įsimylėjau pamačius. Bet teks kaip nors ir be jos išsiversti, pamiršti, kad iš vis tokia galėtų būti... Beje, didelis dėkui už kodą, bent photoshop'inant panaudosiu :3

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kaip ir visada jūsų straipsnis nuostabus!!! Beje labai norėčiau , kad įvertintumėt mano naują nuotrauką klubo bloge MA Žvaigždutės. Būčiau dėkinga...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Prašau padarykite įraša kaip naudoti paint.net ir daryti visokias pozas ir t.t.t

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yra ne vienas tik koregavimui skirtas blog'as. Pati seku tik du, tačiau facebook'e tikrai rastum ir daugiau :)

      http://runway-catherine.blogspot.com/
      http://missearthspiece.blogspot.lt/

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.