2016 m. kovo 16 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (60)

Įrašą rengė Liamba ir Lunalight.

Gerą dieną, brangenybės,

su Jumis sveikinasi vis prie pensijos artėjanti forbių "Panorama" :) Šiam kartui turime vos kelias, tačiau įvairiaspalves "naujienas". O kadangi podiumų siekimai klube kiek aprimo, tai ir susijusios jos labiau su visa "Mados arena" ^^

Žaidimo naujienos

Iš visa ko panašu, jog šiandien pasibaigus moters dienos labirintui sulauksime žaidimo su jau labai seniai mūsų blog'e matyta Taylor Swift apranga, Grande šukuosena ir mini dvarelio baldais:


Įraše "Baldai ateina", minėjome, jog tuo kartu nepavyko rasti pilno dydžio sofų, o mudviem su Liamba dar ir paprastų kėdžių labai trūko pilnai idiliškam pasisėdėjimui prie dvarelio baseino, tad... ta-dam! 


Taip pat Liamba atrado naują profilio foną. Tai mane kiek trikdo, nes su profilio fonu visi šie daiktai nebelabai tinka būti dovanos-dėžės tipo žaidimu, kurį mums žadėjo administratorė. Ką gi, laukti liko nebedaug ;)


Užvakar į dienos pabaigą ėmė dėtis keisti dalykai angliškoje versijoje. Vienas jų itin krito į akis - pasikeitusi fotosesijos atlygio atsiėmimo lentelė. Kadangi turėjau skubėti, antrą kartą sudalyvauti fotosesijoje ir patikrinti ar čia vienkartinis reikalas, ar ne, nespėjau. Vakar viskas buvo vėl po senovei, tad taip ir likau nesupratusi, ar ten netyčia praslydo į žaidimą, koks bandomasis dizaino patobulinimas, ar dar kaip kitaip ^^ Šiaip ar taip, bendras vaizdas gana elegantiškas, nors pakitęs labai mininaliai :)


Taip pat Liamba žvitrioji akis pastebėjo, jog mūsų fotosesijų pabaigos lentelė taip pat atsinaujino - turi naują baltą aureolę :D Nors kol ji nepasakė nepastebėjau, tačiau manau, kad anksčiau to tikrai nebuvo :)))

Aukcionai

Kurį laiką tylėjo lietuviško žaidimo aukcionų frontas. Panašu, jog tai lėmė išsekusios aukcioninių rūbų ir aksesuarų atsargos, kadangi nauja aukcionų banga pateikė senut senutėlės žiemos kolekcijos daiktus. Gūdų 2012 m. lapkritį MA ir senąją SP versijas lankė (greičiausiai) pirmoji bendra abiems versijoms rūbų kolekcija pavadinimu "Žiemos įkvėpta".


2016 m. kovo 11 d., penktadienio aukcionas
Tai buvo laikai kai laikinos kolekcijos turėjo kelioliką puslapių, protingas kainas ir šiaip... buvo pritaikomos realiai, kadangi nelūžo išskirtiniais dizainerių šedevrais :) Taigi, paskutiniai du aukcionai buvo užpildyti būtent šios senos kolekcijos rūbeliais ir kitais pasipuošimais. 

Kadangi pati tuo metu šioje parduotuvėje laaaabai smagiai apsipirkau, man antrasis aukcionas buvo tuščias, o pirmą pražiopsojau :) Tačiau toji ikonėlė dešiniame kampe trikdė visut visą savaitgalį - kažkaip pamiršo pradingti po penktadienio aukciono (Liamba ką tik informavo, jog gėlėtą sijoną buvo galima pirkti tris dienas :D wtf? :D). Šiaip ar taip, mūsų miela Mirseta pasidalino abiejų buvusių aukcionų vaizdais ir štai kaip mintys apie juos vystėsi toliau :)
2016 m. kovo 14 d., pirmadienio aukcionas

Kai pirmą kartą pamačiau šių dviejų aukcionų vaizdus, pirma mintis buvo - aš tuos daiktus tikrai pirkau už dolerius. Neabejotinai, kadangi bent dalį jų turiu visut viso kolorito spektro. Tikrai nebūčiau tam leidusi SP deimantų, o nei safyrų, nei smaragdų tais laikais neturėjau. 

Kai antrą kartą nagrinėjau šiuos du aukcionus, negalėjau patikėti, jog rūbams sukeltos aukcionams būdingos safyrinės kainos, tačiau palikti už dolerius perkamų rūbų stiliaus mados taškai! 8 mados taškai už 16 safyrų? Mūsų versijos kuratoriai ryškiai pasigavo matematinėms žinioms pakenkusį gripą... 

Suknios Valentino dienos kolekcijoje po 5 safyrus buvo vertos po 40 stiliaus mados taškų! Bulgariški marškiniai už 6 safyrus - 48! Tad dviejų kolekcijų matematika rodo, jog 1 safyras vertas 8 stiliaus mados taškų, o šiuose aukcionuose už 8 mados taškus lupama 16 safyrų... Dar ne pavasaris ir ne morčius, tad, mieli aukcionų organizatoriai, nubraukit dulkes nuo skaičiavimo mašinėlių, jei jau mintinai skaičiuoti nebesiseka... 

Ką jau ką, bet tokius aukcionus labai rimtai siūlau boikotuoti ir nė už ką nesileisti būti šitaip apiplėšiamomis. Šie aukcionai tikrų tikriausias kriminalas be jokių skrupulų... 

Nelabai linksma nata baigėsi visos naujienos, tačiau įrašą tenka skelbti plačiajai publikai :)

Saugokit save, mielosios. 
Iki kitų susirašymų :)

P.S. Kažkas klausėte, ar nieko tokio jei savo klubo blog'e turėsite įrašų seriją pavadinimu "Savaitės Panorama", ar kažkaip panašiai. Labai apgailestauju, jog neatrašiau - per savaitgalius praganau daugybę žinučių ^^" Tačiau mano atsakymas būtų - manau, jog tikrai galite sugalvoti ką originalesnio ;) C'mon, jei jau rašote blog'ą, tikrai turite tam pakankami fantazijos, tik labiau savimi pasitikėkite ;)

Tikiuosi šis P.S. pasieks reikiamus žmogiukus :)) 

9 komentarai:

  1. Laba.Aš norėjau paklausti,kodėl iš jūsų klubo blogo dingo savaitgalinė tema?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Savaitgalinė tema dingo kai vyko kalėdiniai foribių iššūkiai, o po to taip ir nebuvo jėgų ją atkurti. Tad galima sakyti, jog ji iš akiračio natūraliai pasitraukė :)

      Panaikinti
  2. Sveikutės! Šaunus įrašas, puikiai padirbėjot :) Norėčiau jūsų, kaip turinčių daugiau patirties žaidime, paklausti, gal turit kokių praktinių patarimų, kaip būtų geriausia, optimaliausia ir geriausia ekonomine prasme žaisti tą dėžės žaidimą su atidarinėjimu kas 6 valandas? :) Na nusipirkus safyrų, ar spaudinėti ir pirkti atidarymus už safyrus, ar laukti tas 6 valandas, ar kaip? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėžės tipas yra visiškai nepraktiškas žaidimas, kur niekaip nepanaudosi savo smegenų masės, kad ir kokią ją turėtum. Aš paprastai atidarinėju kas 6 valandas, laukiu paskutinės ar priešpaskutinės dienos ir tada vertinu ką jau laimėjau, ko ne, ar tarp nelaimėtų daiktų tikrai tikrai liko kas nors ko labai noriu ir tik tada leidžiu safyrus ^^

      Panaikinti
  3. Man irgi įdomu, gal esat įveikę visą iki galo kažkuri, ir kiek tai apytiksliai atsieina mėlynųjų? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Esu įveikusi ne vieną tokio tipo žaidimą iki pat galo ir tai atsieina labai labai daug safyrų... Paskutinį kartą, kai gruodį buvo "Žavesio" žaidimas, šukuosenai gauti išleidau netoli 200 safyrų...

      Panaikinti
  4. Na, aš tas anonimas kuris klausė anksčiau, kaip geriausia žaisti tą dėžę :D tai neištvėriau, išleidau apie 110 safyrų ir "nuėjau" iki rožinio sijono :) Šukuoseną ir foną bandysiu nemokamais ėjimais surinkti :) Gavau man atrodo visus baldus, tik ne visų spalvų pagalvėles, daug energijos ir populiarumo priedų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, jei su 110 safyrų surinkai beveik visus baldus, tai tau šita dėžė palankesnė nei man :) Sveikinu ;)

      Panaikinti
    2. Na, tapetų su tuo dvaru negavau, aksesuaro augalo aukso spalvos vazone, tvenkinio, vieno fotelio ir staliuko to mažiuko. Bet kažkaip nelabai gailiuosi išleidusi tuos safyrus :) Tuo labiau pirmą kartą sakiausi, gavau 100% daugiau, tai ai.. :D Didelis puodelis latte iš vero ir pyragėlis aišku nuplaukė jau, bet ką dabar. Vasara artėja, gerai, kad to pyragėlio vieną kartą ir nebus *čia tiktų tas veidelis iš skype kuris prisidengęs rankyte ir krizena*

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.