2015 m. vasario 10 d., antradienis

Derinių top5, vasario 2-8 d.

Gerą dieną, mielosios Forbės,

savaitę vėl kviečiu pasitikti prisimenant keletą mūsų derinių. Tiesą pasakius šįkart jų net 17. Ir tiesą pasakius šįkart manau pridėti po trumpą, konkretų komentarą prie kiekvieno iš jų. Priežastys kelios. Pirmiausia, turiu spėjimą, jog taip man pačiai bus paprasčiau. Disciplina paprastai padeda ^^
Antra, šią savaitę prikaupiau daugybę derinių įvairių panelių, kurios šioje "rubrikoje" per jau gana ilgą laiką dar nespėjo pabūvoti, tad labai sunku atrinkti tik penkis derinius, kai tikrai turiu ką pagirtino pasakyti visoms joms :) 

Tad bandome ir žiūrime ką turime. Šįkart mūsų abėcėlė prasideda nuo "E" :)


Tip, derinys kurtas kovos su "Morina ir Co." klubu proga. Todėl iki galo elegantiškas, iki galo prabangus ir iki galo tikros damos. Suknelė perkurta tobulai, nuostabiai, kūrybiškai! Nepaprastai padirbėta, mieloji, nepaprastai puikiai ;)


Pieno baltumo oda ir tamsi suknelė, dažnai atrodo, kaip grožio ir stiliaus etalonas. Tačiau mūsų Evita pasirinko kitas žaidimo taisykles. Jos derinyje viskas spindi blyškia šviesa, tik akys išskirtos tamsuma. Ir efektas tikrai nežemiškas.


Kentės derinys išsiskiria tvirta stovėsena ant žemės, griežtumu ir tuo pačiu moteriška elegancija. Tiesą pasakius su tuo tvirtai susuktu kuodu ji man primena "Žuvėdros" šokėją (garantuoju, jog tame krepšyje apranga šokių repeticijai). Ir tai impulsyviai nuteikia imtis savęs tobulinimo ^^


Hipiškas rock'n'roll :) Tiek spalvų, tiek laisvės ir pankiški kerzai. Žavu. Ypatingai man patinka, kad po vyriškais marškiniais parinkta tokia gundanti, aptempta "palaidinė". Tai tik pabrėžia, kaip mūsų Kristaliukui nerūpi nieko kito nuomonė ir bet kurią akimirką iš apsmukusios rokerės, ji gali pereiti prie kerinčios deivės. O kol kas palinguokime kartu pagal "Led Zeppelin", kurie veržiasi į smegenis net nežiūrint į derinį, o vien džiaugiantis jo dvasia ^^











Marusia I
Marusia II
Marusia

Du Marusios deriniai, kuriems, tiesą pasakius, gali pritaikyti tą patį apibūdinimą. Nesu skaičiusi, nei mačiusi "Keliautojo laiku žmonos" reikalų, tačiau jei toks keliautojas gyventų kažkur XIX amžiaus pabaigoje ir turėtų žmoną, manau, tai būtų Marusia ^^ O gal tai "Žvaigždžių karų" įkvėpti deriniai? Jie turi, tikrai turi kažin ką tokio tarp praeities ir ateities... Tarp visiško moteriškumo ir tik vyrams būdingo nuotykių prieskonio. Na, jūs tik pažiūrėkite į tą skrybėlę su akiniais. Duodu klaviatūrą per pusę perskelti, jog ji ką tik už paturbinto oro balionio išlipo :))


Pastebėjau, jog Milos stichija - spalvos. Šviesios, džiugios, vasariškos. Toks ir šis derinys, o dėdė Džimis tik prideda visa tai apjungiantį garso takelį: There must be some kind of way out of here!
Taip ir toliau, Mila!












Mishel I
Mishel II


Mishel

Abu šie Mishel deriniai yra leeeeedas. Abiejuose juose vyrauja šaltos spalvos, šaltas - prikaustantis žvilgsnis bei šalta nepakertama elegancija. Pasitempimas. Ir visa tai man kuria tokios itin gudrios, itin puikiai viską apgalvojančios blogietės įvaizdį. Ir tai, be abejonės, labai žavu. Nes kiekvienas meno kūrinys turi blogietį, kurio sunku neapkęsti ir kurio skonio pojūtis geriausias visų tarpe ;)

Juoda yra gerai. Juoda yra nemirtinga. Tačiau labai retai matome tiek daug juodos vienoje vietoje (net pas Liambą) ir nepasiilgstame spalvų. Iš tiesų spalvas čia atsveria medžiagų ir papuošimų įvairovė, o tai labai įdomus sprendimas ;) 


Labiau priešingo derinio ką tik parašytam ir jūsų perskaitytam Modemos aprašymui, negalėtų būti. Derinys sprogsta spalvomis, energija ir kažkokiu neapčiuopiamu Vilio Vonkos/Alisos Skrybėliaus/Ozo šalies burtininko beprotišku genialumu. Ta gėlė skrybėlėje ir švarkas, ir skara - jie nuostabūs. Ech, šelmė tu, More, šelmė. 


Kiek pamenu, kiek atspėju dar vienas derinys iš kovos su Morinomis pirmadienio. Ir šiuo atveju pasirinkta tema labai subtiliai, rafinuotai perteikta. Ypatingas derinio bruožas - panelė atrodo neįprastai didelė. Ir didinga tuo pačiu, tačiau ir pabrėžtinai didelė. Man tai automatiškai primena viduramžius, kai vidutinis bajorų ūgis ir bendra masė buvo gerokai didesnė nei jų baudžiauninkų ar miestiečių. Tad tai tik parodo, jog mūsų ponišką temą Orchidėja perkėlė į istoriškai teisingą lygį ;)










Tiko

Tiko poniutė man labiausiai patiko tuo, jog padarė drabužį iš šitos suknelės. Na, tikrai... kiek kartų esu dūsavusi, kad viršutinė jos dalis labai daili, o nenatūraliai išlaužytas sijonas - bjaurus... o čia to išlaužymo visai nesimato. O ir šelmiškai bangomis išdraikyti plaukai, taip pat labai smagiai atrodo ^^













ViiCtoria

Nesu tikra, ar šis derinys neužsiliko nuo Vivės vakarėlio, tačiau... Man tikrai labai patinka jo lengvumas, tarsi visa lėlė pati būtų debesėlis. Labai patinka šukuosena ir aukštakulniai (kas labai reta), kartu su tomis dangaus žydrynės spalvomis, atrodo, jog ViiCtoria vedžiotų mus po kokį vakarėjantį, mielą ir jaukų kurortinį miestelį. Noriu atostogų...













Vyrune - tamsus
Vyrune - sviesus
Vyrune

Abu Vyrunės derinia labai skirtingi, tačiau vis dėlto turi šį tą bendro. Abiem atvejais ji labai puikiai modifikuoja mums jau puikiai pažįstamus drabužius. Tamsiajame derinyje skara tarsi susiaurina terminatoriaus pločio palto pečius. Kas atrodo tiesiog neįmanoma. Be to tos visos grandinėlės taip pat labai agresyviai terminatoriškai kabo, tačiau taip juk tik įdomiau ;)
Šviesiajame derinyje iš, regis, visai niekam tikusios suknelės sulipdyta kuo puikiausia. Tokia kiek apgaulingai moksliukiška, nors iš tiesų labai koketiška. Itin trumpas sijonas ir iki kaklo užsagstyta raukinių palaidinė labai netikėtas derinys. Suknelę puikiai užbaigia melsvas šalis, kuris griežtas formas dar labiau sušvelnina ir bendras vaizdas tampa vertas patento ^^

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.