2015 m. vasario 20 d., penktadienis

Sužadėtuvių vakarėlio organizavimo ypatumai - 2 dalis

Sveiki, visi ir visos!

Iš praeito įrašo reakcijų "nuostabu", "miela" ir "smagu" gausos, suprantu, kad ši grupė įrašų Jums gana įdomi ir patinkanti, tad žiūrim ką turim toliau :)

Praeitą kartą sustojome ties nebaigtais pirkti baldais. Prisipažinsiu, kad neturėjau kantrybės taupyti ir likusius vakarėlio aplinkos papuošimus susipirkau tiesiog pačius pigiausius... Šiuo metu dar net neturiu "tapetų", tačiau... gal kada nors ir juos įsigysiu. Šiaip ar taip, dabar galima reziumuoti, kad 30-čiai baldų išleidau apie 789 žalius ir 116 mėlynų akmenų (gavusi 15% nuolaidą). Nesu tikra, kad viską apskaičiavau teisingai... Tačiau užtikrintai galiu pasakyti, kad už šį vargą gavau 2500 kūrybiškumo mados taškų ir tai visai wicked dalykėlis :))

Na, pereikime pagaliau prie kitų užduočių. Taigi...

4 užduotis - vietos įrengimas. Pagaliau bent viena užduotis, kurioje nereikėjo skaičiuoti kosminių išlaidų. Kadangi prisipirkau visokių vėjų ir net neturėjau fono, visus turimus daiktus sudėjau belekaip ir užduotis buvo baigta... Tikras atokvėpis po kasdienio žaliųjų akmenų lupimo iš fotosesijų ir modelių... Tačiau Lunos šede-bebro tikrai nerodysiu, susigadinsiu reputaciją :DD Tikiuosi iki vakarėlio nepamiršiu grįžti į šią užduotį ir sutvarkyti tą balaganą :)



5 užduotis - muzikantai. Muzikantų samdymas susideda iš dviejų dalių. Pirmiausia pasirenki norimą grojiką ar jų grupę, o tada jo ieškai. Tas "ieškai" reiškia, kad spaudi mygtuką ir tikiesi, kad programa "išmirksės" tavo pasirinktą paveiksliuką. Kompiuteris tiesiog šokinėja nuo vieno, prie kito, kol galiausiai ties kažkuriuo sustoja. Kiekvieną dieną galima bandyti tai daryti nemokamai, visi kiti bandymai kainuoja 10 mėlynų akmenų. Brangoka. Tuo metu (ir dabar) jų neturėjau, tai maniau, užtruksiu begalybę, kol rasiu, tačiau pavyko iš trečio karto! Laikau tai didele sėkme ir labai patenkinta žengiau toliau.

Priminimas - į šią užduotį taip pat galima grįžti ir tokiu pat būdu susisamdyti, kad ir visus muzikantus. Labai šauni užduotis, tikrai! Tereikia kantrybės ir nepasiduoti impulsams, jei sąskaitoje barška keli mėlynieji ;)

6 užduotis - fotografai. Po muzikantų samdomas fotografas, fotografė arba filmuotojas. Samdymo kaina 100 žalių/mėlynų. Palyginus su bendromis sužadėtuvių išlaidomis - nedaug. Tačiau blogiausia yra tai, kas laukia po to....


O tai yra:


O gi tiems šmikiams dar reikia "surinkti" jų įrangą. Koks sveiko proto žmogus samdytų fotografą, neturintį savo fotiko??? Tai kaip po velnių jie apskritai išmoko fotografuoti, kaip tobulėjo? Pieva... nesutinku. Nelogiška. Be to, kada paskutinį kartą matėte, bet kokį fotografą su juostiniu fotiku? Toks dalykas vestuvių fotografijoje visiškai nelogiškas, nepatogus ir net pavojingas! Esu dalyvavusi vienintelėse vestuvėse gyvenime. Per dvi dienas fotografas padarė apie 2000 nuotraukų. Kiek pamenu "ilgiausios" juostelės būna 36 kadrų (nebent nieko nežinau apie kokias super-duper mandras, kurios tikiu egzistuoja), vadinasi mano draugų fotografui būtų reikėję pakeisti 56 juosteles, arba mažiau fotkinti apsiverkusių jaunųjų mamų, tėčių, geriausių draugų ir pačių jaunųjų... ir tiek pat kartų nepamiršti sulaukti, kol juostelė susisuka, kitaip nuotraukos apsišvies. Žavu.


Pats įrangos surinkimo žaidimas nėra man mieliausias - reikia atversti tris vienodus langelius. 
Žinoma, pagrindinis pliusas tas, kad spėliojimo lentelės nemokamai atsinaujina kelis kartus per parą...
Tačiau tokiai nevykusiai spėliotojai kaip aš tai menka paguoda... Daugių daugiausiai atspėju du langelius, o daugiau dažniau laimiu žalius akmenis, ar dolerius. Be to, man tik vaidenasi, ar čia mokamų spėjimų sumos didesnės nei paprastų akcijų metu? 

Turite 3 nemokamus spėjimus (sėkmės bandant iš pirmo karto tiksliai pataikyti detales).
2 spėjimai kainuoja po 5 žalius akmenis, o likusieji 5 mėlynus. 

Jau ketvirta diena sėdžiu šioje užduotyje ir tik šiandien laimėjau pirmą įrangos detalę. Woo-hoo, jei taip ir toliau užtruksiu dar 16 dienų... Maždaug po tiek laiko turėsiu galimybę nusipirkti mėlynų akmenų, maždaug po tiek dienų baigiasi organizatorės samdymo laikas, taigi, viskas gali užsitęsti laaaabai ilgai... O galimas įsigyti sukneles ir aš noriu pamatyti kuo greičiau, Sosra, tad liūdėsime dėl to abi ^^

Galbūt šis įrašas kiek piktas, kiek negatyvus, tačiau galite neabejoti, kad nuoširdus.
Su tokiais pat nuoširdžiais linkėjimais atsisveikinu iki kito karto ;)
Greito ir lengvo penktadienio visoms ^^

2 komentarai:

  1. Labai įdomu pasiskaityti :)
    Būtent čia aš irgi dabar tupiu jau gal kokias 2 savaites, jei nedaugiau. Bet labai džiaugiuosi liko surinkti tik 2 detales ^^ O mano ir tavo muzikantas su fotografe sutampa :D Tikiuosi, kad bent jau aplinka nebus tokia pat :DD Nors gali ir būti, būtų manau labai smagu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Je, ne aš viena beviltiškai jaučiuosi tame "žaidime" :)) Dėkui už paguodžiantį komentarą, Rolina ^^

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.