2015 m. vasario 18 d., trečiadienis

Forbes savaitės "Panorama" (5)

Sveikos, mielos Forbietės ir visos kitos skaitytojos ^^

Atėjo trečiadienis ir laikas apžvelgti svarbiausius, šventiškiausius ir tiesiog klubui aktualiausius įvykius. 


Visų pirma labiausiai norisi pasveikinti klube naują nuolatinę narę - panelę Kruela Devil :)
Jei tai ta pati Kruela, kurią prisimenu iš senosios žaidimo versijos, turėsime labai savitai elegantišką, dažnai ir šokiruojančiai elegantišką, kaip ir iš "Dalmantinų" pažįstamą Kruelą, draugę. Nors panelės vardas nuteikia ne itin draugiškai, jos prisistatymas klube buvo šiltas ir nuoširdus, tad tik eilinį kartą susimautume teisdami tik savomis išankstinėmis nuostatomis ;) 

Tad sveika atvykusi, Kruela! :)

Gimtadieniais ši savaitė buvo rami. Tačiau neapsigaukite ir nepamirškite šiandien pasveikinti Kentės! Juk sveikinimų niekada nebus per daug (reiktų ir pačiai dažniau naudotis šia taisykle ^^").

Penktadienį, vasario 13, šventėme panelės Marymar sužadėtuvių vakarėlį. Jau pradeda varyti į neviltį tai, jog klubo merginų vakarėliai Lunai sutampa su kažkuo, dėl ko negaliu juose dalyvauti... jokių įspūdžių iš Marymar šventės taip pat neturiu. Tačiau nuotraukos šventiškos ir nepaprastai džiugios, o jaunoji pora jose tiesiog švyti! Žavūs jūs baltapūkiai, ką čia daugiau ir besugalvosi paporinti ^^


Toliau mūsų programoje naujienos iš konkursų skilties. Šį antradienį baigėsi balsavimas "Stilingose trumpaplaukėse", tarp kurių turime vieną lauretę - vienintelę, nepakartojamą, visur matomą ir atpažįstamą Liambą! :)) 


Na, o pabaigai - senosios apklausos analizė ir naujos paskelbimas ^^

Taigi praėjusią savaitę klausėme "Ką manote apie žaidimo "Valentino dovanos" prizus?". Balsavo 35 panelės (o gal ir vaikinai ^^), iš kurių beveik pusė (48%) atsakė, kad šios akcijos prizai labai šaunūs ir tikisi kuo daugiau jų laimėti. Tikiuosi surinkote bent trečdalį daiktų iš wish-list'o ;) 
Lygiai ketvirtadalis panelių (25%) šioje kolekcijoje matė ir gražių, ir ne itin patrauklių daiktų, tad pasirinko atsakymą "50/50". Šešios (17%) apklausos dalyvės siūlomus prizus įvertino praktiškai bei įvertino Merfio dėsnius, tad pasirinko atsakymą: "Jie puikūs, tačiau per daug smulkmenų. Čiuju laimėsiu vien papuošalus". Trys panelės (8%) buvo dar praktiškesnė ir tetroško laimėti automobolį, nusprendusios, kad visi kiti daiktai nieko verti, o vienos panelės nuomonei išreikšti netiko nė vienas Lunos pasiūlytas atsakymų variantas. Ką gi, teks į apklausų atsakymų variantus bandyti žvelgti kūrybiškiau :) 

Su nauja apklausa norėčiau grįžti prie antradienio konkursų temos. Prisipažinsiu, jog likti 10-toje vietoje, t.y. pirmoje negaunančioje apdovanojimo, yra užknisantis ir nemalonus jausmas (o būtent taip nutiko Lunai "Stilingose trumpaplaukėse". Norisi suspigti "daugiau niekada niekur nedalyvausiu", trenkti kompiuterį į sieną ir visą dieną susirietus prie televizoriaus žiūrėti verksmingas melodramas bei kabinti ledų kibirą. 

Jau ne pirmą konkursą mūsų panelės jo pradžioje patenkintos visos (ar be vienos visos) sutupia geriausiųjų 10-tuke, o dviejų savaičių bėgyje po truputį iš jo krenta, kol galiausiai laimi viena ar nė viena panelė. Tad šįkart klausiame, ar balsuojate šiuose konkursuose, o galbūt kvietimai juose balsuoti jus taip erzina, kad visoms besireklamuojančioms sudedate po 1 žvaigždę? Na, klausimą ir galimus atsakymus rasite dešiniajame meniu ;) Galite pasirinkti kelis atsakymų variantus, jei jie bent dalinai tinka ^^

Gražios ir įkvepiančios dienos visiems ;)


P.S. Nežinau, ar pastebėjote, tačiau atsirado mažiausiai dvi naujos sužadėtuvių vakarėlių misijos:
atversti laimingąsias kortas ir sužaisti mini žaidimus. Mini žaidimų nebuvau žaidusi n dešimtmečių (nebent sudoku kartais), tad buvo gana netikėta pamatyti, kad tokia ilga pauzė tik padėjo Lunos "Karvių ir jaučių" technikai :D Kai iš pirmo karto atspėjau reikiamą kamuoliukų seką, taip žioptelėjau iš netikėtumo. Per visus šiuos (maždaug) keturis metus tai antras kartas, tad jeeee, beibi :cool:


1 komentaras:

  1. Puikus klubas esate, labai žaviuosi jūsų blogu, bei jį rašančiųjų iškalba. Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.