2015 m. vasario 25 d., trečiadienis

Forbes savaitės "Panorama" (6)

Labą vakarą, draugai, bičiuliai ir šiaip geri bičai :)

Su jumis sveikinasi trečiadieninis sveikinimų koncertas ^^

O pradėsime jį nuo Vyrunes, kuri atšventė įspūdingą sužadėtuvių šventę. Nors ir šįkart dalyvavau labai epizodiškai, tačiau vakarėlis apstulbino savo masiškumu ir ambicingumu. Iš tiesų mūsų mielai draugei ir bendražygei trūko visai nedaug iki vasario mėnesio geriausio vakarėlio trofėjaus, tad tikrai galime ją pasveikinti su labai garbinga antrąja vieta ;)


Linksmai prasidėjusios savaitės bėgyje pastebėjome, kad klube turime dvi naujas susižiedavusiųjų poras :) Tai Klaudutė ir Simas bei .Lorena. ir Mantas. Sveikiname atradus vieniems kitus ir lauksime mažosios, o po to ir didžiosios švenčių ^^

Klaudutė ir Simas
.Lorena. ir Mantas
























Savaitei pūškuojant link pabaigos klube sulaukėme dar vienos staigmenos - naujos narės Geisės ^^ Kiek mačiau mergina turi savą stiliaus braižą, įspūdingą kolekcijų trofėjų (kas šiek tiek ir liūdna, nes nebėra už ką pabalsuoti ^^) bei labai atgaivino klubo pokalbių kambarį, vos tik prisijungusi. Smagu :)


Galiausiai vakar baigėsi dar vienas balsavimas konkurse. Šįkart - "Gražiųjų elfių". Kova kaip visada buvo labai permaininga, tačiau net trys mūsiškės išlaikė daugiausiai jūsų ir mūsų, ir savo simpatijų, tad džiaugėsi apvaliais prizais :) 
Tad dar kartą sveikiname Liambą, Eimantėlę ir .Roliną. - šauniai pasirodėte ;)


Liamba, Eimantele ir .Rolina.
Beveik pamiršau apklausą... Labai džiugu, kad sulaukėme daugybės atsakymų, tačiau jie buvo tokie įvairūs, kad taip ir likau be nuomonės, verta siuntinėti reklamas, ar ne... Iš jų daugiau naudos, ar žalos...

Šiaip ar taip, labai mažas procentas dalyvavusių apklausoje duoda tik penkias žvaigždes dalyvėms, tad...

Nežinau, turbūt sveikiausia bus nebesukti dėl konkursų galvos ir tiesiog juose dalyvauti ^^

Dėkui labai visoms pasisakiusioms :) 

Dabar turėčiau pristatyti naują apklausą, tačiau kažkaip nieko nesugalvoju... Gal atsipūskime su jomis iki rytojaus ^^ 

Su pavasarėjančiais linkėjimais,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.