2015 m. vasario 4 d., trečiadienis

Forbes savaitės "Panorama" (3)

Vos spėjau atsipeikėti, jog šiandien jau trečiadienis ir laikas apsižvalgyti kas smagaus nutiko per dar vieną pralėkusią savaitę :)

Paprastai šie įrašai pradedami apžvelgiant savaitgalio vakarėlius. Tačiau nė viena mūsiškė jų nekėlė, tad nelabai yra ką apžvelginėti... tiesą pasakius, visai tuo džiaugiuosi ir jaučiuosi vėl prikaupusi jėgų ir nusiteikimo džiaugtis ateinančiomis šventėmis ^^

Kita vertus turime gražų, švytintį, spinduliuojanti širdelių konfeti būrį naujai susižadėjusių porų! 
(Kaip supratau manasis susižadėjimo įrašas nebuvo labai efektingas, arba tiesiog per ilgas, kad kas nors imtųsi skaityti ^^). Sveikiname .Roliną. ir Simą, Modemą ir Robertą bei Stormą ir Vilhelmą :) 
Saugokite vieni kitus ir varykite iš proto aplinkinius nesibaigiančia laime ;)

.Rolina. ir Simas
Modema ir Robertas




















Storma ir Vilhelmas

Taip pat nevalia pamiršti, jog per šią savaitę atšventėme Angel-os ir Justės84 gimtadienius, o šiandien tebelaukiame Dionės torto ^^ Sako senti nieko gero, tačiau juk taip įdomu :)

Kaip bebūtų liūdna ir apmaudu šįkart negalime pasidžiaugti nė viena laimėtoja konkurse "Balta balta, kur dairaisi". Nors surengėme labiausiai organizuotą reklamos akciją, kažkaip tai nelabai padėjo... Matyt, vis dėlto geriausia nesivaikyti jokių rėmų ir griežtų grafikų, o tiesiog linksmai leisti laiką, karts nuo karto primenant apie konkursą ir viskas bus gerai... ką gi. 

Dar norėčiau pasidžiaugti vakarykščiu aktyvumu sprendžiant klubinius reikalus :) Buvo tikrai labai įspūdinga skaityti kalnų kalnus įvairių, tvarkingai ir plačiai pagrįstų nuomonių ;) Žiauriai smagu. 
Dumbuldoras mumis didžiuotųsi ^^

Bučkiai, meškiai ir geriausi linkėjimai.
Niekur nepamirškite netikusiai pakabintų nosių ;)


2 komentarai:

  1. Viską skaitau ką tu parašai, niekada nebūna per ilgo teksto jei jis įdomus :)
    Tik žinai norisi viską pajusti savu kailiu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ech, kaip miela ^^ Dėkui. Bet ką daugiau galiu pasakyti - taip jums ir reikia :)))))

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.