2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

Savaitgaliai su Kristale


Šį savaitgalį Kristale siūlė mums lengvai išprotėti ir visa galva pasinerti į stebuklingą spalvotą šalį, kurioje galima sutikti patį poną Skrybėlių.

Jeigu kas nors skaitėte Lewis Carroll'o knygą, ar matėte Tim'o Burton'o filmą "Alisa stebuklų šalyje" turėjote gan lengvai atpažinti, į ką trumpam persikūnijo mūsų klubo narės.


Deco panašumas į filmo personažą buvo neįtikėtinas. Drabužių spalvos, paltas(netgi ir jo forma!), sijonas, dryžuotos kojinės ir batai nebejotinai buvo parinkti panašiausi į T.Burton'o Skrybėlių.
Ieškodama fonui paveikslėlių radau kaip tik tai, ko reikėjo deco kurtam Skybėliui. Beliko tik pakeisti kardo padėti ir deco kaip du vandens lašai panaši į filmo herojų, ar ne? ^^
deco

Manau, visos pritartų, kad Luna visada sugeba išsiskirti iš minios, kad ir kaip bekištum ją į rėmus ir tai tiesiog negali nežavėti. Taip nutiko ir dabar. Šį kartą daugelis kūrė Skrybėlių pagal naujausią „Alisa stebuklų šalyje“ filmą, o Lunos Skrybėlius, manau, kad yra atkeliavęs tiesiai iš jos pasąmonės, toks, kokį ji įsivaizduoja turintį būti.
Tačiau ir šis derinys niekuo nenusileidžia kitiems savo spalvingumu, raštų gausa bei lengvu pamišimu. O šie balionai-laikrodžiai, bent jau man, asocijuojasi su Baltuoju Triušiu ir jo mažu kišeniniu laikrodžiu.
Lunalight

, taip pat kaip ir visos, per daug nesukau galvos ir suradusi pirmą pasitaikiusią Google's vaizduose Skrybėliaus nuotrauką drabužinėje ėmiausi derinti drabužius. Turiu pripažinti, kad rezultatas man visai patiko ir šį derinį galerijoje saugosiu dar ilgai :D
Liamba

Dionės Skrybėlius gavosi tikras neformalas. Kniedės, kerzai, vyriški marškiniai ir aliuzija į odines kelnes... nieko geriau ir negali būti. Išties šaunus vaizdas. 
Dione

Štai, kur tos mielai pakvaišusios ryškiai žalios Skrybėliaus akys, pas Marusią! Jos ir atkreipia pirmiausia į save dėmesį, o tik vėliau pamatai, kaip meistriškai suderinti nesuderinami drabužiai. Itin man patiko čia, kaip panaudotas gesintuvas, jo viso net nesimato, tačiau "petnešos" ir mėlyna detalė velniškai gerai žiūrisi ir spalviškai "sulipdo" derinį dar labiau.
Marusia

 Su šiuo deriniu Monė man labiau primena Alisą, nei Skrybėlių, tačiau vis vien atrodo fantastiškai.
Monė

 Ir, galiausiai, noriu parodyti jums dar devynias Forbes club merginas, kurios nepasidrovėjo atrodyti ne pagal jau nusistovėjusius Mados arenos standartus. Štai likusios mūsų drąsuolės:
Forbela, Kristale, Storma
Dzein121, Kittie, ...Evita...
More, eimantele, Lasmija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.